Тиганите с незалепващо покритие застрашават потентността

Мъжете могат и да не подозират, но в кухните им се спотайва неподозиран враг на сексуалното им здраве - тиганите с незалепващо покритие.

Обратно в новината

Коментари - Тиганите с незалепващо покритие застрашават потентността | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вредителите са толкова много, че трябва цялата научна общественост да изследва постоянно масовите стоки и пак няма да открият всичко. Това което виждаме е върха на айсберга. Единственото успокоение е, че каквото не ни убива ни прави по силни.

Това, което не ни убива може да ни мъчи много и е въпрос на избор дали да станем силни или да продължим да се мъчим. Според мен вкусът на сготвеното в незалепващите съдове е много по- лош от този в залепващите. А ястието залепва когато се заплеснеш и загори...

Да бе, като загори този хромникел, иди го търкай ти.

в белина и чакаш да се отлепи плаката

Неръждаема стомана, не някаква желязна ламарина с хром-никелово покритие. А чугунените - нямат грешка. Вярно, тежички са, ама като загрее веднъж...

Става дума за съдове за готвене- не за радиатори за парно. Един удар с чугунен тиган може да е фатален. Затова препоръчвам нещо по- леко и пак нечупливо- алпака, керамика форте със стоун ефект... Алпаката много хубаво дрънчи... Значи готвиш в алпаката и веднага прехвърляш в сребърния сервиз за хранене.Оня в стил Луи шестнадесети- подарък от шурата на прабабиния мъж.