Моника Люински: Бях сред първите жертви на кибертормоз

Бившата стажантка в Белия дом Моника Люински припомни на Конференцията за технологии, шоубизнес и дизайн /TED/ във Ванкувър за битката си с дигиталния тормоз.

Обратно в новината

Коментари - Моника Люински: Бях сред първите жертви на кибертормоз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е една недостойна жена,съжалявам Каква дигитална революция.

Който не харесва свирките да се прегледа. Чудесно загрявка преди основното.

Защо след 20 години все още се говори за това,сякаш е жълта новина? Това според мен беше не личен скандал ,а ПОЛИТИЧЕСКИ!! 20год. не и затвориха устата-не могат или несмеят ?Ние може да сме от село ,ама не ядем ВЕЧЕ доматите с колците

Текааа,и аз да ви кажа мнението си.Аз съм на по-особенно мнение, защото разсаждавам по-разчупено и умно.Жената като прави минети си дава труда да направи удоволствие на мъжа и усеща една болка в бузите и челюста,особенно акофелациото продалжи по-дълго и се измъчва. Аиде вземете в уста една наденица и я обдухвайте повече от 10 минути бе мъже после така ще ви се схване челюста че пет дена няма да может да се обръснете четината, да дъвчете или да спите...За такова усилие не мога да я обвиня внищо, а оня кап. като му не е изнасяло да си я не е вадил от гащите слепата змия.

Преди да изказваш мнение научи правописа.

Моника - бивша стажантка завинаги, на нивото на черна камериерка - изнудвачка!

нагла, дебела, грозна и извратена евrейка - навремето си развяваше роклята и скромничеше с оралните си умения, сега като и огладня дебели г.з, започна да се прави на жертва и да разказва приказки от 1001 нощ пак със същата парична цел- какво ли ще разправя като стане на 60 години

Миличка, разбирам какво си изживяла....Най-напред х.й в устата, еякулат върху роклята, а за капак и кибер тормоз. Това на нищо не прилича, ебаси.

Какъв кураж бе... Мърла. Понамаляха парите по сметките и айде - пак сме жертва! Айде нЕма нужда!

Ако беше влюбена, нямаше да си пази колосаната рокля непрана и после да я развява, а щеше да си трае като любовницата на бат Арни и да си отглежда русото момченце !

Коя жена си пази толкова време неопрана рокля на която знае, че има генетичен материал от Клинтън. Най-вероятно случайно е забравила да я даде на пералня. Тук нямат нищо общо обещанията на Клинтън за независима палестинска държава, нито път евреите или МОСАД. И не е вярно, че вместо независима палестинска държава се създаде мюсюлманска държава на част от територията на Сърбия.

Oх, беиби, за съжаление си Xани! Cлед несполучливото ти орално влюбване, сега как се оправяш с либидото си?! Cигурно с краставичка "Kорнишон",...а??!!

Коя жена си пази толкова време неопрана рокля на която знае, че има генетичен материал от Клинтън. Най-вероятно случайно е забравила да я даде на пералня. Тук нямат нищо общо обещанията на Клинтън за независима палестинска държава, нито път евреите или МОСАД. И не е вярно, че вместо независима палестинска държава се създаде мюсюлманска държава на част от територията на Сърбия.

Еврейска работа кажи и повече има ли нужда от коменар.................

Защо пускате провокативни материали и триете коментарите по тях изречени директно, без шикалкавене. Цял свят знае за сексуалния скандал, само вие си посипвате главите с пепел от срам да не чуете някоя "срамна" дума?

Ако наистина се е влюбила, защото тогава причини този скандал на Клинтън и заби нож в гърба му? Влюбените хора не го правят.

Каква любов от еврейкa? Просто беше използвана от еврейското лоби за да накарат Клинтън да направи война в Югославия... Клинтън беше един от най-умните американски президенти, който между другото е причина светът да има Интернет... ако жена му си беше на мястото нямаше да има подобни скандали... и нямаше да има война в Югославия...

тя сама си е набивала други работи в устата! кой и е виновен?

Моника! Ти се изправи! Поздравления за смелостта и куража да говориш!

