Джино спечели VIP Brother 2015

33-годишният Джино Джи Бианкалана е големият победител в риалити шоуто VIP Brother. Втора остана актрисата Ернестина Шинова.

Обратно в новината

Коментари - Джино спечели VIP Brother 2015 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното доказателство, че сме паднали толкова ниско, че няма накъде повече......... Големият "джентълмен", ккойто с много груби думи се нахвърли на Луна, а тя, колкото и да е непоносима е ЖЕНА.

Не е беда, че Ерна, Гъмов, Ритон са простаци, лицемери, злобари!!!! Яд ме е, че те не го знаят. Мислят се за велики, за интелектуалци, създали са си собствен ореол, вярват си. Не се притесняват да отричат хората около тях, подценяват ги, подиграват се (Ако играя така -застреляй ме! Ернестина)Коя си ти, бе мърло !Никаква актриса, спорна хубавица, измислена интелектуалка... Ти спря ли да играеш, да се првиш НА ДОБРИЧКА И ВСЕЛЮБЯЩА ! Не зная как додрапа до финала, може би защото се страхуваха да те номинират ! Ето затова неизвестното момче ви победи,може да не е първи интелектуалец, може би сгафи някъде, но беше човек-ето това ви липсваше на вас Ерна, ГЪмов, Ритон !!!

Точно така! За съжаление малко хора го разбраха. Много точно сте ги обрисували!

Бас държа, че като се съберат на маса VIP Слабакови и VIP Ласкини си обясняват, колко е прост народът, как не може да ги разбере-тях успелите, умните, красивите !!! Ерна милата проумяла, че нейната игра-т,е, играта на доброто не е печеливша !!!!Айде отивам да си поплача за тази несправедливост !!!

Изключително точно изказване!

Ернестина се присмиване на Кичка, че била фалшива, а нейното представление беше толкова фалшиво, че чак смешно . Дано се види от страни на какво прилича. И с това гушкане с тези тъпоъгълници Светлана и Моника да му се до др...фа на човек. Изложи се много.

Abe pichove....kakav e toq VIP. Kamiongia da vi zeme shouto. Ei tva e, elate v shtatite da vartite gevreka i vieste VIPove:))))

Три Випа имаше в Къщата - Кичка, Ритон и Кристина Димитрова. Какъв Вип може да бъде Ернестина, Гъмов, а за Джино да не говорим - световно неизвестен, който зорлем направихме звезда от ден до пладне.

Това бяха едни клозетни ВИП-ове.

Тоя муньо не го познават даже роднините му , ама се оказа " любимец " на цяла България :::))))) Също като последните избори :)))) Чупката , льольо , ходи да си харчиш кинтите в твоята страна ! Която и да е тя ;))) На кой му пука за теб , бе безродник :))

Не ми се иска хора тип Шинова и Гъмов да са около мен.Гъмов стигна до там да си обръсне косата,само за да не изостане по точки от Джино пред зрителите,а Шинова се превъплати в маме и в същото време обиждаше със грозни думи тези,които и показаха че им е ясна играта и.Дребни нагаждачи и кариеристи.

Фалшификати, хитри андрешковци! Английският кралски театър л...а да яде! Правеха се на маймуни за тлъстите си хонорари. А и какво показаха- нищо стойностно.

Джино като влезе с тая прическа, с вечно вдигната яка на ризата и си помислих, че ако го боядисат в синьо, може да участва във Аватар 2. Ще е едно към едно с оригинала само малко ми е нисък ама и за това ще се намери решение.

Какъв е този ВИП брадър, спечелен от напълно непознат? Ало.Нова, стига циркове. Платени печеливши -дано ви доведат до отнемане на лиценза за това и без друго тъпо шоу.

ДОКЪДЕ Е СТИГНАЛА ПЕДЕРА В БЪЛГАРИЯ.. КАК МОЖЕ ТОЗИ ДА СПЕЧЕЛИ?!?!?!?

