Бившата на Борисов в щастлива среща с внука си

Бившата съпруга на премиера - Стела, показа сладка снимка с внука си.

Обратно в новината

Коментари - Бившата на Борисов в щастлива среща с внука си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубави снимки:) хубави новини:)

Бившата съпруга на Бойко пожарникарчето е лекар офталмологи живее в Калифорния в "оранж каунти" . Красив и богат район до лос Анджелис . Просто е имала късмет,че се е развела и е жена Ена за бившия съпруг на Бориславова. А Бойко не става за нищо. Не желая да коментирам деца, но на снимката със сребърното яке Венета прилича на 50 годишна жена.

Родът на Борисов е доста мургавичък,както се вижда от снимките и бившата му съпруга е с тъмни очи....Дъщеря им е със светли очи.Ако в рода на двамата няма пряк близък роднина със светли очи,няма как при комбинация на гени за тъмен цвят да се появи светъл,особено след като светлите за по слабия рецесивен ген...Сигурна ли е Стела,че Борисов е таткото???

Ivan

Борисов не може да има деца, защото няма развити полови органи!

Тя не е бившата на Борисов, а Борисов е нейния бивш!

Малка сладка тиквичка, кратунка сладка.... Ще минат 10-15г и оно ще дойде да ни поуправлява малко, оти сме дебили... Пу, да не му е уроки на детето! Та да мое да заяке яко си деди му и да ни яхне...

И като се опитваш да пишеш на измислен диалект защо мислиш, че ще изглеждаш по-оригинална?

не е ли банкянски? Или е тиквенски...

искаме си обратно срегей, заедно с бсп, заедно с доган:) само те ще ни оправят.

Ей това селановчените сме голяма работа!!!

Ivan

Това дете няма нищо общо с Тиквата! Нито пък той има дъщеря! Тиквата е хермафродит! Това е евтин театър за пред хората!

"Премиерът също обича да споделя снимки с него, най-вече от семейната къща с градина в Банкя." ...... и най-вече от фитнеса!!!!

Е, той фитнеса сигурно е в любимата къща в Банкя.

Какъв фитнес,агент Гуда вече гони 200кг живо тегло! Тоя си е машина за лайна вече ;)

Колко трогателно ! Другите български баби нямат време да се показват с внуците. Те ще са детегледачки. И какво ни интересуват бившите и настоящи на премиера !!!!!!!!!

Много хубава дама.

Как няма да е радостна когато ББ и е бутнал поне 1милиард лева да има

И аз имам подобни снимки с внучето, и аз му се радвам. Всяка баба би постъпила така. Само не разбрах какво значение има, че бабата на малкия Бойко и майка му са ходили в Прага. Защо ни го съобщавате, след като е събитие само за тях?

На англичаните им пълнят тиквите с инфо за кралицата, принцовете, внуците и т.н. денонощно.Само дето не казват кой кога сее, ее и пик*а. Който иска чете, който не - не!

нека да сме обективни - Стела е симпатична, ама Цеца е по-рафинирана и ... по-секси от Стела.

Цветелина прилича на МЕГЗ :D

!

много красива жена - да е жива и здрава -- не проумявам как бб на времето е изоствил тази прекрасна жена и малката си дъщеря и е отишъл при цветелина бориславова вместо да бъде с тази прекрасна лекарка и готина мацка и с малката си дъщеричка явно цветелина бориславова му е направила магия, за да изостави тази супер-готина мацка и умна жена (лекарка) и да отиде при нея

Абсолютно и му е заровила коси под прага на вратата! Мъкааааааа

Не, насадила му е манга... магнолии в двора.

Просто бизнес. Нищо лично.

доколкото го има документирано по вестниците, лекарката го е оставила и е избягала с мъжа на цв.бориславова..та така

Що тука не пишете лоши неща за внука и не плювате? Щото ще ви намеря и ....Нали знаете че ще ви намеря! Мижитурки...

Я се eб...., м...

Като да не повярваш. Бившата му жена изглежда много добре!

Ми навреме се е отървала.

Като имаш пачки естествено че ще се щляеш пжо света-Много интересно от коя институция дъщерята на Борисов вз0има майчински-текат ли текат пачките,важно е да има снимки в нета

Дир, това новина ли е

Както се казва чакай да си го преместя!

Радвам се за тази баба и за това, че се е откачила о време от тази Тиква!

Еее да,ама сега щеше да е съпруга на милиардер :)

Щастието не е само в парите. Ако изкарваш достатъчно пари, за да си покриеш базовите потребности след това щастието се намира в малко по-различни неща. Маслоу го е измислил отдавна.

Аа, не се знае! По-сигурно е съпругът да е станал милионер:) Сега нали е "сам като куче", нема кой да го изцоца. Ако погледнем серионо обаче, тя тая Стела си знае работата и що е избегала от милиардера. Не я мислете и жалете. Щом е Стела, няма как да е проста! Стелите акъл имат - по името ще разберете!

То обикновено съпругите на милиардерите ги докарват до просешка милионерска тояга! То затова Боцето не се врича на никоя. Прав си е чилякът:)) Да е жив и здрав да си ги харчи на воля, па ние все некак шъ съ упраим:))) Поне не сме сами като кучета и на трапезите ни голи олюви (от оня вид roseus plevnius и delyanus dobrius) не сядат. Представям си какво му е на Боката после да избърше след тях - знаете ли тая олювска лига как се точи и лепне