Мария измами Биг Брадър

Фолк певицата Мария успя да надхитри Големия брат, като го подкупи, за да не я включи в неприятна за нея мисия.

Обратно в новината

Коментари - Мария измами Биг Брадър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опитах се да измисля по-неадекватно заглавие на статията, но не можах. Много сте добри, признавам.

Ако не беше си обезобразила устата, Мария щеше да е доста симпатично миньонче. Но сега с тази зурла прилича на прасе.

Хайде, хайде! Мис Вселена се изказа рано сутринта. Я бързо се погледни в огледалото и ела пак да коментираш.

зурлата прилича на путе...

К'во го е измамила Биг ти брадъра, ма?! Откуп е дала за да не се прави съвсем на бигбрадърска идиотка пред детето си! Лошото е, че Кънчев и др. педали там са открили нов начин да се гушат и от участниците! Това "шоууууу" трябва да се спре и продуцентите му да се дадат под съд за всичките извращения! Нищо хубаво няма в него, ама нищо, само извращения и педалщини!!!

Какъвто е Кънчев такова и предаването! Кой му позволява и плаща на този простак да опростачва и затъпява нацията?!

обожавам биг брадър толкова е готино че е супер яко има толкова хубави хора там и е направо жестоко обичамете биг брадъре смърт на кумунизма ахахаха слава УКРАИНА да живее БАНДЕРА само САЩ ахахаа

ти си един завършен простак!

Да ще достигнем съвършената простотия! Вече не можем ни да четем, ни да пишем, а за мислене да не говорим! Новото поколение го завършиха великите медии с такива велики продуценти като Кънчев, Тупарев, Трифонов, Маймунян ли беше, а по-старото ще го довършат!!! На не изпуснем съществения принос на Дирниците!!

Мара джуката предварително е наясно със сценария и си носи точната сума пари в чантата, която видиш ли е при продуцентите на предаването и те трябва лично да й я донесатЗа чий им остави чанта с пари бе, ДАРИТЕЛКЕ?! А тъпия народ да отделя от залъка си и да гласува занея. Тя после ще им направи "ДАРЕНИЕ"

Всичките са джуки там...

Дир-а пак ръси бисери наляво и надясно. Измамила? Единствения измамник е "умника" използвал тази дума, без да и разбира значението и за да се направи на оригинален.

Абе всичките са един дол,само не разбрах двете лилави циганета гой ги набута във формата,нито са вип,нито някой ги познава или пак интеграция.

тази е свикнала всичко да продава и купува ...проституция в действие !

Отварачката що свирки е извъртяла за тея 3000 лева, пък се прави на скромна, не щяла да върти ханша, да бе, да ...

Това не е твоя работа, не смяташ ли. И явно не си й светил.

NUT

браво на Мария! разби всички клубни духове! в коя тема из лайфа - има повече коментара!:))))))))))))))))))

NUT

колкото и да плюете Мария... ще си останете - глас в пустиня!

стига плюхте Мария - зрителите я подкрепиха! А защо не видяхме 3К как Сашка ги дарява?...защото горката и стинки за баничка няма!

NUT

Мария ще остане на мах във формата! А завистниците...да духат супата!

Много е дразнеща - проста, меркантилна, с претенции до небето. Изключително куха лейка, влезнала е вътре да си чисти имиджа. Опитва се да говори интелигентно, но не й се получава, защо не знае какво да каже. Устата й е отвратителна. А какви мимики прави с очи, вежди и устни нон стоп - как ги криви - абе направо ужас! На всичкото отгоре не може и да пее!

Само кухи нападки и голословни злобни твърдения. Как може да сте толкова долни, низки и примитивни. Излиянието тук е цяла река от змии и гущери.

Може и да бъркам, но това, че всичко е нагласено, ми стана ясно снощи: Брадърът уж се изненеда от желанието на Мария да дари 3000 лв., вместо да участва в играта. В изповедалнята Мария извади от чантата си пари, пристегнати с ластик, които, след като ги преброи / броенето бе предавано на интервали/, се оказа, че са точно 3000 лв. Съмнявам се, че правилата на играта позволяват ползването на пари в къщата, поради което въпросът е защо Мария имаше точно сумата от 3000 лв.

