Горският излет на 24-годишната Мерилин Монро (снимки)

През 1950 г. 24-годишната Мерилин Монро е заснета на излет в гората. Тогава актрисата още е неизвестна и фотосесията й така и не вижда бял свят.

Обратно в новината

Коментари - Горският излет на 24-годишната Мерилин Монро (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля ,че снимката е правена в Норвегия, тъй като рожденото име на М.Монро е Мерилин Мортенсен и е норвежка.През 1950 г. не е сигурно дали е била стигнала в САЩ.Напълно е възможно тази снимка да е правена някъде по Скандинавия.

Голямото клецане, за да се "издигне"? Значи първо трябва да полегнеш, за да се изправиш и нагоре. Каква жерлязна логика имат тези момичета. Гледам ги и тук - същата работа, дори някои амбициозни тъпи мамета ги насърчават. После - рев и сополи, че "детето ни изгоря"!

А ДИРЕКТОРА НА ФБР HOOVER ИМА ФИЛМЧЕТА КАК МЕРЕЛИН ПРАВИ ТРОЙКА С ДВАМАТА БРАТЯ КЕНЕДИ :))

Ей, журналистите в дир, превеждайте както трябва. Направих си труда да вляза в този сайт, който цитирате, и буквално пействам: ''No one at that time could have even imagined how iconic Marilyn will become''. Никой не споменава за КИНО - икона, какво си измисляте.

Каква кино-икона е тази бездарница, по скоро секс-икона, че яко е правила миняги на продуценти, мафиози, политици. Имала е някакъв сексапил и е успяла да го продаде скъпо на правилните хора, но това впоследствие и се връща тъпкано.

Мерилин си остава класа.....Това е! И след 50 години пак се говори за нея. А нашите плеймейтки прегарят след 4-5 години.....и на всичкото отгоре са и живи..

с това, че е била любовница на президента? По-скоро ми прилича на "американска кифла".

Коя, по дяволите, е Мерилин Монро?

Много любознателно това момиче, не изпуска книжката...

Хубава е, колкото и да плюят някои комплексари, не е като някои други - или кльощи, или дебелани...

Хи-хи, за много драскащи тук гроздето е кисело, ама такива са си българките, като българите, завистливи....

Много одблъскващо сащество низко безлично и трътлесто с къси копитца. Има дебели крака а пръстити на ръцете и са само с две фаланги. Лицето и е бозаво с болничен тен и тънки змийски усни като на изветряла, дествена професорка по естетика в пенсия. Липсвал и е един доктор Енчев, който да разтрака острите си ножове и да уперира усните й като на Мара Отварчаката. Рядката и русолява косица е като раздармусаната слама по тиквата на бустанско плашило, а рацете и като две размахани метли. Чипия и нос може да конкорира носа на княгиня Калина и на Маикал Джексън взети заедно, както и уперираните носове на пропадналите фолк гърли, мятащи се като подивели шебеци в пропаднали задимени кръчми. Много малки провиснали гарди като меки краставици, виснали по селските плетове. И кат се е набутала в гората да си беши останала там, там й е мястото, сред убиътателите й С право списанието не й е побликували снимките, шеще да оплаши ии без това сресираните американци след втората световна война. Моля да не побликувате такиви ужасни снимки през деня защото сайте се посещава от малко неокрепнали дечица. Да не се налага после да се обаждаме на тевелизионните врачки да ги ликуват, кадето вземат 4 лева на импулс. одврат

Признавам те, днес си брилянтна :)

Трябвало е да напишеш "Ожасни снимки", за да е в унисон с "брилянтния ти" правопис.

стига с тоя американски боклук и труп

Абе, става, да и гръмнеш джанката.

Не струва. Не разбирам, какво хубаво намират в нея. Виж София Лорен има страхотно дупе.

като дете доста се захласвах пхо нея, но към днешна дата мога да кажа , че онези резактори са били прави. тя не блести с никаква красота, даже без грим, изкуствени бенки, ред липс, и набуханата коса, не е нищо особеноу даже грозновата. краката са й къси. нищо специално. повече се раздухва и разпръсква някакъв звезден прашец отколкото заслужава

Като секссимвол е измислена и надута история. Като актриса, обаче, не е зле. Но,колко филма с нея сте гледали?

Аз като бях дете я виждах същинска лелка. Достолепна, дебела и възрастна. В днешно време ми се е променило мерилото, вече не я сравнявам с 12 годишни художествени гимнастички - по тази причина виждам колко е била реално млада и хубавка :)

Снимките са много хубави!

са тези дето са слагали минуси!

Сигурно е отнесла някой горски хой от името на Кларк.

Честно, тази дори не е била толкова секси... В днешно време има къде къде по-красиви и сексапилни жени.

Това на снимките е естествено... всичкото. Не е мой тип жена, но не мога да отрека, че е била красива.

да си затворим очите за хирургическите корекции по лицето и изрусената коса,благодарение на които Норма Джейн се превръща в лебед -тя не ги е криела...

Зарад туй снимам всички женки-фенки, че все някоя ще стане известна и ще прибера едни големиииии кинти :)

Секс на талази, както казва Чандлър. Пък нито е първа красавица, нито е близо до съвършенството... Обаче си го има онова неуловимо нещо, което я прави и харизматична, и уникална. Някаква аура.

Да бе, модата при женките в момента е много гнусна. Талията вдигната до ушите, същевременно долу толкова изрязано, че гъзa се излива навънка. Отврат.

Същите кюспети до под гърдите и сега са на мода. Ужас..

И този идол щеше да доживее до старини, ако не беше се замесила в политиката. Пари, слава ...когато ги постигнеш , се целиш в неща които модат да те погубят.

Кокаина я съсипа нея, не политиката.

По днешните стандарти е късокрада трътлеста и дори грозновата . Само гърдите и са за 6+;) Поне тогава не е имало силокон и са истински:)))

Крака без грам мускул, отпуснати меса и дебели глезени. Не е била нищо особено, според днешните критерии. Като нея момичета по улиците с лопата да ги ринеш, И къде-къде по красиви.

Абсолютно си прав!

Мери сигурно е направила една глава на фотографа...

Абе глава... Червилото не е размазано. Директно е играл задния двор и бобъра :D