Мел Би съди съпруга си след години насилие

Мел Би издейства временна ограничителна заповед срещу съпруга си Стивън Белафонте, след като в продължение на години е ставала жертва на домашно насилие.

Обратно в новината

Коментари - Мел Би съди съпруга си след години насилие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко и е.Кучки като се жените по сметка ще го ядете дебелия.Още не съм прочел някоя такава да се е оженила за обикновен човек.Все за селебритита, бизнесмени или богаташки синчета..Хак да и е сега

На този само като му видиш мутрата и ти става ясно какво представлява - рядко противна физиономия

Щом пак е избрала побойник ще го яде суров - да не се оплаква.

Тази беше с Еди Мърфи, който си е известен побойник, не искаше да й призне детето, сега този побойник... ами не е жертва, щом все такива "лоши момчета" си избира. То веднъж да ти се случи, как да е, ама как пък не си извади поука... куха лейка

Като повечето жени.

малко жени си срещал значи... коментарът ми не е сексистки и за жените като цяло, а точно към една група жени, които просто не си вадят поука

И с Еди Мърфи имаше някакви проблеми тази не е наред с главата, дрогата от 90-те не прощава на никого :)

Една декларация нищо не означава. Подобно насилие трябва да се докаже. Чудно защо е сеща след 5 години, от боя, ако въобще е имала такъв. Подобни нагласени обвинения са удобни при развод и делене на пари. Причината, може да се окаже точно такава, да не иска да дели...

Женска логика. Бой и сръбска музика за да те уважава, а тези които се държат човешки са мухльовци. Ето защо мъжете ще предпочитат роботките. А тая да я пита що толкова дълго време е живяла с малоумник.

защо не обвиняваш мъжете, които го правят това нещо е се фокусираш над жертвата? Съдейки по сексисткия ти коментар ми става ясно какво е мнението ти за жените по принцип - ти не си по-различен от болуците биещи и изнасилващи жени. Всичките сте част от проблема. "Женска логика", а за мъжката логика на прасета като теб какво са кажем бе парцал смотан?

Я по леко лелче. Тук да не си на феминистко събрание, че да грачиш така. Посвии перушината малко. Жертвите на домашно насилие на първо място са виновни пред себе си, че още след първият случай, не са направили така, че да е и последен. Нулева толератност към слабостта и примирението.

Аз съм жена и съм на същото мнение - как е възможно жена да има връзка само с побойници, чий проблем е това? Първият съпруг я биел, Еди Мърфи не иска да й признае детето (освен това той е доста известен с торомоза си над жени), този пак я млати... как така на мен пък никога не ми се е случвало мъж да ме удари? Не мисля, че е късмет. Това е умението да расъждаваш с главата си, а не с оная си работа, да си избираш мъже, които ти да уважаваш, и те да те уважават. Агресията се проявява още в първите дни, седмици, месеци на общуване и тогава бягаш надалеч, а не се кефиш, че имаш "мъжкар" до себе си...

На тая майка й е англичанка, а баща й е негър.

И как си лягаш пак с някого, който те е пребил от бой?!

Luna0102

И аз това се чудя. Особено за тази жена. Има много по-големи възможности от 99,99% от жените по света, а се е оставила да я млатят като брашнян чувал.

Иван Петров

а, дали е така?

Кога ще се научите и двамата, че жените и циганите са като килима. Не ги ли тупаш редовно ще те задушат с мръсотия.

изрод

алфа вълка, такива като теб сте срам за мъжкия род и за хората по принцип. Не си никакъв алфа а си един смотан педерас, който аз лично бих пребила. После нека лежа в затвора, ама такива свине като теб си го заслужавате.

Взаимно е. Както като оставиш жена да си играе коня, ще ти се качи на главата по най-гнусния начин, така и да оставиш мъж да се отпусне и се превръща в безмозъчна торба лайна на дивана. Т.е., не са жените виновни, човешко си е. И боят се изключва между другото, не сме в средновековието ... или?

Да ме карате да търся в нета коя е тая и кой е съпруга ѝ, и пак не разбрах?

е Спайс Гърлс ли не си чувал? Аре малко по-полека с дебилщината...

Алфа Вълка

Ония дето рекламираха пепси нали? И нямам спомени да пеят, май само се чекнеха... Ама такава музика не слушам де, и жена певица слушам само ако пее народни песни или на набора.

Това, че очевидно падате от Марс си е Ваш проблем!

Не ги търси, "Spice Girls" бяха една съшита с конци английска банда от гърли. Блеснаха на хоризонта и угаснаха заедно с Тату, тези рускините, които се представяха за лезбийки, ако си спомняш. Като цяло нищо запомнящо се- освен с наркотиците, простотията и булимията.