дя-до

Явно е намерила малко време, в което устата й е била празна.

Ти като гледам също си намерил време.

ти сама си "навлече"всичко, понеже си една тапачка!

Тази персона извлече огромна поулярност и натрупа огромни пари от перверзията си. Не ще да е било любов, по-скоро пресметлива проституция.

Мога да кажа че е много интелигентна жена. Гледала съм интервютата й с Лари Кинг и наскоро направи лекция в TED. Съвсем искрено говори за случилото се преди време - младо момиче повлияно от статута и славата на най-властния мъж в САЩ, че и в света, ои онова време. Била е просто една играчка в ръцете на Клинтън.

Hа 22 била влюбенаааа..???!!! 3начи любовта започва със свиркииии...!! Pазбрахте ли сега,млади момичета на 22,..от къде се започва с любовта,...по Aмерикански??!! Tова е, нацията за подражание и морал?!...свирка и ставаш популярна и вървежна модна,дигитална и накрая,.....гладна.!!!!

ти сериозно имаш нужда от психиатър. Наистина ли смяташ че оралния секс е нещо, от което трябва да се срамува някой? Що за елемвнтарно мислене имаш и за какъв измислен "морал" говориш? Морално ли е да нападаш и осъждаш как другите хора живеят живота си и какво правят в леглото?

разбирам те!! тежко ти е! личи си по неграмотното ти писане,а да не говорим за мислене! посочи ми къде е написано от мен за легло и какво ще правят хората в него??!! и тук във случая ,тя нищо не е правила в легло,а в кабинет и съм сигурен,че не си е лягала с роклята за да я изцапа??!! а въпросът ми за морала е; морално ли е, ...след като не се е случило това което си желаела с тази свирка,....да размахваш роклятата със сперма и да правиш новините на света??!! иначе,не съм против оралната любов,напротив....доста жени са му са наслаждавали...пиша ти със малки букви,....в знак на уважението ми,....към неграмотността ти!!!!!!!!

Виж в "Кама Сутра" какво пише за оралния секс ...

При нас започва на 15 с думите> Ш' въ пубъркам , да знайте!

От постингите по-долу се вижда че жената е права. В края на краищата не е убила човек, а е направила свирка. Проблема е на Хилари, че съпруга й не може да си държи ципа закопчан.

Я пак помисли с колко човечета е замезила наведнъж? Не била убийца, ама ха.И то да е било веднъж ок ама системно... За това им намаля популацията и си внасят УМ от други държави.

хамериканската маряна попова

аз не си я спомням със 'свирка'. на мен свирка не ми е правила. спомням си само, че е парцал, който е правил свирки за кариера, и освен това е достатъчно безскрупулен и жаден, та да си пази зацапаната със семе рокля и да планира как ще изпорти живота и кариерата на един човек.

Честно казано, не мисля, че е задължително кариерата да е причина, за да...е, да речем, да имаш афера с Клинтън. Иначе съм съгласна, че раздухването на историята е гаден и мръсен номер. И най-важното - мисля, че по принцип е лицемерие и простотия да се изпада в истерия от възмущение от някакви си отношения между двама души, били те и от високите етажи. Сигурна съм, че из Белия дом са ставали далеч, далеч по- разюздани работи.

Конференциите на ТЕД са ужасно американско безумие и начин за препитание на многжество деграденти и безработни като въпросната Моника.

моника съжалява, че не е зачакала - сега щеше направо за изнасилване да го обяви... както е модерно.

Госпожо редактор Пейчева! Поздравления за бързата Ви намеса. Явно добре познавате тези вицове.