Защо точно той ??? Според теб по- добре беше да спечели Ернестина -нечистоплътната лицемерка или Гъмов -пияницата простак или пък Ритон- истеричния злобар и неадекватна му съпруга ...... Хайде моля.

Джино Джи??????

Тия едноклетъчни удариха дъното !!! Тоя не го познават 99% от Българите ! И не държим да го познаваме ! Поне кенефното шоу свърши ;))))

Не бързай да се радваш, Аспарухов:) Продължава шоуто още от понеделник с участници: Евгени Минчев, Ваня Червенкова, Иван Ласкин, Къци Вапцаров, Соня Колтуклиева , ДесиСлава и още и още....... Очакват се още по-големи интриги в името на големите печалби :)

Стига , бе !!!! Продължава ?!!!! Все с такива безкрайно неизвестни едноклетъчни /??!!! Следва изключително циничен и мега етнически нетолерантен коментар , който пряко засяга и дирниците и " продуцентите " на ... предаването за индивиди с необратими ментални увреждания ;)))) Със здраве :))

Добре, че има СЕМ.

Кой да каже на Катя, че е по-прилично да съобразява облеклото с възрастта си? На 57 години съвсем не и прилича да показва големият си бюст с дълбоко деколте и с толкова къса пола. Прикрива се с възглавница на канапето, с което привлече вниманието .Чудно ми е каква е тази мания жена на възраст да изглежда като евтина компаньонка, да не кажа нещо повече.

Гърдите и като два хляба Добруджа ,ама защо да ги прикрива, нали на тях се дължи КАРИЕРАТА им

само аз ли забелязах, че при всеки път, като се развика Здравко и Катя се свиваше в поза какавида .. и дори не мигаше с очи. явно му е яла попарата много пъти. и като мина малко време и ботокса се скри, се показаха едни бръчки, мали мила !

ритон що не се извиниха на Кичка, за това, че накараха хората да ходят и да проверяват дали била пяла в Сизър Палас ? че това е най лесно да се провери, Кичка никога не би паднала до нивото да се хвали за нещо, дето не е било. а ритон ще пеят в Сизър Палас, ама в някой друг живот.

И пикльото Гъмов трябва да й се извини за грозните думи с които я наричаше, нещастника гаден! А За Злитонците, то само Сизърс Палас да беше. Този гадняр Здравко, като се ококореше и закрещи обиди ме втрисъше.

То пък един бюст- това си е чиста аномалия, за съжаление. Нито е естетично, нито здравословно.

Ернестина всички, които ги оплю после ги прегръщаше. Абе злобна бабка !!!

от Pитон се отвратих ,защото са истински егоисти и интриганти.Здравко е зъл човек, а Гъмов - злобно пиянде. Реално погледнато - просто никой не ставаше и Джино е компромис.

Бабо Киче не се коси по голяма интригантка от теб НЯМАШЕ а и на артист се правеше, но сега като се погледнеш колко ДЪРТЕШКИ ти беше физиономията докато се напъваше да плачеш сама ще се ОТВРАТИШ от себе си.Колкото тоя е българин Киче толкоз и ти си ама той ''спечели'' зер НЕ му знаят гешефтите интригите и алчността тук,

Всеки човек си има добри и лоши страни. Мен ме подразни, че тези хора се вземат много, ама много насериозно. в същото време подценяват останалите. Единият бил от друга планета, другата трябвало да обича- защо ли излъчваше омраза. Най смешни бяха дуета-тя като малоумно дете, лице свинкс, мълчи и пуши. Добрата Ерна я обяви за мъдрец. Той пък суетен пуяк , ще се пръсне от злоба, че има по харесвани от тях. И все друг ми е крив..... Голям цирк

Е той си каза Здравко бе !!! Ние си бяхме истински !!! Ха Ха

Джино се държа най нормано през целия сезон. Забележете как се надушват и се бранят простаците. Простакът Ласкин две смислени думи не може да свърже,седнал простакеса Ерна да защитава- интелигентна била , готина била... Разрошена ,обвита в дим, злобна интригантка. Заради една номинация намрази Люси и от човек на човек обикаля да го плюе. Ама то подмятания, то злобни изказвания за Кичка, за Катрин. В гъмов и Светла влюбена -те са връх на интелекта! Не разбрах реслава защо се мота там-безмислено присъствие. Ето заради тези випове спечели Джино

