Звездите, които продуцентите нарекоха невзрачни

Красотата на холивудските актьори често се смята за неоспорима величина, но секссимволи от екрана днес преди време са били обиждани заради външния си вид.

Обратно в новината

Коментари - Звездите, които продуцентите нарекоха невзрачни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намирам за много чаровна Мерил Стрийп. Да, не е някоя красавица, но има чар и харизма. Никога не ми се е виждала грозна. При нея дори има парадокс, с годините става все по-чаровна. С възрастта изглежда по-добре, отколкото като много млада.

Срещнали се на полянка прабългарин и славянка Цуни,гуни,вади,тури, народили чукундури. Хем крадливи,хем ебливи, пък и много ЗАВИСТЛИВИ

С изключение на Мерил Стрийп /най-великата/, другите наистина не стават. Лорънс е пълна скръб например.

Именатаааа, имената, драга публико! Рахел, Джесика, Дженифер, Сара, Мара ....без коментар!

общо взето споделям мнението на продуцентите относно въпросните проститутки! Да се изгонят!

Истината е, че на киното му трябват интересни физиономии. Били те, красиви, грозни или просто специфични. Никой не се захласва по скучновати и типични муцуни, еле пък ако са от калъпа на някой пластичен хирург

Лорънс освен, че е грозна си пада крайна феминистка и алчно човече. Беше се оплакала, преди време, че мъжете взимат повече от нея, като в момента е точно обратното и разбира се никой от колегите й не се оплаква че получава милиони по-малко , а тя горката кравичка дебела, се е взела много насериозно и е вирнала носа чак до небесата. Изключително неприятна, мазна, със свински очички, дебела и противна личност.

Сара Джесика Паркър е кобила. Особено в лицето, а и цици няма. Но има много красиви крака!

АМи че то нито една от изброените в статията не може да се нарече хубавица. Те и затова на първоначално не са и имали голям успех.

Най-много ми хареса информацията за Дженифър Лопес - дупето и било застраховано за 300 000 000 долара !!! Е да, като актриса и певица е дупе,но едно дупе произвежда само л..на !

Мерил Стрийп наистина е грозна!

Дженифър Лорънс изглежда уникално, аз като жена бих искала да имам тази външност. Много е сексапилна, едва ли някой мъж може да я подмине безразлично ( извън Бг ценителите, естествено ).

За американските стандарти сигурно е хубавица. Но спрямо красотата на българките, е супер невзрачна. Така че много правилно са я оценили продуцентите.

Тя не е нищо особено. В никакъв случай не мога да кажа, че е грозна, но да е някакъв идеал за жена е супер прекалено. Вярно, че вкусовете са различни, но за мъжете гледащи очите на жената биха предпочели Мила Кунис например или ако са фенове на дългите крака може би някой модел от Виктория Сикрет. Феновете на големите дупета може би Джей Ло, Емма Стоун като червено коска, фино и крехко излъчване като Нина Добрев например. Наистина аз лично не мога да намеря нищо отличително в Дженифър Лорънс нито като фигура, нито като лице. Просто заради по-добрата усмивка(фасети) и може би по-добрите тоалети(има пари има и екип за тази работа) минава малко над средно ниво, но като цяло над 7/10 не мисля, че ще е оценена от средният мъж.

Gal

Вие па сте големи убавци....

Сара Джесика Паркър може да става за паркиране на автомобили, но е далеко от понятията за актьорска игра. Физическия й облик не коментирам, не е хубаво да се обсъждат недъзите на хората.

Дженифер Лорънс е невероятна актриса. Грабва те от екрана в първата секунда и не те остава. Умее и да се превъплъщава в различни роли. Тя е актриса, не е моделка.

Chefo77

Ти друго, освен турски сериали и филми с нейно участие гледал ли си изобщо? Има изключително ТЪПА физиономия, невзрачна е и играе апатично. Не, не е грозна, просто е невзрачна. Като касиерка в държавно учреждение. Хайде сравни я с Марго Роби като излъчване ;) Че И е наборка.

Мммм ясно ... Дали човекът гледа само турски сериали не е ясно, но че ти гледаш само Планета Пайнер е 100% потвърдено. Марго Роби е перхидролена приносителка на чифт силиконови топки и 0 талант. Подходяща за пластмасов/ чалгарски вкус.От друга страна Дженифър е абсолютна звезда, с голямо бъдеще, магнетична и много секси по един естествен и първичен начин.

Chefo77

Ако искаш, мога да ти дам линк към фаворитите ми в тубата, недей да съдиш по себе си, че всички са на твоя акъл. Марго Роби няма силикон (все още) и е естествено русолява. Да, ясно е, че такива жени на теб не ти харесват, ти си падаш по кифлочи. Винаги ще предпочета жена с чара на горепосочената, пред умрялата физиономия на Лорънс, на която не можеш да И разбереш - досадно ли И е, мисли ли, или просто спи с отворени очи...

Марго Роби и Дженифър Лорънс, въобще не са една категория. Марго Роби е класи нагоре и въобще няма чалга излъчване. Единствената причина да я свързваш с нещо евтино е ролята и във вълкът от уолстрийт, което е точно толкова вярно колкото да свързваш Лорънс със синьо човекоподобно заради ролята и на Мистик в Х-мен. Лорънс е средно статистическа жена, само вижте с какви роли започва в киното. Истинските хубави момичета започват с роли на красавици като Марго Роби, Меган Фокс, Линдзи Лоан, Джесика Алба. Вярно сега не всички изглеждат толкова добре колкото като са стартирали, но определено Лорънс не е в тази категория.

Дженифър Лорънс е повече от невзрачна, тя е грозна. Честно ви казвам, че трудно би ме навила да я ... обичам. Ще ми трябват поне 4 големи, за да и посегна.

Чуваш ли се?! Страхотна е! И като актриса и като жена, жалко, че някакъв евреин дърт ... т.е. види се - и продажна е. И все пак - висока, снажна, руса, нито пълна, нито слаба, добре сложена, с правилни черти ... В интерес на истината, впечатлява и с липса на вкус и стил.

Не разбирам от кино,но Лорънската като мацка е трепач !

Дженифър Лорънс е наистина невзрачна и бозава. И ако някога са и го казали, то сега е "набедена" ( както казва Тръмп за мерил стрийп), че е добра актриса.

Дженифър Лорънс в "Passengers" е неустоима...

Съгласен и за Дженифър Лорънс и за Сара Джесика Паркър. Не знам кои са Лизи Каплан и Лиа Мишел. Дженифър Лопес, ми наистина дупето й е голямо, но има етноси и нации, които ценят точно това.