Нина Добрев се гмурка сред акули на Бахамите

Канадската звезда от български произход се отдаде на заслужена почивка. В края на лятото Нина Добрев ще посети и роднините си в София.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев се гмурка сред акули на Бахамите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали това ѝ е работата. Тя трябва да е активна във всичките социални мрежи, за да поддържа интереса към себе си и да популяризира филмите си. А иначе, не е нужно на нас да ни харесва, има достатъчно разнообразие от културни мероприятия, за всеки по нещо. Тя играе във филми, чиято публика трябва да се привлича по съответния начин. И явно е успешна, щом успява да печели пари и награди на публиката.

Дай боже всекиму! - едни Бахами и - една Нинка, сладурка!

Няма ли някой акула да я гризне и да я излапа за закуска !!!!!!!

Недей така,бре,момче...немой с лошо

ква новина е тва - акула сред акули :)

Де ходиш ма булка, ще те ръбне някоя, отидЕ ти хубавото тяло.

са на мода...., затова мине не мине и хоп, информират ни...

Нина е супер сладурка. Качеството на статията не коментирам. Обяснете само на широката общественост, как именно се къса бедро??!!?! Щото анатомически нещо не ми се връзка.Предварително благодаря

като започнат да се префантосват...и да показват личния си живот не е на добре

И аз се гмуркам , и какво от това, и аз посещавам много места, и какво от това, и аз имам биологични нужди, и тук всички ставаме равни.Аз не съм нина добрев а а българин роден във България.Добър ден пожелавам на всички обикновени хора.

Глей ся. Хора като Нина Добрев, Мика и т.н. имат нужда да показват, че са нещо повече, защото са едно нищо.

Крайно несправедливо е да сравняваш Нина Добрев с Мика. Нина работи и работата й никак не е лесна, докато Мика е просто един паразит.

Така само да обобщим, госпожица Добрев я познава половината свят. Млада, известна, красива и вече успяла. Изкарва повече пари от колкото ТИ имаш косми по главата и после НЕ ставала за нищо ? Тогава ти къде си съпоставен до Нина Добрев ? Защо винаги чета такива коментари от неудачници !?

Наистина не знам какъв е проблема след едно добро гмуркане да постнеш няколко снимки... споделяш с хората които те познават и това е... разликата е само в бройката хора скоито се споделя нищо повече...