Специална щипка пречи на партньорa да дърпа завивките

В летния сезон подобна придобивка едва ли е голяма далавера, но не и за хората, чиито партньори са склонни да се мятат в леглото и да "крадат" завивките.

Обратно в новината

Коментари - Специална щипка пречи на партньорa да дърпа завивките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля авторите на това изобретение да насочат усилията си към устройство, което разпознава какъв полов орган се доближава до тоалетната чиния и съответно да я поставя в необходимото положение.

Винаги съм се чудела кой нормален човек може да купи огромен двоен дувнет. Това е най неудобното нещо на света, както за пране и поддръжка, така и за спане. То общото легло е неудобно, айде поне всеки да си има завивка да се завие, развие както обича.

ти е неудобно общото легло спи си с таблета. За кво ти е такова нещо като партньор?

Не бъркайте спането с е.б.а.н.е.т.о!

Едната завивка не е хигиенична, защото дишате пръднята на партньора и миризмата на краката и дупето му(и). С една завивка се повиват само тъпанарите.

Всъщност ти си тъпанар. Ако ще спят под отделни завивки партньорите, те не са никакви партньори и спокойно могат да спят направо в отделни стаи.

Само една идея - за 20лв от най-близката бензиностанция си купуваш най-евтините щипки за подаване на ток към акумулатор - 4 броя са и ти остава 2-3 м кабел, медна жица - може за връзване и т.н. (ако го предадеш на вторични - поне 2лв ще вземеш). А може и с пирони - по два пирона в рамката на леглото - лошото е , че всяка сутрин трябва да се разковават и ще трябва и тесла ...

професорът ми по немски в университета в америка един ден ни разправи колко по добре били семеините леглата в европа/германия, защото били направени от два самостоятелни матрака...

Умните хора в България отдавна са на този вариант. 1. Цената на два отделни матрака е същата като на един общ. Айде да има 10% отгоре. 2. С два отделни матрака не се предават вибрациите, когато единият от двамата в ложето се върти по време на сън. А всички се въртим. Така не позволяваме да спре кръвообръщението към дадена част от тялото. 3. Ако се повреди само единият матрак само той се сменя. 4. Ако някой още спи с едно голямо одеяло китайско менгеме за 2.99 лв. върши същата работа, като устройството. Ако все още има семейни двойки, които не са се сетили, че трябва да си купуват отделни одеяла. Статията е рядко безсмислена. Предполага се, че ако човек може да си пусне компютър, да работи с операционна система и браузър, се е сетил да си купи ако не два отделни матрака, то поне отделни одеяла. Обидно тъпа статия.

Аз реших проблема със завивка 240х240. Всеки може да се увива колкото си поиска.

ами две завивки не са ли по добре?

И ако леглото е 200х200 см., а такива легла колкото искаш, какво решава това? 20 см. свободно одеяло на човек. Като обгърне формата на тялто те се губят и единият ако се завърти и си е гушнал одеялцето пак ще сте с гол дирник...

И ако отговорът ще е "Ами вземете си одеяло 280х200!"... цъ, такива няма на пазара. Трябва да се шият по поръчка. Кому е нужно като можете да си вземете две отделни одеяла за легло стандарт персон и половина и ще излезнат два пъти по евтино?

Потърсих в гоогле завивка 280 см. Намерих пердета, килими, покривало за кола и кувертюра за легло. Ако ти е зор, все ще намериш с какво да се завиеш :)

Може да настинеш, но не може да си вземеш друга завивка! Така показваш обичта си... :))) Затова защипвай! Сигурно е същото и с хъркането (щипка за нос и тапа за уста).

Божее, каква тъпотия.Вместо всеки да си вземе завивка.

С тези щипки много трудно ще се проветряват пръдните :)))

А има ли щипка и за партньора, да не кръшка нощим, или да измислим?

А защо да не кръшка?!