защото само Мария е в къщата на Брадъра...за да се разтовари от развода си! на нея парите и се лепят като гербови марки! освен че сама си изкарва доста пароци - мъжете около нея са доста богати! т.е. краставите магарета се надушват!!!

да му се ненадяваш на това ниско кюфте какво самочувствие има

Аз пък се чудя каква значимост може да има такова предаване...събрали се някакви кухи лейки начело с Ники Кънчев и дебатират как други кухари се излагат публично...

Направо е плачевно като гледам,че някои хора наистина вярват, че всичко е спонтанно, а не нагласено и спазвано до последната запетайка в сценария ... Била излъгала "Биг Брадър" ... как ще го излъже, като играят роли бе ??????

Ако Мрънчев надупи в ефир Тупареф, те туй ще е най-гледаното реалити в бг за последните 10 г.

те се онождат на затворени врати.

Напротив,Мария си свърши добре работата!Много по-интелигентна е от 80% от пишещите тук!

Ти MENSA ли си?

само ку_венски номера е мнооо напред......

А 99, 999999% от българите са по-интелигентни от тебе

Тъп народ, слаба държава, а. Виж как са ти отговорили от представителната извадка на тъпаците с една мозъчна гънка. Сеира тук е по-голям от този в предаването.

Насам народе! Пращай СМС-и. Търкай талончета! Кефи се, че ДС агентите Краси Гергов и Нико Тупарев трупат по милион на ден! После да не забравите да гласувате за по-висока пенсия!

Е! И? Защо се дразниш от фактите. Трупай и ти ако можеш.

Единственото положително нещо което мога да кажа за това нискостеблено девойче Мима, е че може да брои до 3000.....

а какво ще гмецнете...за малоумната задача на Брадъра - да миксира двете близначки в заблуждение в къщата...като се менкат! при положение че близначките си разкриха пред всички съквартиранти...визуалните си различия! баси и смешната "мисия"!:(

тва нямаше ли го във първия бай бърдър.... ама то кво повече да измислят..... да подслажа лек сценарий на байко брадър...: някой да повърне а друг от къщата да му изяде повръщаното.....

Малко се усеща несправедливо, след като бяха обявили гласуване с смс-и преди това...

Мария надхидри... Мария се споразумя... кое последно, вери фейк нюзници?

В БГ-то на почит са измамниците !!!

От поведението на Мария до момента мога само да заключа, че не е способна сама да измисли такова развитие. Това е сценарий. Тя наистина твърде много пъти се разголва, за да цака с тази карта - примера за пред дъщеря си. Освен това като я чуе човек как използва високопарни думички не на мястото и не знае съвсем значението им, съвсем се затвърждава. Иначе е хитро, да, но ако беше и истинско, щеше да е ценно :)

с тая малка кратунка едва ли може да измисли този невероятен сценарий.... ще ме изкефи да дадат един оскар на някой от биг брадър.... накрая ще дигна еедна клада пред парламента и ще си изгоря телевизора публично.....

Във века на електронното банкиране, дебитни карти и пр.Една истинска дама Мара извади от чантата си пари, преброи ги пред пред всички, зави ги в хартия и ги завърза с ластик.Да за два грама мозък и това беше много.

БГ мутрите и чалгарки още носят пачки в чантите и после бутат в бурканбанк, за да не декларират доходи.

А как да ги даде, "високо(не) интелигентно" парвеню? Да търчи до банката и оттам д а ги изпрати с превод или с всякакви други начини?. Ама , дето викат, за оня с мотиката.

Къде другаде ще видиш такива уродливи физиономии.

я без пошли глупости:( в къщата всички жени са прекрасни по своему! И който не гледа подобен формат - да не изказва злъчни мнения!

Казва се Жлъчни

За Марийка имам точна приказка - пази Боже гладно да захлеби!!!

Не гледам тая боза - не съм воайор. Като видях, какви хора ни натрапват за ВИП персони ми стана жал за горката ни мила Родина.

Аз пък не чета и не коментирам статии за неща, които не гледам и не ме интересуват. Бъди като мен:)

Правя социалогическо проучване, дали на народа този живот му харесва. Досега изводите са: хората предпочитат да гледат екрана и да мрънкат, а като видят така наречения наш ВИП се поуспокояват, че и те са поне толкова ВИП. Извод:скоро няма да се оправим(по народному).

