Чарлийз Терон – кошмар за холивудските съпруги

Съпругата на Крис Хемсуърт – моделът Елза Патаки, изпитва нотки на ревност към колежката му Чарлийз Терон.

Обратно в новината

Коментари - Чарлийз Терон – кошмар за холивудските съпруги | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тоя що се е оженил за леля си?! "Елза знае, че той не би й изневерил..." - на 30 години и аз си мислех така, обаче на 35 вече си мислех и правех съвсем различни неща... ;) Така че Путаки да не лежи на тая кълка...

Чарлийз е богиня отвсякъде. Прекрасна актриса. Моя любимка. Жива и здрава да е

Такъв налъм като мен няма шанс пред Чарли високия ток. Добре, че съм го вързала здраво моя "умник". :)))

А Крис дали смята ,че като я целува целува всичките трибуквия дето е иСмукала и това дет са пуснали. Или те не се цИливат,както е в занаята. Ей така питам,за информация.

е друга работа. Работата е, че му се работи, но трябва да си уреди първо работите у дома, защото Чарли е голяма работа.

И двете са много красиви жени, а този....не че нещо, но не ми харесва.

Съветвам всички жени да впрегнат енергията си не в това да ревнуват, а в това да бъдат най-доброто, което техния съпруг получава.

Докато хората/жените мислят по този начин, нищо няма да се случи. Насила нищо не става. Мъжете повече трябва да впрягат силите си, не жените. Няма нищо по-противно от вманичена жена по някой мъж.

Приемам коментара само, ако за вас най-доброто, което получава мъжът й - е вманиачена жена :)))

Нито жените, нито мъжете трябва да си дават зор. В тая работа със зор не стават нещата. Или се получават по естествен път, или не.

С цялото ми уважение към коментираната дама бих искал да направя един коментар по принцип: Има нещо много тъжно в тенденцията огромни човеко маси да фетишизират миловидни лица с пухкави устни и погледи на сърничка (дали е Шарлиз, дали е Анжолина или пък Ашли Жуд). Възникват индустрии за корекции да джуки, скули и прочие. И най-сетне игнорира се актьорския потенциал на пищни иранки, арменки, асирийки и индианки, метиски, латино и други .. В конкретния случай всички съжалявата Патакито. Абе аланкоолар, тва е супер мадама бре, пищна румънска чокойка...

каква чокойка, бре! Елза е испанка!

Патаки е унгарски име , вероятно е от Трансилвания

Дядо й по майчина линия е румънски режисьор, емигрант в Испания. Тя и затова опита да бъде актриса, ама си няма таланат. Бракът й е най-успешната роля в живота й. И не е никакъв модел. Просто е внучка на дядо си!

Същото пишеха и за Джоли. Общо взето, всеки си пише глупости колкото си иска. Факт е обаче, че терон е много красива жена с интелектуално излъчване, нещо рядко срещано сред жените. Освен това е и висока. Лично аз много я харесвам, особено в "Лудият Макс."

Съгласен съм и притежава нещо, което малко звезди излъчват - класа и стил!

Споко - ошетал я е Теронката по време на снимките - Както Брад Пит се изчука с Анджелина Джоли по време на снимки !!

На мен ми харесваше до Снежанка и ловецът, от там нататък е гадост. Не че и преди не беше страшничка, но просто с този филм прекали.

Нема страшно, Терон сега излиза с бившия на Хали Бери. Той е готин пичага.

"...знае, че не би й изневерил"? Че кой го знае това със сигурност? Той ли така казва? Лъжеее, с Чарлийз Терон всеки би... и без да се колебае. Ако бях мъж, хич нямаше да му мисля!

Крис е мъж, който спира дъха на жените, а Чарлийз е толкова красива.........

Глупости! треторазряден викингски квадрат!

О, извинявай! Забравих, че има и такива, които харесват "мъжки индивиди" с женствено излъчване.

Не харесвам неандерталско излъчване, явно затова го е впечатлила интелигентността, всеки търси каквото си няма

Има основание жената. Чарлийз терон има излъчване и поведение на съблазнителка, която не се спира пред нищо. И не е чудно - майка и е била явно шавлива, ззщото бащата я пребивал от ревност. При един такъв бой майката го застреляла в присъствието на Терон. Така че на нея товаа и е в кръвта, ама да не вземе някоя ревнива съпруга да "обърне" целта. Тогава кого ли ще снимат режисьоритев в голите сцени? Тя им е запазена и навита за това.

"Грешна беше тази жена.....но беше хубава"

Чарлийз Терон е БОЖЕСТВЕНА!

Елза е огън! В Удурхею Секуещ съм бил на лагер с нея, екскурзионно в Карпатите...

Първо - никоя жена няма да е във възторг, ако мъжът й хвали друга жена публично. Второ - редно е съпругата да разкритикува мъжа си лично, а не пред други хора и да уточнят нещата. Случката показва по-скоро лошо възпитание и несъобразяване с партньора, отколкото ревност.

Голяма грешка. Никой мъж не трябва да хвали друга жена на всеослушание. Само тайно пред най-добрите приятели. И още нещо: Тодор Колев 'Никоя жена не бива да чува, че някога друга жена е била повече обичана от нея. Принцип!'

Мдаа... аз съм имала "ухажори", които най-нахално ми хвалеха предишните си гаджета и подробно ми разказваха за големите си любови. Чудя се как ги търпях, а не ги изритах още в началото... ако не друго, унизително е. Свалят теб, а ти обясняват колко с обичали някоя друга.

Изобщо не е грешка. Всяка жена трябва да знае, че винаги ще има и по-желана, и по-красива, и по ... Стига с тези ненужни лъжи, които галят егото, но не струват. Истината обикновено е нелицеприятна.

Релевантно за мъжете!!! С малката разлика, че жените са достатъчно деликатни, за да не накърняват мъжкото его!!! Жената е блага и обичлива, състрадателна и милостива! Поради тези й качества е дадено именно ней, деца да ражда! Loooooser!!!!!

Не знам коя жена не би ревнувала от нея?

Красивата и умна жена винаги прави впечатление, защото е рядко срещана комбинация. Но плаши доста мъжете и не е лъжица за всяка уста.

Чарлийз освен много красива е интелигентна и интересна жена. Не я познавам лично, но съм гледала доста интервюта. Има одухотворено излъчване. Стилна и класна дама.

Харесваш я, защото няма опасност да гепи мъжо ти..., знам ви аз женките ;-)

Хаха, така е, няма опасност за мъжа ми. Харесвам я наистина. Просто съм ценител на женската красота. Жена съм и сигурно съм изключение, но на бялото черно не мога да кажа.

Непрекъснато чета разни хвалебствени мнения за Чарлийз. Хубава е но със студено излъчбане и ако наистина сте чели интервюта с нея - непрекъснато се хвали че може да надпие всеки мъж. А че артист я намира за умна е смешно.