Кейт Хъдсън - ослепителна и без русите си коси

Кейт Хъдсън, която се подстрига през лятото и загатна за новата визия с един дискретен кадър в Инстаграм, се появи на официално събитие в целия си блясък.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Хъдсън - ослепителна и без русите си коси | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами и на мен не ми харесва, като накълцана е косата. Зябелязвам, че жени, които харесват къси прически постоянно ги защитават, без оглед на това, че лицето и шията трябва да имат елегантна осанка, за да де запази женствеността. Тази актриса изглежда мила, но нито с къса, нито с дълга ми харесва, а късата разкрива и черти, които просто се набиват на очи. ВИЖ Ч. ТЕРОН И Х. БЕРИ СА ДРУГА БИРА

И с дълга, и с къса коса - все ми е изглеждала като оксьор в лицето. Сякаш са начуквали скулите й с дървен чук за пържоли. Клепналите й уши и специфичната грозота на захапката й, са допълнителни екстри. Никога не бих си позволил да кажа такова нещо за жена, а просто да замълча щом не ми харесва. Но... Това не знам коя подред статия е, че тази жена е ослепително красива и просто не мога да се въздържа. Та тя не е дори обикновено красива... като ли да блести с нещо. Както и да е. Въпрос на вкус. Понякога от толкова гръмки думи, на човек му се приисква и той да си изкаже мнението.

Жена с къса коса е като жена без цици.

Това означава ли автоматично, че като жената е с дълга коса, е Мис силикон?

тази жена и без това не е нещо особено, но с руса дълга коса беше доста по-добре. сега се била подстригала заради роля. хубаво, но явно е, че ролята не е на "ослепителна красавица".

Симпатична е, но чак ослепителна?...

да ме извинява,ама с тия клепнали уши,не е за такава прическа...

Особено лявото на сн.8!

Страхотна е! Отива й и изглежда подмладена. С русите къдрици беше твърде шаблонна, сега е супер! Естествено е на хората със закостеняло мислене да не им допада особено, но всъщност резултатът е повече от добър.

За мен жена с прическа канадска ливада = ампутирана женственост. И това не е закостенялост, а различен вкус от вашия.

По тази логика мъжете с дълги коси са с ампутирана мъжественост, може би? Робуването на стереотипи си е точно закостенялост, драга Петя. Не косата прави човека, а излъчването. Познавам доста дългокоси жени, които не излъчват и грам финес и женственост, а в същото време - и жени с къси коси, които са въплъщение на женствеността.

Единствено жени с много правилни черти и красиви лица изглеждат прекрасно с къса коса. Разборам, че вие не сте от тях и за това ви оства само да се слеете с тълпата от чорли с кофти физиономии, които трябва да се скрият с дълга коса. П*те, много злоба и комплекси има в теб да знаеш!

Не ми харесва. Цвета добре, но толкова къса коса...не.

супер е , на мен ми харесва много ....