Обявиха българските модни икони за 2014

Алисия, Валерия Велева, Велизар Соколов – Заки, Григор Димитров и Мария Силвестър са най-елегантните българи за 2014 година в конкурса „БГ модна икона”.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха българските модни икони за 2014 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласна съм само за Григор и Заки. Не може ли един път без чалгаджийка да мине тази класация ?Кое е достойното поведени?Заедно с другата отвратителна кифла Николета се появяваха по всички телевизии да показват "кирливите " си ризи???Малко са ми странни критериите за оценка

Алисия?!?

Подкрепям тези, които изразяват несъгласието си с тази класация. Бих добавил само - Валерия Велева "Модна икона"???? Просто липса на вкус.

Сигурно се шегувате. Освен Григор Димитров и до някъде Заки, другите нямат място в класацията. Измислен български елит, измислени модни икони. За съжаление всичко е една голяма простотия.

Обидно е, когато неграмотни си оставят мнението тук. Срамно е да правиш елементарни, правописни грешки. Това се учи в началните класове.

Григор е много красив и секси, но останалите,моля Ви се

Колко примитивно трябва да е едно общество за да ползва словосъчетанието модна икона?

Модни икони... просто смешна работа.

единствено мария силвестър го заслужава от всички тук изброени-тя наистина е нещо специално и много рядко срещано

Намирам Алисия за симпатична и елегантна млада жена, която през последните години наистина видимо промени стила си на обличане и днес залага на елегантни и модерни тоалети и се старае да е винаги в крак със световните тенденции и модни течения. Не случайно тази пролет Алисия беше поканена да украси корицата на авторитетното и луксозно модно списание Harper's Bazaar, където представи няколко стилни и изчестени тоалета в комбинация с ефектни аксесоари и бляскав грим. Смятам, че е напълно заслужено името на Алисия да попадне в тази класация, тъй като все по-често през последните години певицата изненадва своята аудитория с интересна и провокативнна визия, като например фотосесията за CKfashionStudio for Cliche, както и за друга модна марка, която беше издържана в стилистиката на "Дневниците на вампира". Освен това през изминалата година Алисия беше поканена и за рекламно лице на фирма, предлагаща колекция окултни бижута, талисмани и езотерични амулети и др. накити. Алисия спокойно може да бъде определена като фешън икона и модна диктаторка и заради многобройните си почитатели, които подражават на нейния стил. Очаквам да ми сложите повече от десет минуса.

Ако искате да видите една наистина красива фотосесия на Алисия - погледнете тази за модната линия "In the Wonderland of CKfashionStudio", фотограф е Деян Парушев.

Много смешна класация. Мария Илиева с късите си и като талпи краченца и озъбена фалшива усмивка, "свиркащата" Алисия - това са карикатури, а не икони.

Кой малоумник е правил тази класация ? И според какъв критерий. Наистина е гавра Григор Димитров да е сред тия помияри.

Той пък беше отищъл на фото изложба с анцук.

Обида за Григор Димитров е да го наредят до тези парцалеси....

TIREX

точно !кауна е чалга-мега пръч

хахах, майтап, мадам В модна икона??? Ама къде се редят цвъркалки го Гришо??? 4алгусти и модни икони... на простотията, да!

Гришо е толкова секси! Само като го видя и се подмокрям!

ах нима аз пък не го харесвам -прилича на латиноамериканец

Тез ИКОНИ,ако се кръстим и ги целуваме,збъдват ли желания?

Само Григор и Заки имат стилна визия.Валерия Велева с този ретро вид на соц.домакиня,Алисия с циганскоориенталски шалварки и Мария с често налудничав вид изобщо нямат място в каквато и да е класация.

Алисия модна икона със какво?Докога ще ни занимавате със чалгаджийки по телевизия , вестници, за кръчма може да са добри, но не и за мода и култура.

Въпрос- Колко се плаща за да го включат някой в тази класация ??? Втори въпрос- Григор Димитров- навсякъде ли плаща, че постоянно го слагат в класирането на разни класации, на място което е доста ПО- ВИСОКО от класирането му в ранглистата по тенис. Трети въпрос- Григор Димитров- Чичовото ли е или Бабиното ???

Спете спокойно избрани са най красивите,най -елегантните и най- най УМНИТЕ!!!Това е да си иконааааа!!!ха,ха,ха!!!!!!

Григор- даааа, това е момчето! Красив, талантив, известен, богат, стилен, дааа, това е той!

къде са Лозанова, Валери, Азис и другите смешници.... хахахахах

Валерия Велева божкеееееееее

Гришата какво гледа като изтребител.

Не богохулствайте ! Бъркате кокона с икона.

Григор Димитров- да, останалите нито са известни, нито са стилни, а някои са направо неприятни- ВВ или МС, тоя пък Заки изобщо не го знам... и не искам

григор какво общо има с модата?

Стил и мода не е едно си също...

е тук пише модни икони не виждаш ли -а той е просто един спортист

Алисия? Сериозно ли? Ако става въпрос за чалгарки има поне 3-4 по-добре облени от нея-Анелия, Галена, Цветелина Янева, Мария.

*Облечени, въпреки че и облени не е грешно специално при тях...

Може коментарите да не са на база лично отношение, а да отговарят на реалността...Аз не харесвам фок музиката, но Алисия се облича много добре, как да го отречеш?...Заки също е елегантен пич! Харесва ми класацията:)

Абсолютен фен съм на Гришо - талантлив и готин е : )))) Мария също е хубавица - дългокрака и секси . Мястото на чалгарката в жълтия шалвар , с полуотворените силикони и кравешкия поглед , определено не е за тази класация. Не е хубава , не е секси . Ако изобщо има някакъв талант , той твърдо не е в областа на изкуство или естетика . Явно и за това си е платила , както и за досадните " статии "за никому неизвестната женица : )))

Хмм, какви икони? Това са модни кокони!

Сички тука са мтугу яки! Икона до икона! Иконопис досущий! Иконостас! Яз обаче най-често се молим на Силвестрица. Всяка сутрин, юще преди да съм си сторил тоалета, клеквам пред образа на таз икона и чиня дор 10 теманета. Молим се най-вече да не я срещам, особено по тъмно. Та така... и до сеги ми се сбъдват молбити.