тов а е много много за лицемерната Ерна

Това идиотско шоу е с миризма на мръсно бельо, с нечистоплътни герой и във физически и в духовен смисъл. Целта му морална деградация и оскотяване на публиката. Действуващите лица са отблъскващи със своята арогантност, бруталност, тъпоумие, .... Само деградирали дебили могат да участвуват и да гледат това шоу.

От къде знаеш какво шоу е като си толкова възвишена и не гледаш такива бози? Гледаааааааааааш!!!!

Писанията по медии и фируму бяха толкоз много за да го рекламират защото явно нямаше и толкоз балъци да го гледат че и този който мисли НЕ би пискувал да го гледа след тях,

Каква е разликата между референдум и "Вип Брадър" ?! Ето защо не подкрепям референдума на Слави Трифонов. С електронно гласуване/няма разлика от SMS гласуване/ избирателите ще вземат да ни натресът за депутати и началници на полицията разни Джиновци, затова, че изглеждали еди-как си, без да знаем колко му е "багажа". Най-обективен е пропорционалния избор. Там кандидатите са подредени след преценка от хора, които ги познават отлично и знаят възможностите им, за да няма избори "15/15", "9/9" и т.н.

Стою

"Най-обективен е пропорционалния избор. Там кандидатите са подредени след преценка от хора, които ги познават отлично и знаят възможностите им, за да няма избори "15/15", "9/9" и т.н." Що ти не си между тия хора, дето правят преценката? Говоря за изборите, не за шоуто (за него нищо не знам).

ИЗВОДА Е , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛЮБИМЦИ И ОШЕ ПО-МАЛКО Т.Н. ВИПОВЕ

Ле-ле-е-е-е, днешните тийнейджъри съвсем са изтрещели, избрали си неизвестен, мургав гей за идол!:)

може да е неизвестен, но е свестен, а това е рядкост

Браво на Джино !! Доволна съм, че не ВИП а обикновено момче спечели.

Какъв ВИП е тоя селяндур, който псуваше Луна на мръсна туркиня и какво ли още не? Къде го видяхте това възвишено поведение и възпитание? Та той самия си е чист циганин с име подхождащо му на произхода. Да си простоват тип с чалга визия очевидно е доста вървежно в България!

Хайде вие, възвишени и толерантни, както и много сдържани в реакциите си люде, бъдете затворени натясно с дразнител от рода на Луна, да ви видя колко сте обрани...

Че не е циганин не е , обаче изкуствено създадения му имидж , че е богаташки син , който в Америка живее разточително е меко казано смешно . Човека е тираджия , който живее под наем с родителите си .Изобщо имам чувството , че живеем в държава на абсурдите , където пошлостта и простотията са издигнати в култ .

А колко вип-ове са всички останали,които псуваха през цялото време и се наричаха мило "идиот" и "копеле" и само си придаваха важност, докато Джино помагаше?

Ако се съди по името ти - не си по-малко селяндурка! Фактът,че бе избран неизвестен на фона на толкова нафукани "випове" ковори колко са ВИП те, ама отде толкоз акъл у една Сибила?!?!

Парите ''избират'' всичко което си поиска плащащия:(((ама нали има още балъци да вярват защо да не ги пооскубят малко,,Може да е честно възпитано и всичко добро момчето НО бардака им нали се казва ''любима БЪЛГАРСКА звезда'???а при него не виждам нито да е българин нито да е някакъв талант,,,

Сибилоооооооу, май и ти като баба Лухче не си съсвем в ред - та това кльощаво чудовище на какво отгоре се има за специална, всеки нормален би я поставил на място много по-скоро и по-категорично, тя е туркиня или българка в зависимост от конюктурата, ма Сибило

А вашия речник за какъв човек говори? Аз лично и смятам за простачка...

