Тайна мисия и първа номинация в ”Биг Брадър”

8 съквартиранти прекрачиха прага на къщата за новия сезон на Big Brother: All Stars.

Обратно в новината

Коментари - Тайна мисия и първа номинация в ”Биг Брадър” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Чушката люта пак люта, и ти си "Брадъре" кат' нея! Три пъти в манжа "туряна" и ти си "Брадъре" кат' нея! ......./.....

Струва ми се, някои особи вече са ведомствени служители на твърда заплата в тоя Брадър :)

Добрата стара поговорка...Не е луд,който яде баницата.... Ако никой не гледа , няма рейтинг- няма предаване... Освен ако не се перат пари разбира се.

Щраках си с дистанционното и реших да видя кои са тея олигофрени пак.Пуснах Нова и.....10 пъти повърнах и 20 пъти исках да изпраскам в муцуната Евгени-Кърмит и оня малоумник Къци през телевизора.После осъзнах,ч е по-скоро бих издържал да гледам Слави отколкото тая свинска помия...

А какво е туй д.у.п.и дето го вади тая Десислава. може ли такава излагация, пада ми ченето всеки път като се обърна в профил или в гръб, то бива бива, ама няма ли огледало таз жена.

Кво дупи бе брат,това си е направо Националния стадион В.Левски:)

Chefo77

Абе Джей Ло и Ким Кардашиян има мнооого пасти да яде, докато ги стигне... Пък са някакви световни гъзови знаменитости.

Тоз път - без мен ! Да гледам ватмана и онзи гном червенкова - ще ми замине и вечерята и съня !

Само да попитам нова води ли им стаж на тия дето са ежедневно в предаванията и???защото ако не го прави направо си е в нарушение на кодекса а и с постоянното им седене там няма как и граждански да се води,

първо-не ми хвалете и не ми навирайте в очите зад/ник по-голям че и по- дърт от моя , при това незанимаващ се с никаква физическа активност /освен...пърденето.../ второ-не мога и няма да си позволя да гледам /макар че опитах/ и слушам изказвания, изцепки и коментари по всевъзможни теми от всевъзможни хорица...при положение не ме превъзхождат умствено... и не ме интересува как Ви звучи това, а който ме е разбрал-разбрал ме е... можете да започнете да ми цъкате знаци по съвест...:)))

и то все не в полза на Биг Брадър. Направете си извода колко ще е гледаемоста на този формат

още се намират балъци да гласуват за това втръснало и предварително нагласено предаване

Боби сингъл ли е?

защо им казват ВИП-ове. С какви привилегии се ползват и за чия сметка? Нещо са допринесли за страната? Или този формат е един вид "социална помощ" за нищоправещите.

Какво ства в ефира?!?! Една откровена простотия спира, раздават награди на най-изявените "участници" в простотията, веднага започва следващата?!?!? Явно има много $$$ в БГ простотията и пошлостта!!

Толкова е тъпа ДесиСлава, че няма накъде. Като й падна батерията или въобще там къвто проблем със слушалката Биг Брадър обявява на всеослушание някой по желание да се яви в изповедалнята хахахаха. Еми сори, не се имам за човека с най-пъргава мисъл, ама включих на момента и всеки що-годе щеше да се сети. Бих гледал заради Йоана(харесвам я, нещо надебеляла май:P, но ми е готина) и Къци. Очакваме конфликтните да се изпокарат. Соня Колтуклиева??? Това органически неприятно същество може ли пак да бъде изгонено първа? Боби не си намери мястото и приятели в "Къртицата", тук въобще не го виждам. И тази скрита лимонка Ваня от Сървайвър(е, това не съм гледал:) интересно дали ще завърти ония интриги, за които говори.

много прости и ограничени хора гледат този формат

"Всеки път когато гледате риалити шоу - една книга умира"

Тъкмо се зарадва човек, че тая глупост е свършила и ... ядец! Почва от начало. Да му се доповръща на човек!

Продължава се с тази тъпотия ,която краде от народа и пъха пари в джоба на чалгаджии,самозвани артисти,измислени бизнесмени по лесния начин!Незнам колко тъп трябва да си ,за да гласуваш за тези ,които лентяйстват и си прибират тлъстите хонорари!

колко да си тъп ли?! Колкото 3/4 от популацията обитаваща хабитета. Или не е така? Всичко което ви се случва е отражение на образа ви като народ!!! Примирете се - такива ще са политиците, милиционерите, докторите, даскалите ... , каквито сте вие, българите.

