Мъжът на Натали Портман се върна на сцена

Хореографът Бенжамен Милпие (39) се върна на парижка сцена, след като подаде оставка като директор на престижния балет на парижката опера.

Обратно в новината

Коментари - Мъжът на Натали Портман се върна на сцена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още една еврейка, наложена по зионистките начини - и после, ама защо не ме обичет, аз съм ебаси пича.... Тая се беше оплаквала, че хората не я обичат и канят на световна сцена, и че не й давали хубави роли..... Харесвам външността й, но като реална персона, направо ми се повдига от нея..... Докарала насила ролите й да бъдат харесвани - с всички еврейски трикчета. Това е единственото, с което може да се похвали - колко нечестно получи слава и привилегии.

тя е много талантлива, рядко се среща такава комбинация - ум, чар, талант в много изкуства

ТОВА ЗАВИСТТА НА БЪЛГАРИНА Е СТРАШНО НЕЩО!!! НАТАЛИ Е СТРАХОТНА АКТРИСА, ВСИЧКИ НЕЙНИ РОЛИ СА ЗА ОСКАР, НАМЕРИЛА Е ЛЮБОВТА-ДА Е ЩАСТЛИВА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И ТЯ, И ТОЙ И ДЕЦАТА ИМ!! КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ, ДОЛНИ ДУШИЦИ, ЯД ВИ Е ,ЧЕ НЕ СТЕ КАТО ТЯХ-ВАШ ПРОБЛЕМ!!!

Да ти имам кумирите!!! Портман спечели Оскар с дубльорка и типично по еврейски не я спомена изобщо. За сметка на това побърза да изтъкне как, докато дубльорката и колежките ѝ цял живот стоят гладни и тренират до изнемога, въпросната талантливница успяла да се усъвършенства в балетното изкуство за по-малко от година. Голям талант в потъпкване на хората, които ти печелят славата - няма що. Ако за такъв талант ме наричаш долна, завистлива душица - благодаря - приемам го като комплимент.

не се ли казваше -сцената...или сйобщението е превод от руски: вернулся на сцене, което навремето се превеждаше пак с пълен член: сцена-та!

И той ли е евреин ?

Те не се мешат с други.

А!? Че него не го ли подпалиха?

Намерили са се - и двамата са еднакво неприятни, че и се развъждат на това отгоре.