Дон Амичи: а мога ли да ти го совна ей така, направо в ухото? Само питам.

Всичко беше една фалшива и нагласена игра. Английският кралски театър л.... да яде! На какво ли не е способен човек за пари?

По добре Джино, пред Ернестина, която се оказа много фалшива. Толкова прегръдки с кухите девойки, като че това е идеалът и за млад човек. Дано дъщеря и не е "умна" като тях. Достатъчно ясно е, че те ще си останат на това ниво, защото Светлана снощи се беше престарала с външността си, но едва ли е прочела две страници от някоя книга от излизането си.

Няма да забравя как "втората" по всенародна обич звезда каза на "първата" - "Късогледа съм бе, тъпак".

А първия не само че не се обиди, ами я прегърна ?????Абе ние сме прости, не ги разбираме тия работи

Ритон бяха най-злобните, лоши, завистливи в този сезон. А, да и Ритонката ледена и без емоция съскаща пепелянка. Гъмов прост, невъзпитан, злобен, с огромно самочувствие индивид с хамалски речник. Шинова мърлява, лицемерна, злобна женица, която едва ли ще се сети за двете кухавелки, които беше взела "под крилото си".

Ернето трябваше да си следва легендата - майка-закрилница на две-три абсурдно тъпи същества, от които Катринчето на всичкото отгоря мязаше на приказлив трол, на който отвсякъди извират космалаци.Ще видим дали след шоуто ще ги обича толкова много... Жалко,че не можа да ги употреби по предназначение...Е тва е анти вип - да си въобразява, че можое да заблуди хората

Киче а ти най хубавото гардже на мама:))))Толкоз злоба извира от писанията та немога да си представя какво е било кога сте го гледали,,

Оказа се, че любимата звезда на България е един неизвестен до сега младеж. Наистина е Голяма звезда ,след като веднъж е показан по телевизията.

Щото ти спонтанно на маса пееш Джалма! Аз на маса не пея. Тези пеещите на маса са в кръчмата. На ушенце има вероятност и Преслава да ти попее ако можеш да си го позволиш.

Мили форумци! Написах по темата два коментара, които получиха най висок рейтинг. Благодаря ви. Тоя рейтинг не е лично за мен. Аз съм достатъчно добре и без рейтинги. Тоя рейтинг е за самите вас, за което трябва да се гордеете. Въпреки опитите, в последните 25 год., нашата нация да бъде тотално опростачена, вие доказвате, че това още не се се случило. Изпитвах унизително чувство, като малко дете, което се е опуснало на публично място, като гледах как се мъчат да изглеждат искрени хора, които говорят това, което не искат и не мислят. Искам да подчертая, порнографската сцена, когато Преслава го играеше влюбена тоя дебил Гамизов. Горката тя. А тоя Джино, според автентичните коментари от Чикаго, е едно обикновено момче, каквито ги има много там. Той спечели, защото ролята му беше такава. А иначи Халвите са много добри в професията на продуценти, но са ужасни конформисти. Приятен ден.

Много объркан коментар. Продуцентът на това предаване е друг, не Халваджиян, както и Гамизов е коренно различен човек от Гъмов.

нагласена работа. сигурно е геи , а ернестина е комунистка, преди свекърът и , сега мъжът и тичат да свялят властта да докарат комунистите, е как да не я наградиш?

Ти пък се ОПУСНА като малко дете с този си коментар

БРАВО ДЖИНО ТИ ПОКАЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ "ВИП-ове", какво означава да си ВИП. Вярвам, че някои от тях ще си вземат поука как трябва да се държат в обществото. Дано всички млади хора в България вземат по нещичко от теб - възпитание, обноски и т.н. Радвам се, че си се съгласил да дойдеш във ВИП брадър, за да видим, че все още има млади, добре възпитани хора. Поздрави на родителите ти, които са те отгледали и възпитали

Жалкото е да си джентълмен към кифли , които дори не знаят Америка дали е континент или столица , или областен град в Холандия ! За най- голямо съжаление за тях джентълменството е само да им плащаш шопингите и СПА центровете !

