Вижте българската снаха на Майкъл Джордан

Баскетболната легенда Майкъл Джордан скоро ще има българска снаха.

Обратно в новината

Коментари - Вижте българската снаха на Майкъл Джордан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука за какво плющене иде реч, нЕма да ви казвам

papion

Анита Шмайзер 2.

Тази ромка се вживява като Ким Кардашиан ми се струва. Може да се конкурират по височина, ширина и тъпота.

Не вярвам да успее въобще да ми втвърди кокала...

Нека да се вземат влюбените и повече КАФЯВИ дечица в краварника.

Аз не разбрах що и руснаци намеси. Щото Кравария както я наричаш си има и друго (старо, оригинално име) име - Московия. Виж колко телета са си развъдили като тебе, форумни тролчета. Верно - имат злоба и хъс за плюене по ''класовия враг'' ама пък тъпиии ..тъпи като г*з :)

СТИГА СТЕ Я ПОЛЗВАЛИ ЗА РЕКЛАМА НА ГЛОБАЛИЗМА В НАЙ-ТЕЖКАТА МУ ФОРМА! ТАКИВА СЕЛЯНКИ СА РЯДКОСТ-БЪЛГАРКИТЕ НЕ СИ ПАДАТ ПО ЧЕРНИ МУНЪОВЦИ! СТИГА С РЕКЛАМАТА ЗА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ-НЕ ВИ Я ИСКАМЕ!

Ники

Защо злобеете срещу момичето? Имала е късмет и е хванала луксозния първокласен влак. Явно негърчето харесва подобни жени и си я е заплюл. Доста по-височко е от нея, но пък такава си я е харесал.

как и мачка ненките и пльока бутчетата негрото :)))

Само като видя снимките ми е ясно какъв й е манталитетът. Личи си, че е продукт на нашата действителност - пошла и първична. Живяла съм на Запад и там никоя уважаваща себе си и образована жена не би си позволила подобни елементарни изяви.

охх с този ваш запад и голямото добри ютро където живеете и разказвате за него по бг форумите голям майтап - всеедно там не ходят до тоалетна и си нямат ким кардашиян - еми пошлостта и простотията показността си ги има навсякъде дори твоето изказване може да се тълува като пошлост "живяла съм на запад и видиш ли ...нам си к'во си първичните българки" ееми има ги всякакви и там и тук :)

Е, трудно ти е да приемеш, че хората са видели и друг свят, а ти си кюташ тук и си въобразяваш. Жалка креатура! Не ми говори за Кардашиян. Моето изказване не визира хора от червените килимчета, а образовани професионалисти, които работят на високо ниво.

САМО ПРОШЛЯЦИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ТАКА! ИСТИНА Е!МОЖЕ ВСЯКАКВИ ДА ИМА НА ЗАПАД,НО САМО НЕОБРАЗОВАНИТЕ МОМИЧЕТА ОТ ТИПА'ДЖЪНКИТА' И НЕГРАМОТНИЦИТЕ СА КАТО ТАЗИ НА СНИМКИТЕ.НИКОЯ УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ БЯЛА ЖЕНА НЯМА ДА ЛЕГНЕ С ЧЕРЕН НЕГЪР-ЩЕ СТАНЕ ПОДМЕТКА НА НЕГРИТЕ И ЧЕРНИТЕ МАЙМУНИ НЯМА ДА ПРОПУСНАТ ДА СЕ ИЗГАВРЯТ С НЕЯ....ПЪЛНА ТЪПАЧКА!

Какво става с тези "моми" след като си махнат силикона?

пич, ти кога последно видя толкова разголена жена на живо, че и силикон да познаеш?!?! Аре бий червея си с порното

Всико което прави е да снима задника си и увисналите гърди. А има една думичка за такива: грознисделче! Грозно, ниско и дебело. И преди някои пуритани и псевдо пазители на позитивизма да ме критикуват за мнението: когато се показваш на показ на всички, то тогава трябва да бъдеш готов да посрещнеш и критиката - била тя позитивна или негативна.

Предполагам, че след това тичане по плажа в Иран и Ирак ги е треснало голямата земетресение. Горките хора!

прекрасно е, че се харесват и обичат хората, не виждам какво има да коментираме чуждия личен живот

Ами що коментираш тогава бе тази?

Грозна кравешка история!

Ма верно ли в Масква се развива събитието ?

Да точно там у вас не си ли забелязал до сега?

Хубаво, че черните братя си падат по сочни кюфтета, Инак такива кат таз не стават дори за мезета!!!

... кат таз?!?.. селски, говори само за ваща маала...

у ваща маала поети,изразяващи се в рими, йок!?

А ти като улезех у кръчмата що ревеш чи кюфтетата са ти сухи!?!? Или ти само заобикаляш кръчмите и дишаш миризмите там! Мамул с мамула

Не е лошо, че жената е сочна. Жените с извивки могат да изглеждат много добре и да бъдат привлекателни, ако се обличат с вкус. Елегантен може да бъде всеки човек, но не всеки избира елегантността за стил на обличане и поведение. В крайна сметка младите си се харесват и вероятно вкусовете им съвпадат. Аз съм недоволна само от това, че много чужденци ще останат с погрешно впечатление за останалите българки.

е, ти на този мех сочна ли му казваш?

Енимъл Планет Ейч Ди Плюс.

