Звездите се събраха на парти след VIP Brother

Участници от VIP Brother се събраха на традиционното афтърпарти в клуба на Константин. След всеки сезон фолк певецът е домакин на финалистите в Big Brother.

Обратно в новината

Коментари - Звездите се събраха на парти след VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И това ли са звездите на България?Според мен една звезда трябва да се е доказала,че е такава и да не се унижава за дребни пари,а трябва да влязат хора с финансови възможности и с авторитет,а не зрителят да се запознава с тях в предаването.Ето и сега,всички са закъсали за пари и за това са влезли.

Няма ли кой да им каже разбираемо на тия хорица колко са жалки... Особено "предприемачите" между тях...

Всичко както и през изминалите години беше предварително платено и уредено. "Пишман" и неизвестният 'предприемач' си купи първото място, но се чудя какво го грее това. А иначе си е едно просто необразовано момче, което добре, че не подложиха на изпит за 4-ти клас, както стана с красивите кифли...

Джино, предприемач от Чикаго!!!??? Знае ли го някой, ако е толкова богат ще дари ли парите на продуцентите? Знае ли някой?

много си наивен- джинo или гошо, дето върти геврека в чикаго сега ше се оттегли в заслужена почивка, докато оплюска парите- пари за благотворителност от него ще видиш знаеш ли кога- като настрижеш вълна от костенурка - трагикомични са нашите випове и техните създатели

Бе на тая Преслава кой и каза, че трябва да слабее?!? Баси апетитното гадже беше. Сега прилича на веяна скумрия.

имате +10 много точно сте определили визията на Пресиета в момента. И ще добавя не веяна ами направо отвеяна на нищо не прилича вече.

Това не са звезди , това са много долни и безлични хора.

А какво мислите за Гъмов-разочарована съм от самочувствието му-един кукловод

И преди този Гъмов не ми е харесвал, но сега си показа селският манталитет, много неприятна личност.

Всяка от т.нар. звезди ми беше по-симпатична преди да влезе в Биг Брадър

Големите "звезди", видяхме ги какви са лицемери и интриганти. Натриха им носа с това момче, което е никому неизвестно тук в България.

Мен ме интересува, като са се нагърмели на партито, дали след това Гъмович е изтрещял Преслава с дрезгавия ку*венски глас на стара шаврантия

Дрезгав ще й е гласа от толкова цигари. Няма по-неприятно нещо от жена пушачка - дрезгав и неприятен глас, лоша кожа, сбръчкана и преждевременно състарена от цигарите. Кофти миризма и дъх, всичките парфюми, дезодоранти и дъвки не могат да ги спасят. Не знам мъжете, които живеят с пушачки, особено ако те не пушат. Въобще пушачите не ги понясам. А жените пушачки като позастареят заприличват на зелени игуани в лицата :))) А и колко трябва да си умен да даваш пари за отрова.

Тя сега е на 31 години и боботи, а като стане на 50 какъв ли ще и е гласа от цигарите?

Абе, тоя Джино, какво гледа на всички снимки като перпикано мушкато??

Ми да, събрали са се да апнат, да пинат... ей тия три неща ... А пък е и на аванта.

Никой от нашите звезди не заслужаваше победата, затова вотът беше наказателен и спечели неизвестният никому Джино. Нито Ритон, нито Кичка, нито Ернестина бяха достойни да станат любимата звезда на България. Още по-малко пък Гъмов, голям селяк е, колкото и да точи зъби за Преслава, няма да го огрее, смешник....:)

ядане,пиене без пари....това е много изтощително,да не хванат диабет милите

Нещо ПАК не видях никакви ''звезди'' ама щом казвате :(((((на това дето може да се заснеме всяка вечер в който и да е ''клуб'' ''парти със звезди'' значи всяка вечер ''звездите'' падат в таквиз клубове,