Язък за Ернестина Шинова, не можа да спечели и да осигури за нея и брадатия по-хубави цигари за следващите няколко години. Пак ще трябва да пафкат боклуци!

Най-належащи и за двамата е шампоан и перилен прах. Могат и на промоция да си купят, че са безработни. Той с клозетните си стихове, тя като рецитаторка за къде са?

По - добре Джино, отколкото Ернестина и дано тя, Ритон и Гъмов изгледат по някоя серия за да видят колко злобни и жестоки изглеждат от страни. А от хората на изкуството все пак очакваме да са по благородни и човечни.

Ето , случи се точно това , което се очакваше : Дойде едно никому не познато момче с обноски и възпитание , и достойно поведение и ВИ показа на всички колко ни струват скапаните ''VIP''- ове , колко ни е интелигентността на нацията и колко изобщо струваме !!! Всички му се възхищават ( и с право ) , а никой не се сеща че това поведение е съвсем нормално и така би трябвало всички да се държат в едно модерно и цивилизовано общество - за каквото всички в Бг имат претенции че живеят ! Разбрахте ли сега колко точно струваме всички в '' европейската '' Бг ?!

браво джинка пич си и си го заслужи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

добре е че спечели това момче първо беше на ниво второ нямаше достойно в къщата на тези "звезди". единствено кичка люси и луна бяха себе си.и онези трите плейки млейки но те от глупост не от добрина всички други преиграваха а да не пиша за прословутия дует ритон. поне песните им обичах сега като ги видях какви мизерници са особенно онзи с 15 те приятели дето го повтори 100 пъти като по този начин искаше да се превърне в истина" да ама не " вие имате само интереси нямате приятели.и да ви пиша срещу кичка да бягате заедно и поотделно неможете да я стигнете....престанете да се излагате а тая катя е една истинска нещастница която е заела една позахарактерна за глупави хора вечно охилена а зад нея стои разцепен змийски език готов да охапе.истинска интригантка.от ритон остахме най-отвратени...като хора като характери истински егоисти истински интриганти...

не разбрах с какво право ерна определи кичка като фалшива артистка????!!!! като самата тя за нищо не става.толково ниско се беше поклонила в комиците че заради нея не ги гледах и не само... да е благодарна на съпруга си че немогат да му откажат и я подвъртат в разни формати иначе ще умрат от глад. да тя има други качества които не са благородство не е справедлива защото справедливостта й е от нейната камбанария. има малко дадено й от природата във физиката и нищо друго.... от вън се видя всичко и в повечко беше недостойното. както казват братушките един съвет "Пить менше- нада,нада менше пить"" ернестина по -кротко с алкохола тогава си супер справедлива!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много неприятна, изкуствена, лицемерна мърла.Милата как се мъчеше да се разплаче да се разчувства да покаже емоция, но не може. Жалко подобие на жена и артистка. Има 1-2 филма в които участва, не е на щат в нито един театър и с халтури се занимава. Но и от там я махнаха горката поради некадърност. Жалка история също като приятелчето си Гъмов.

Много се дразнят българите от това че момчето живее и работи в друга страна ,друг свят и има коренно различно държание от нашето просташко Вип общество, поне да си вземат поука , той е живял и живее в по цивилизована страна , нали не видяхте груби и ценични обиди от него? Както всички останали се държаха ,дето не се изядоха ,особено Гъмов и Здравко ,тово беше върха на простащината!

maria

Браво Джино,ти беше най достойния,ама как се изложиха останалите випове,то не бяха караници,обиди,псувни,тъпотия,ти испъкна над всички беше мил и внимателен,прекрасно поведение и възпитание.Браво момче,напълно заслужено,ти си пример за всички нас,пожелавам ти да не се променяш никога,прекрасен си ,освен това и много скромен,доказа го,най после България направи най добрия избор досега.Харесваме те много.

до mimito_75 иЗпъкна , а не иСпъкна, дано грешката да е от клавиатурата....