Топ 50 на най-стилните дами в Холивуд 2016

Малко преди да раздаде годишните си награди за стил, списание InStyle обяви класацията топ 50 на най-добре облечените в Холивуд.

Обратно в новината

Коментари - Топ 50 на най-стилните дами в Холивуд 2016 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кейт Бланшет, Джулиан Мур и Даян Крюгер- това е елегантност и стил! А чалга визията на Дженифър Лопес и Селена Гомез е за друга класация.

какво общо имат Даян Крюгер и Дженифър Лопес ?? Трябва да си идиот да приобщаваш и сравняваш стилна и красива жена в официална рокля, с целулитена дебелокрака латинос с къси гащета...

Едната е грацилна, но кокалеста, с остри черти и изразено змийско излъчване, другата е в другата крайност - с грубовата физика, натренирана, танцуваща жена, с прекалено изразен сексапил. Общото е, че и двете са ексхибиционистки.

Какъв стил и красота виждаш в тая измита немска селянка? Тая рокля на етажи с голи меса ли е стилна? Я се скрий, слепице!

Малеей ако това са най-стилните... И коя точно покзва стил?

доста очукани са някои "звизди", макар и холивудски - изглеждат по-зле от някои наши фолк-певачки - особено джей-ло с тлъстите и къси крачета - къде е класата на мерилин монро, одри хепбърн, вивиан ли, мерил стрийп.......

смях в залата...хахаха

Това виц ли е !?

Не беше ли хубавата Елена в "Троя"? Божкеей, какво й се е случило толкова оттогава, та изглежда така? Ако я видят сега ахейците, бързо-бързо ще я върнат на троянците и даже може и пари да им дадат да си я задържат!

Много, ама МНОГО безвкусица и кич, само с няколко изключения. Луди ли са тези, които са направили подбора? Как е възможно това???

Тия са включили в тази "класация" куцо, кьораво и сакато

Егати кича! С две-три изключения.

Изключенията са: Джейн Фонда, Джулиан Муур и Джесика Алба.

Алба й погледнете другите дрехи. Същинска баядерка.

Вземете си бележка, В Куртово Койнаре не са съгласни с вашата селекция и точат вили и топори.