Къде е онази звезда Мариана Попова? Нали щяла да влиза или Ханес не я пуска?

тукашния Биг Брадър, макар и да се смята отново за простотия, е нива над тази селска боза в България.

да допълня че мисиите както и тези сфери които бяха сложили са едно към едно копие от последния сезон в UK.

Долна, лепкава, отвратителна, смрадлива слуз. Бронхиална слуз. Пфу

Само по един начин ще се закрие това тъпо ,гадно и отвратително предаване,което уронва авторитета на нацията.И това е като НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА.Така те ще умрат от глад и сами ще си го закрият.ЗА БОГА ТЪПАЦИ,НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!!!

Пич ти познаваш ли някой който гласува ? Аз нямам такива познати. Това си е пране на пари.

не мисля, че разчитат на гласуване. Аз познавам хора , които гледат, но не и хора, които гласуват ! Нямам идея как 3-4 месеца някакви хора ядът, пият, пушат, топлят ги......разходи за мисии.....пълно разточителство, при положение,че народът умира от глад ! От къде са тези пари ? А пари за хонорари и награди ??? Нагли, прости и алчни !!!! Ама и ние им гледаме излагациите !!

Основните приходи на подобни предавания идват от рекламодатели. СМС-ите им покриват само хонорарите на тези там, ако даже и затова стига.

АЗ ИСКАМ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ЦЕЛИЯ СЕМ,НАЧЕЛО С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ЛОЗАНОВ/КОТАРАКЪТ ЛЕОПОЛД/ЗАТОВА ,ЧЕ РАЗРЕШАВАТ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ДА СЕ ВЪРТЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.А НА ТЕЗИ ВЪТРЕ ИМ КАЗВАМ,ЧЕ СА ЖИВИ УТРЕПКИ ГЛАДНИ ЗА ПАРИ.

Едни и същи хора се въртят по форматите.Няма ли работа за тези нахалници?

ми то това им е работата - те от работа пари не могат да искарат,а тук в реалититата поне за няколка месеца скърпват бюджета

Една серия няма да изгледам от тая пумия!

Добър или лош е ББ няма да коментирам.Може би трябват и такива педавания, но един, два, три пъти - стига толкова.Цяла година едно и също.Това, че има толква много желаещи да се излагат чрез него -това е пълна мания за публично оглупяване и печелене на лесни пари от от собствената си неадекватност.Стига.

... е колко да са много, като са едни и същи и през месец се сменят...))) Вероятно подбора е целенасочен, като основно изискване е участниците да са достатъчно противни и тъпи...вид психотерапия за зрителите...

Тия май са свършили парите от предишните си участия и сега наново ще печелят.

Не само бб не само нет амного неща втози свят са важни .живота еедно огромно виенско колело итрябва даси на него всеки миг

Не само бб не само нет амного неща втози свят са важни .живота еедно огромно виенско колело итрябва даси на него всеки

Ще ви бъде от полза в живота

Не пишете само глупости инаучете неще което

AAA

научи се да пишеш

Абе не гледайте :) Какво се разревали някой тука, частна телевизия, каквото си иска това ще дава. Ако беше държаваната е друга работа, ама не е :)

ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ! ОТВРАТ!

Ама гледаш, нали ??? Радвам се, че Мариана Попова е била достатъчно умна, та да не влиза отново............. А Къцко отново ще бъде унизяван................. Какви нерви има ,като въжета.

аааа,Марянчето ли? Ми то днес на всякъде се пише,че поискала двоен хонорар и не и дали,та за това я няма вътре Не,че е толкова умна.....

Леле леле, тая Десислава толкова тъпа, че няма накъде!А пък тоя Евгени кой знае как си е платил за да получи ВИП..Отново се убедих, че това е най-нагласеното предаване!

Евгени да си плати? Чуваш ли се?

Не прочетох никъде Азис. Еми няма да го гледам пък.

и аз няма да го гледам пък! ЩЕ ПРОТЕСТИРАМ ДОВЕЧЕРА СЛЕД 23Ч. НА ПЛОЩАД МАКЕДОНИЯ....КОЙТО ИСКА - ДА ЗАПОВЯДА

Ще дойда! Важното е да се протестира! А.... ма ха!

