Съпругът на Портман напусна престижния си пост

Младият хореограф на Парижката опера, французинът Бенжамен Милпие, оповести, че подава оставка като директор на балета на операта.

Обратно в новината

Коментари - Съпругът на Портман напусна престижния си пост | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА ЗАВИСТТА НА БЪЛГАРИНА Е СТРАШНО НЕЩО!!! НАТАЛИ Е СТРАХОТНА АКТРИСА, ВСИЧКИ НЕЙНИ РОЛИ СА ЗА ОСКАР, НАМЕРИЛА Е ЛЮБОВТА-ДА Е ЩАСТЛИВА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И ТЯ, И ТОЙ И ДЕЦЕТА ИМ!! КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ, ДОЛНИ ДУШИЦИ, ЯД ВИ Е ,ЧЕ НЕ СТЕ КАТО ТЯХ-ВАШ ПРОБЛЕМ!!!

Божее,ами вие нормални ли сте?Не ги мислете,не се притеснявайте и най вече не изпростявайте!Те са достатъчно известни,успяли ,млади,талантливи и красиви!

екземпляр, но ако не внимава, дремещата в булката змия може да го клъвне опасно. Но ако е е тарикат мъж, може да превърне това в извор на вдъхновение - творческо и сексуално. Няма по-страшно за една жена от това, да бъде досадна. Никакви физ. качества не могат да компенсират това.

Тоя получи "престижен пост" като съпруг на Наталито. Никой иначе не го знаеше кой е и какъв е.

А теб, кой те знае какъв си???!! Човекът е директор на парижкия балет. За разлика от тук, там това означава нещо. Предполагам е доста престижно и хората може би го познават. Не, колкото Натали, но все пак. Само да кажеш, защо трябваше да изхейтиш човека??? Между другото, двамата изглеждат чудесно, красиви и с интелигентно излъчване.

това е форум на идиотщината , тук сме се събрали анонимни, безизвестни хеитъри , лафим си и се забавляваме на гърба на по-известни и успели хора от нас. отиваи в бг.мама или някъде там и не ни разваляи кефа.

Ами да дойде в Софийската опера тогава, ще се радва на "огромна" заплата при това....

Бенждамен напуска престижният си пост като съпруг на Натали Портман - заемам го аз!

Аве, диражии, защо лафчето не работи?

не работи не знам защо

нещо не разбрах , какво правят балетистите в операта? а оперните певци каде са?

Бенджамен - това традиционно, старо френско име. И всите хазари и семити са се втурнали да напускат стара европа...пардон, нова еврабия. Има злокобен знак в това.

ами сега, ще останат без пари, аз мога да им пращам по 20 евро на месец, защото заплатата ми е ниска, повече не мога.......

Какво да им робува, това не е Булгаристан.

Извън Булгаристан, всеки нормален мъж би се чувствал зле да го издържа жена му.....ето за това българските жени предпочитат чужденци за съпрузи.

Затова ли мечтата на мъжете в Германия днес е да са домакини?!

Пък всяка нормална жена не би търпяла търтей. Така, че гърнетата с похлупаците си вървят навсякъде по света. На Портман мъжът много вероятно да не лежи на нейн гръб хич въобще.