Жената, която иска да седне в стола на Путин

Ксения Собчак е 35-годишна телевизионна звезда в Русия. Наскоро тя обяви, че ще се кандидатира за президент.

Обратно в новината

Коментари - Жената, която иска да седне в стола на Путин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както, кока-кола си създаде изкуствен "конкурент" пепси-кола, така и путин,... защо не, цепи конкурентите!!;))

Само не разбрахме дали той ще е станал от стола. Ех тези жени с тези хормони, седят седят пък изведнъж като решат нещо, ей така от нищото...

след тръмп нищо не ме учудва

Е точно на стола му ще седне, ама преди той да е станал.

Беше писала нещо от сорта - защо трябва да се лишаваме от любимите си миди, по повод руските санкции за вносни продукти... Никой не я обича там, тя е много хлевоуста и злобничка. Не може да прости на Путин, че той, помощникът на великия й баща, стана президент. Според нея цялата власт трябваше да е в Елциновите привърженици и да продължават да се къпят в шампанско.

Ха ха, та тази е кръщелница на Путин, освен това е неуравновесена! Явно това е една от поредните гръмки тъпи изказвания на Собчак. Тя е изввестна с тях.

ае уточнете на кое на путин искала да сяда, щото така, на прима виста, едва ли е точно на стола...

От всичко, което може да се каже за Собчак с това ли решихте да я представите??? За обиските в дома и, всички проверки и тормоз откакто започна да критикува "кръстника" си или пък войната в Украйна??? Много издържано, ДирБГ, мнооого издържано!

И аз на това се очудих. Най-лесно е Ксения да се представи за руската Ким Кардашиян, както направиха навремето Файнешъл Таймс в интервю с нея а тя ги отсвири яко.

НЯМА ДА СЕДНЕ,НЯМА,САМО НА ОНАЯ МУ РАБОТА МОЖЕ И ДА ДОДРАПА!!!

ТАЯ НЕ Е ВРЕД КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ

тая овца е свикнала да сяда, ама на други неща... Господ да е на помощ на Русия, ако тая шаврантия стане президент

С нейната "слава" може да седне на друго нещо. Путин може да е всякакъв, но тая "специалистка" е на светлинни години от него. Руснаците все още са Народ. Ако бяха електорат можеше и да ги иpлъже. :)) И те така ........................ !!!

толкова си тъп и заблуден, че чак ми е жал

Посочи ми банкова сметка на която да ти пратя пари за да ми уредиш еФтин телефон и еФтини самолетни билети да се прошетам по светО, та маку да се очовечим и Я. :)) И те така .................... !!!

Имала излишни пари щерката на татко и решила да си направи малко Пи Ар с участие в президентски избори. Ние, през целия си преход след 1989 постоянно копираме Русия, така че трябва да очакваме и у нас разни ВИП кифли в скоро време да се включат в президентските ни избори. Ива Софиянска например - и тя ТВ водеща, и тя дъщеря на бивш кмет, направо е готова, и Божков ако се включи финансово, тя направо печели изборите.

"Жената, която иска да седне в стола на Путин", без той да е станал от него ...

... като в ... принцесата и граховото зърно... набъбнало зърно...