Защо лъжете, бе нещастници. Изпитвате вина, че се забавлявате с това, което ви харесва. Пишат коментари в клюкарски сайт, отворили темата, писали, ама иначе на се интересувате. Колко пъти през живота си прочетохте научна статия по ядрена физика и я коментирахте - нито веднъж - ето това означава да не се интересуваш.

Аз си признавам - гледам предаването :) Мисля, че дори да има известна режисура, все пак тези хора не са изпечени актьори и особеностите на характерите им ясно личат. Смятам обаче, че само интелигентните зрители могат да се обогатят от предаването. Психолозите ще изпързалят почти всички участници, но (за мое голямо удивление!) Мария се самоизпързаля жестоко. Ето поради тази причина е интересно - виждаш кой каква ценностна система има, въпреки режисираните и заучени моменти. И ако някой изобщо гласува, то е не защото много ги харесват, а защото искат да им дадат шанс да се досамоизпързалят :)

lu4ka

Никой не харесва Биг Брадър, а всички го гледат, защото иначе няма как да знаят и да коментират случващото се. А това, че Мария буквално "изклати" Биг Брадър, ами може - прави го. Я да беше някой друг на нейно място, какви хвалебствия щяха да се леят. И аз не харесвам Мария и жанра на песните ѝ, но трябва да бъдем коректни по случая.

дребно злобно

От няколко години досега ми с телевизора се изчерпва до няолко музикални и документални канала и се чувствам много щастлив. Пробвайте и вие.

И аз съм така + чат-пат спорт, Моналбано и някое филмче от флашката ;)

БигБрадър - това бит пазар ли става? Щом Мара Отварачката се пазари за неща извън договора, що за предаване е това ? Марче, колко още ще дадеш да си качиш компрометирания рейтинг ?

в договорът с Брадъра... "звездите" имат право да откажат мисия!

За това че в България живеем ЗЛЕ са виновни Телевизиите.. Щото дават разни ИЗМИСЛЕНИ американски филми. Ако по телевизията постоянно дават Сериали как двама братя или сетри се бият по между си или се убиват, скоро може и хората които гледат сериалите да почнат същото... СЪщото е и с Филмите за разни бандити- Мафия или Проститутки. След падането на Комунизма, 1989 г, един от Първите американски филми които гледах в Киното беше- "Конвой" за някакви Шофьори на ТИР, мошеници и тарикати. В филма, армията и полицията гонеше Камионите, но Сценаристите на филма показаха ТИР-аджиите като някакви герои. А Герои, всъщност са тия, които СЪЗДАВАТ и Разширяват Държавата, а не такива които я развушават като Корумпирани Чиновници, Мафия и Проститутки.. Българите виаги сме живеели за да НАРАСТВА България, дори и с малко пари.. Така сме се ЗАПАЗИЛИ като народ и затова ОТНОВО имаме държава след Осовбождението от 1878г. Иначе, ако българките бяха Проститутки, както в Олигофренските американски филми, щяха да се продадат на разни Турци и араби, за да са БОГАТИ и да станат Туркини за тия 500 години Робство. А всички БЪлгари щяха да станат турски еничари, за да са Богати...И нямаш да има никакви Българи в момента... Трябва да дават ИСТИНСКИ ФИЛМИ, как са живели хората в Европа , РУсия и България, и да ЗАБРАНЯТ показването на ВРЕДНИ Измислици за Мафия и Проститутки.... Царете на държавите ВИНАГИ са били близо до народа, а тия които са решили че ще живеят богато( разни принцеси), а останалото население на страната ще Стоят гладни, са ги Убивали с Революция, както в Франция и Русия.