За едни помия,други нямат търпение да го гледат.На мен са ми противни някои участници,които знаех,че са в шоуто и снощи си пуснах "Фермата",където простотията и селянията са основна тема на предаването,слушах , монолозите на краварите и като започнаха екшъните превключих.Към края се върнах и разбрах окончателно кои са вътре,но сега научавам за Йоана. Който иска ,гледа.Тук чета такива подробности от хора които "не гледат и не понасят"шоуто,че се учудвам откъде ткава подробна информация за него. Помията е в този форум,защото е лесно да сме анонимни помияри.

Като чета коментаpите, виждам, че и тука от пpедаването са си назначили тpолове! А то наистина си е чист боклук и много под най-ниската гpаница на човешкия интелект и достойнство. Вземат паpите на пpостите наивници, подобно на телефонните измамници, но по легален път.

ПЕРФЕКТНО КАЗАНО !

Семейната нова телевизия, излъчва все едни и същи лица, дали не са на заплата??? Каква е тази нова телевизия със стари физиономии,Биг Вип Брадър, все едни и същи лица и един и същи подход за лесно печелене на пари от бедния и глупав народ. Не бъдете глупави не гласувайте!! Правят ви на луди.

Искам да "опраскам" Десислава!Ще я направя дива и щастлива!

Започна новата простотия с пълна скука и перчене на някакви си,които нямат капка принос във възпитанието на младите хора.Затова сме на този хал

Apollony

Тая пумия край няма....

Пише се "пОмия"!!! Не знаеш да пишеш!!!

Помия са българите.. на предаването нищо му няма. В щатите минаха 17 сезона и никой не се оплаква..

И това, че в САЩ са минали 17 доволно прежИвяни от народонаселението сезона е критерий, че българите са "помия", муахахаха! Препоръчвам ти спешно лечение с ударан доза Моцарт и Бодлер. Като се пооправиш може да пробваш малко Рахманинов и Станислав Лем, един вид за засилване на интелекта...ако е възможно.

Тогава мога да се успокоя че все още не сме ги стигнали американците по глупост и простотия,,,,ама както е тръгнало ще ги догоним с таквиз пОмии,,,

абе друго си е преслава

Изключително слаба серия снощи - даже не можах да повярвам. Сценаристите ли са сменени или не прецениха природната тъпота на Деситу? Ужасно ще е и едва ли ще го гледам....

Природно тъп си ти и ти личи доста.

Дея - да ти го отвея

Човек може да хване въшки само от гледане на това въшливо шоу, с миризма на немити крака, вагини и задници, отделно миризмата на фасове, пръдня и алкохолни пари. Парад и апотеоз на човешката глупост, простотия и алчност за пари. Интелигентен човек не би участвувал, би повърнал.

Интелигентни хора май не останаха, като гледам с какъв хъс искат да се намърдат всички в това тъпо предаване, защото не мога да го нарека шоу.... Толкова алчност и толкова простотия ходят по горката ни земя, че не е истина ! Ужасена съм от така наречения ни "елит" ! Дебилни и грозни бабишкери и неадекватни и необразовани млади хора !

На когото не му харесва Брадъра, да не гледа и да спре да философства. Все едно и също - само се търсят кусури и няма угодия. Направете си шоу и си го гледайте.

Абсолютно съм съгласна! Никой не гледа това тъпо шоу, ама всички са в час какво се случва в него. Сега поне има стотици канали, има и дистанционно, та да не ви се налага да си вдигате д-то от дивана, ами пуснете си нещо друго, а не се чудете каква по-голяма философска мисъл да изръсите тук.

Социалния експеримент "Биг брадър" продължава с участници очевидно търсещи финансови дивиденти (предвид хонорарите , които са получили) и медийно внимание . Според мен интелигентен човек не би участвал в подобно шоу.

И теб това какво те засяга, дори и да е така? Завиждаш за кинтите ли какво? Може пък да си по ВИП от участниците, ако е така, защо не изпълзиш от бърлогата си да те видим?

И тази боза...докога???

Много пошло предаване. Едва ли има нормален човек, който да го гледа! Ако това са нашите ВИП-ове...

ти пък как разбра, че е много пошло предаването, ако не си го гледал и нямаш лични наблюдения. Кой си ти, че да определяш кой нормален, кой ненормален?

А ти кой си? Зомби!

А сега може да се похвалиш, че знаеш столицата на Конго, разликата между число и цифра и че се къпеш по 3 пъти на ден и веднага те признавам за върха на сладоледа..

Със сигурност ти се къпеш веднъж седмично и то в неделя!