Браво моника каква смела и духовна стажанка си да засегнеш вербално темата за дигаталния тормоз. Аз също съм жертва на тоз бич за савремените жени кадето все повече мъже не умеят да го ДИГАТ. Дигаталния тормоз се отразява пагубно на психиката на красивите скромни жени от което те получават далбоки депресии тешки неврози а понякога и устен паркинстон. Третиа ми мъж ме подлагаше понякога 6 месеца на дигатален тормос от което се получих психически гниди духовни въшки и непрестанен тремол на лявата половина на дясната ми вежда и сега не смея да се покажа по улици молове паркове градинки и нощни барове и берарии. Особенно като ме викат на интервюта по телевизорите сам пренудена да си слагам на главата перде или чорап. Моника, всички интелегентни хора разбраха че с риск да бъдеш уплюта , и за подобриш дигаталните умения на Клинтън , които са особено важни за нато и ЕС, ти използува дори своята невина и морална остица не само за ядене . Как никои не можа да разбере каква огромна жертва поднесе ти ,за да опхванеш твърдо и плътно орално пречинителя на дигаталния тормос. И аз на 18 години се влюбих до болка отначало в рейгън и горбачов, после в хелмуд кол и клинтън а в днешни времена в ангела меркел, понеже и мен ме заразиха американците по въздушен, а по късно по капков път с изкуствено саздадената болест пансексуализам. Въз основа на таз коварна болес аз се лутам деня и нощя като вампирясала ороспия в търсене на поредната доза нъркотик под формата на плътски организами без значение на пол възраст , адресна регистация и месторабота. За да се спася от туй срамно положение , сигурно и аз трябва да отскоча до Ванкувър и да са изкажа на конференцията за шоу и технологии като теп, моника. Скъпа, аз и всички интелелегентки като мен аплудираме твоята битка с дигаталниа тормос с вдигане на крака, пардон ставане на крака.

НЕ ЗНАМ КОЛКО СИ КРАСИВА, НО ТОВА, ЧЕ НЕ СИ УМНА ГО ДОКАЗВАШ С ПИСАНИЦИТЕ СИ!!! ХАЙДЕ ВЪРНИ СЕ ОТНОВО В ОТДЕЛЕНИЯТА И КАТО НАУЧИШ ПРАВОПИСА СЕ ВЪРНИ ДА НИ РАЗКАЖЕШ НЯКОИ НЕЩА И ЗА ЛЮБОВТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SANCTA SIMPLICITA!!!

Ох, не! Умна и красива, моля те престани да пишеш! Не мога да спра да се смея! Коремът ме заболя... Макар че си мисля, че си мъж, де...

Когато американците стреляха по Сърбия с ракетите, онези викаха по митингите - "Моника, стисни со зубе!!!!!"

Ако не беше свирила на саксофон в овалния кабинет нямаше да е "жертва".....

се орален кабинет . Другото е вярно .

А другата "жертва" - Били, а жена му, дето се натиска за мястото на О'Бама - те на какъв вербален и дигитален "тормоз" бяха, а и са, подложени - оо, бама мама ... Да им завидиш ...

Влюбена? Жертва? Глупости! Всичко, което е направила, е било за слава, пари, положение. Нека не пробутва приказки от 1001 нощ, защото вече не са актуални /от повече от 20 години не са актуални/

много точно казано. цялата работа с любовта изчезва само като се спомене, как грижливо е кътала доказателства.

Ако Люински се оплаква от кибер тормоз, какво да кажат политиците, като са стократно по-мразени и обсъждани. Не, че ги жаля.

Тя е стотици пъти по-популярна ( макар и в негативния смисъл ) от политиците. Така че не ги жали и не ги сравнявай с нея.

и нея не я жалете много-много. като яде кифтетата и вадеше добре запазена рокля с петно, не се оплакваше...

ЯВНО ОЩЕ Е ДОВОЛНА ОТ ИГРАТА С ПРЕЗИДЕНТА

Ха-ха, подобна статия в Дир.-а само може да докаже твърденията на Люински. Иначе голяма работа - на 22 години, духала... че коя не е? Читаво момиче.

да върне парите тогава, сериозно ли си мисли, че може да ни убеди, че се била влюбила и т.н. То такива истории се случват всеки ден, но рядко научаваме за тях, а такъв цирк, в какъвто тя участва, не знам друг да са ни представяли.

Жертва ли? Жертва съм аз, че като видя жена с нейната прическа и веднага си мисля за духова музика, еххх...

Нарочно ли са избрали такава снимка...с така направена уста?

естествено...

то май на всички изглежда така. може пък и това да е нейният път към овалния кабинет.. все пак с нищо друго не е известна.