Никой не ангажирам с коментара си,обаче това девойче ми е изключително противно. Никаква звезда не мие. Силно личат пристрастията и към парите и материалните неща като цяло. Пошла е и не много образована. Има претенции, но няма покритие. И ако не са били финансово стабилните и партньори в живота си щеше да е на някоя поточна линия и да отделя кофти картофи. Не харесвам устата и която прилича на вътрешна гума на ЗИЛ, пък стои и неестествено. Дасоните и маниерите които показва прилягат на момиче което си изкарва парите по улицата и предлага плътски облаги срещу парички. Жена без достойнство чест и морал. Те ти ги звездите у БГ. Ако искате пример за пълна противоположност, вижте как се държи Енджи Касабие. Жена постигнала нещо в живота си. Доктор, диетолог, красвива, свенлива премерена изразяваща сила и характер. Такива хора трябва да са примерите по телевизията и в обществото за да ги бъде нашите деца!

Напишете нещо за хората, които наистина са постигнали нещо с труд и интеект, а не за такива измислени "звезди".

Само на мен ли ми правят впечатление малоумните мимики, които има тази жена, буквата "Р", която се опитва да използва с различно звучене... Физиономията и кривенето на очите, веждите, да не говорим за устните, като на яко надрусана стара сводничка... А и интересно - парите, които извади от чантата, бяха приготвени с ластик. Точно. Сякаш предварително бяха сложени за "благотворителност" от 3000 лв. Ужасяващо неприятно същество...

Даааа!!! Смях се много на "р"- то, което е смесица между английски, немски, хинди и маймунски за ПО-ГОЛЯМА ОРИГИНАЛНОСТ.

Тя е обиколила много свят и й се бъркат малко буквите... Да не е лесно да владееш 100 езика... А и думата "фрустрира" е научила, нищо, че малко трудно я каза... То с толкова рррррр вътре, ама стана, де, хубаво че бяхя изкривените фасони на веждаците и спуканите джуки, та и езика, дето го плези, докато дрънчоли, че да замазва колко простотия и простащина излъчва

Не е надрусана, а постоянно пияна, пълен боклук

Предполагам, че е гледала предишни издания на "вип брадър", видяла е как правят на маймуни участниците и предварително е решила да се откупи от някоя неприятна за гледане игра. Като е преценила, че може да даде 3000 лв. Като я слушах как се изразява без подготовка, дори много умело проведе пазарлъка.

Урагана Мария.. Отварачката на Покриви.....

...прост народ - богата телевизия...какво може да се види ...простотия...до шия,турски сериали по всички канали и американски екшъни...стрелба,измами,проституция и обири...новините...преиначени както е угодно...и народа-заблуден...

Има ли все още нормални зрители, които следят т. нар. " формати"? Или от времето на " Робинята Изаура" насам все се множат...

Много добре. Певицата не позволи да я превръщат в посмешище, а благотворителното дело спечели. Дори и да имаше в поведението й показност, мисля, че й е вече навик да споменава колко добре печели, пак е по-добре и за зрителите и за нуждаещите се.

С това което печели само клиповете не може да си плати на Митьо Пайнера! Затова фалира и 1вия мъж, и се ожени за дебелия Гущер......

От общата собственост - към дъртия крадлив комсомолец Гущера - от дъртия Гущер към - малкия Гущер- от малкия Гущер към - Мара и ОТ "БЛАГОДЕТЕЛКАТА" МАРА - към блготворителност!!!!..........

Значи Марето може да се върти полугола до байсена срещу лъстивия поглед на възпълния шеф Петров, а иначе не може да си завърти ханша за некви 500 лева.Егати..

Да, може. Защото за разлика от теб, знае какво се харесва и какво би я направило за смях. Толкова ли си тъпа, че не го разбра?!

Ха-ха! Ама Марчето за смях няма повече накъде, следващата фаза в чувствата на народа към нея е съжаление, комбинирано с отвращение. Следва угасване на славата и пълна забрава на нейното "творчество". Това да не ти е Сашка Васева с "Бял мерцедес" - тази песен ще се помни дълго ;-)

Ей аз съм изтървал къде е полугола,,,,ще прегледам архива,,,

Нямах впечатления за Мария, по-скоро не я харесвах. Но това, което виждам и чувам сега от нея - ЛЕЛЕ. Повечето хора тук и представа си нямат. През живота си съм срещала само още една такава жена и казвам ви, това не го може всеки. Това е сила на личността, интелект, манипулативност, остър ум, опит, усет към хората и живота, едновременно изтънченост и груба сила, поведение и много други качества, които повечето хора не притежават в комбинация. С такива хора трудно може да общува и човек със силен характер.

