Рут Колева: Никога не деля хората

Рут в откровено интервю за детството извън България, за раздялата на родителите си, за любовта към Япония.

Обратно в новината

Коментари - Рут Колева: Никога не деля хората | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леличка безинтересна.

Рути има мно`о яки цомби!

Браво Рут, много интересно интервю.

Колева от малка ли ходиш по цици???

Въпрос:Има ли смисъл да си известен, ако никой не те обича? Отговор: не.Въпрос: Има ли обществото нужда от изказвания и интервюта на бездарни и тъпи хора? Отговор: НЕ!

ТемеРут. Как на 44 градуса да не може да се излиаза? Живея във Финикс, Аризона. Темературата на слънце Август месец е 50+, на сянка 44-46, понякога 48. Карам по 50 мили (80км) колело в това време кежду 2 и 6 следобед (по най-горещото), без никакви проблеми.

браво на Рут много е готина!

Горката, толкова е зле с парите че няма какво да облече.

има хубави едри цици и обича да ги показва. другото няма значение. никой няма да я слуша по време на секс какво говори и какво мисли ;-)

едри...палачинки.

Госпожице Колева, знам, че ще прочетете коментарите тъй като самата ви същност е доста горделива и няма да подминет нещо за което си плащате. Талантлива сте и тук спор няма. Имате глас и стил. Но определено не сте манна небесна за нас. Лично съм бил на ваши изяви преди има няма 10 години с Лого5 и тн. Бяхте едн интересна и колоритна личност а сега лъха от вас пошлост. Страшно противна сте вече на голям % от хората, които ви подкрепяха. Постоянните ви скандали и изяви по ТВ риалити формати само ви поакзаха в истинската ви светлина. А това не ни хареса. Продължавайте да пеете, искрено се надявам да имате големи успехи но моля спреде да си правите толкова ефтин и лишен от всякакъв стил ПР. Жалко е !

по-скоро надменност, а не космополистност и е докарало това "различно" от другите детство

ЩЕ СИ ИМАМЕ БЕБЕ 9

РУТ е еврейка като майка си затова я бутат напред и ни я натрапват като мноу "талантлива" .Иначе е много симпатична пее добре но чак пък талантлива хубавото е че българското в нея надлява ама тия татуси по ръцете декаденска работа

Някой друг да е дошъл направо на коментарите?

Мисля, че действително е талантлива - има особен и богат глас, но това непрекъснато философстване ми убива желанието да слушам нейната музика. Особено като чух изказването, че българите не знаели какво е робство и трябвало да гледат филма "12 години в робство", за да разберат какво е страдание - направо ми се искаше (а и май все още ми се иска) да й изсвяткам такъв в муцуната, че да стане още по-крива, отколкото е. Момиче, пей си - нито си толкова умна, нито толкова мъдра за колкото се мислиш, затова спри да ни тормозиш с изказванията си!

Робство е имало само за хората с робски манталитет. И гърци и сърби и румънци са били в определен период от историята си под турско, но не говорят за робство, защото имат достойнство! Ако твоите деди са били роби, моите не са били!

Ма не е хубаво човек да живее в отрицание на историята на собствената си страна.

А тая па коя е ?

Каква е тая мода да позираш публично с гърди като дакелски уши. Скрий ги. Не те е срам, даже още не си кърмила, сигурно си садо-мазо и ти ги връзват на фльонга? А може би дори си лесбо, защото те много обичат да парадират с грозота, за да докажат, че са "над тея неща".

тая снимка прилича на #роститутка връщаща се от смяна в някое село до околвръстното

А крачетата не ги събираш, нале?

ООО каке, ти па са появи на медийния хоризонт и на заливаш с "умни" мисли.А аз си мислих, че след оная фотосесия в конопа, че ич няма мръднеш оттам и да мирясаш най-накрая.Язък :).

Тая пък коя е.....

тази неудачна дъщеря баща си (с нищо други неизвестна), защо не си стои там, където и е мястото? Кич.

Префърцунена аматьорка, която редовно закъснява за изявите си неуважавайки и малобройната си публика. Личи си колко е разглезена. Поредната псевдо!

а българският народ това какво го интересува