Селин Дион (49) се разсъблече за Vogue

Певицата Селин Дион се разсъблече на 49 години за снимка, която сп. "Вог" пусна в страницата си в Инстаграм.

Обратно в новината

Коментари - Селин Дион (49) се разсъблече за Vogue | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

виждал съм -кобили от нея като бях в Англия!

не разбирам защо жена с успешна кариера като певица, маика на 3 деца, милионерка ... и пр. трябва да публикува такива снимки. всащност вапросат е какво се очаква от тези снимки? още пари ли, авторитет пред децата и близките си ли... прилича на избиване на комплекси... сички плуят по а. джоли , но така да се излага след 6 - те си деца не сме я видели... но така или иначе всеки може да прави каквото си иска, даже и лошо впечатление

Най грозната и досадна жена и блудкава певица. Само се излага

Аз лично много я харесвам. Имах едно гадже от Пловдив, което прилича в лицето много на нея. Носталгия, ех....

На кой пък му става от тая? Тя въобще има ли либидо на тези години?

И какво има да покаже Селин Дион, което другите жени го нямат? Два чифта цици ли, онази работа напречно ли? Добре , че се поскрила, че прелестите и са доста скромни. Бюста и го няма никакъв, длъгнеста, конска физиономия. Като за жена с големи материални възможности е доста зле даже. С две думи- нищо особено. Има милиони девойки по-красиви и свежи от предклимактеричната кака Селин, показвайте тях!

Знаем те теб, че все по девойки се заглеждаш. Чудно ми е кога ще те барне някой татко на девойка, който вероятно ти е връстник :))

Иска да си вземе от живота и тя. Била е само с един мъж и чак сега успя да се откачи.

Майко, тоя вампир да ни покажат ! Смилете се над нормалните хора, бе !

Секси жена, нашите жени на тази възраст са турти със масивни пърделници и пожълтяла и набръчкана кожа от цигари и алкохол.

В такава среда се движиш,горкичкия!

много грозно в главата като лисичка в тяло бива като за 49 но на тази снимка зелената рокля с дълбокото деколте прекалено е при този бюст.

козата си сака пръч

Vogue не е ли списание за жени?

Нещо неприятно има в нея_вирнат нос,леден поглед ,а сега и гола.Не го прави за пари.Луда работа.Вместо да се скрие от всички и да се налудува ,че и с Рение и без него все е на сухо.

Ей, аман от голи бабишкери. Като одъртеят и престанат да им обръщат внимание, са готови и шмутките да си облещят, само и само да пишат за тях.

яж си киселото млекце и не се бъркай в живота на младите

Не се признава за гола. Нишо се не види! Сакаме да видим котето и!

по-добре да се облече. Освен това нали го раздаваше съкрушена вдовица до скоро? Каква стана сега, обратно за лов на шарани май?

Абе съкрушена, съкрушена ама "котето" иска причесване и вече се не трае! И тя е като всяка жена!!?

Абе, грозничка, ама се врътка като ураган и е безотказна като "Калашников".

Никога не е късно да станеш за резил!

"На снимката Селин Дион е седнала на стол, като позата й е замислена така, че ръцете и краката й да прикриват всичко необходимо." Включително и лицето....

Струва ми се, че след събличане известните личности някак си "олекват", поевтиняват, само за пари ли го правят?

Става каката, може да и се дам.

Успех, възхищавам се на мъже като теб!!! Аз не мога да пия толкова!!!

... ви чака вас да и се дадете или да се напиете...Тая жена и на 80 да е пак ще има опашка след нея.

НА"ВЕСЕЛАТА ВДОВИЦА"!!!

Уникално лицемерие показа тази женица!До вчера плачеше за Рене,поне така казваше тя...и няма и нула време и свали килотите.Ужас майна що за свят сме ние????

Е какво - ако седи облечена, ще го съживи ли? Изглежда добре - снима се. Изглежда по-добре от много 20 годишни момичета.

Какво плювате толкоз по Десито - на Митко Цонев щерката?! Поминали се хората, а за живите "животът" продължава - кой както го разбира, ма повечето го разбира като "тези три неща"; в крайна сметка човекът си е животно и много рядко успява да надскочи това изначално ниво, пък и защо му е - да се мъчи да мисли и да страда само.