Моля родители и роднини да не коментират :D

А по-далечни познати може ли? :D

По всичко личи, че си някое малко дете, което току що е прочело романа Тютюн и описваш Борис Морев, разбирам, завладяващ образ е, но не припознавай мария в него. Това е съвсем друга леличка, за коята надали някога някой ще пише романи.

случайно снощи погледах малко ами то на мария усатата по грозна от вагина- толкова е смешна горката.... ама нали има п---а......

Ей, не обиждай вагините, като ги сравняваш с това недоразумение на дупка!

Няма как човек "случайно" да гледа подобно предаване, както и няма как случайно човек да слуша църковна музика, тези неща не стават случайно.

Напротив, стават! Всичко можеш да решиш да направиш случайно, т. е. необичайно за теб. Можеш например да поискаш да видиш докъде е паднало нивото на една телевизия, на едни хора, на една държава, за да подготвиш съпротивителните си сили. Защото срещу повсеместното опростяване човек трябва все пак да се бори и има хора все още, които го правят!

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони. Жалко че и Биг Брадър се продаде също като държавата и съда ни.

Мария беше искрена. Не мисля, че го направи с цел да се изтъкне или да спечели някакви дивиденти от това. Наясно е с това, че Брадъра едно говори, а друго върши и не позволи на брадъра да я унижава и да я подиграва.

А според теб не е ли по-унизително да се омъжиш за дебел грозник, само защото има пари визирам гущерчето.......

Ама не си ти, този или тази, която да определя кой е грозен, дебел и т. н. Постави си някакви граници в поведението. Нищо не те оправдава. Щом можеш да пишеш, значи трябва да можеш и да се държиш като нормален човек. Само се излагаш така.

Изобщи не излезе с чест от ситуацията.Тя чакаше удобен момент да прояви парвенющина, показност, криво разбрано превъзходство, демонстращия на съмнителните си доходи и пр. С две думи пълна простащина на патка с два грама мозък.

Съмнявам се, че си наясно със смисъла на някои от думите и изразите, които използваш. Нещо не ти се получава. И никак не си убедителна, а по-скоро скучна и простовата стоиш. А и до утре да си драскаш, нали знаеш, че нищо не променяш. Мария ще си е О. К. , а ти само ще си загубила времето си в писане и страдания.

Права е Мария. Кариерата, професията и нейните доходите зависят от нейния имидж. А всяка публична личност е длъжна да пази имиджа си. Дори Ангела Меркел. В противен случай, този който престъпва границата на нормите не е на мястото си.

Това де не ти е Миглена, дето в миналия сезон я блъскаха като брашнян чувал и я унижаваха, а тя стоически търпеше с насълзени очички. Нищо, че сега се прави на важна. " По делата им ще ги познаете", е казано, иначе всеки може да говори всичко и да си мисли, че се прави на велик.

Имиджа, да, особено този, който градиш в Биг Брадър? Не съм гледала този епизод на шоуто, но причината на Мария да откаже - детето й да те я види по този начин - е смешна, защото по този начин я виждат нейните фенове всяка нощ. Е, може и да не е непременно с обръч, но подобно ...

Не е права. Щом е влязла в БигБрадърж значи е подписала договор в който ясно пише, че е длъжна да изпълнява всички мисии и всички възложени задачи от БигБрадър. Тя е била наясно с това, а след като не се е съгласила да изпълни мисията, БигБрадър може да й анулира договора и Мария да не получи никакви пари от БигБрадър заради неизпълнение на договора. Иначе че БигБрадър се подкупи също като съди ни, и си погази правилата и принципите заради парите, е друга тема.

Ти да не си адвоката на предаването или просто обичаш телевизора да направлява живота и мислите ти.

Целия живот на Мара е извън нормата.Още малко кълчене и други простотии не могат нито да и помогнат , нито да и навредят.Дама не се тава по този начин, иска се акъл и възпитание, а при Мара само простотия и к...

И какъв и е имиджът? На късокрака, тунингована, проста чалгаджийка с уста като конски зад*ик. Известна като Мара Отварачката.