След прочетеното тук съм убеден в едно - тази жена е грозна, дебела, нищо не става от нея, сметкаджийка. Радвам се поне, че всички пишещи постове са прекрасни, умни, успели в живота. Изобщо нямам думи. Измили сте зорите. Погледнете се първо в огледалото. Нима не сте и вие като нея?!

Разбира се, че е пълно с такива като нея, но от 50 годишни нататък.

Значи е "гордост" да си негърска подлога. Отивайте в Африка бе 80% дебили. Чернилката си остава чернилка, независимо по кои дървета е скачала.

Тоа минус от "Отровено общество" или от "Негрия за България" е сложен!

Някой от 80% дебили се е отчел.

абее..ти сигурно и на жена си си ''подлога'' ? За връзка не си ли чувал и ли за тебе винаги някой на някого е ''подлога'' ? Какви хубави мулатки има, ще онемееш. И сигурно би им отказал, а? Освен ако не си гей, разбира се. Дтеба в ограничения добитък

Не всеки си пада по маймуни като теб, освен това миризливи. Айде бегай да смучеш черния... да ти затвори устата мръсна.

Е га му джувотното......кардашиянка българска

Но тя е малко тъмничка за българка,но това е добре ,по-лесно ще се интегрира в тяхната общност.Смятам, че има доста излишна съединителна тъкан по нея

Евала! Да му мисли Михаил Йорданов, бивш 23, като земе блъгарско гражданство.

Не ме интересува откъде е, ама прилича баш на пресметлива селска пръчка от гоцеделчевско. Джордан-младши като я види след години що за вилидж стик си е взел, и като му поомръзне, ще и бие шута мигновено.

... по-скоро селска бухалка... а не пръчка... освен ако не визираш пръча до нея...

Те за тоя виц се сетих, като я видях: ''Едно време един праисторически човек тръгнал да си търси булка. Застава той пред една пещера и се провиква: - Ката Мата? (къде е момата) Отвътре се чува мъжки глас: - Таата Мата. (нататък е момата) Застава младоженецът пред втора пещера: - Ката Мата? - Тата Мата. Застава мъжът пред трета пещера: - Ката Мата? Излязла една два пъти по-голяма и по-космата от него жена. - Ата мата! (аз съм момата) - Ба таа Мата!'' : )

Това все едно е нова колежка на галена преслава и ивана! Какво плюете по нея уважаеми бугари? Нали това харесвате! Нали сте закърмени с чалга и простотия! 30 години чалга...и ето резултата! Честито! Връщане назад няма!

а преди 30 години нямаше ли чалга? "Каманите Падат" откога е? А Лепа Брена кога се слушаше? Аре мисли ги малко тия неща и спри с комунистическата пропаганда,а? Всичките негативни неща в момента почнаха от ПРЕДИ 89-та година ! Включително глезенето и развъждането на циганите!

Пише се "камЪк", ограмоти се!

Абе, говньо, българските цигани опорочиха хубавата сръбска песен. Значи Фахрете Яхич, която препълни стадион Васил Левски е посредствена певица. Кажи някоя "проста българска чалга" от преди 10 ноември 1989 година.

А бе много си малък,а плямпаш големи простотии!Явно хронологията не е силната ти страна, и то няма как да е,защото си мъничък още!Първо "камъните падат" се пее след 89г. и мога да твърдя това,защото съм музикант,а що се отнася до Лепа брена,то тя никога не е била чалгаджийка олигофрен неграмотен!При неяняма идиотски текстове,като:дай ми го...,дръж ми го...,драпай го...,или по новите пачаври,като:таз яка дупара,кой ще я бара и тем подобни олигофрении!Лепа е класика в съвременният сръбски фолклор!

Като е така, що се редите на километрови опашки за български паспорти бе, македонско лйно такова? Стойте си във ФИРОМ и се големейте на когото искате. Коментирайте си вашите МАКЕДОНСКИ величия, дето са световно неизвестни. Хората са го казали и аз го подкрепям: Що е маке се е лйно!

Малий, и е довела зоологическата градина у България, ... Да си народите много ммунчета ви пожелаваме!

Wow...кака ЗДРАВКА ! Definitely ! OMfucking God, дзвер тип Ким-ката Кардашян...що за мода е това - като тюлен ?!? Тая направо е от млекоцентралата "Сердика" (сега Danone в София), ужас ! Пошло, просташко, без никакъв финес...слон с човешки образ. А на тоя са му тънки краченцата като щеки...винаги ще е отгоре той, иначе ще бъде смазан от валяка. Та нейните бутове са два пъти по-дебели от неговите хилави щеки. Да не говорим, че , ако си имаш уважението (всяка раса да си знае "гьола") - никога не бих си легнал с църн/църна !! Да се смилим над поколението си все пак...

Голям пич си ти, сигурно си по-печен от всеки препечен.

Какво плюете по сина на Майкъл Джордан бе, а ер макс искате всички да носите и се чудите откъде 200 лева да намерите да си купите.

Я, мейк ми а ер на чатала, залухав! Да не ги лепи Джордан във Виетнам Еър-ите?!

ТЪЗ КАКА Е БАЯ ГОЛЕМИ БИБЕРОНИ .

иска да носи вирсачиту и да има лайт фон затуй иска да са умажи с тозиот черниьот ман-го , ама требе да има здрава ,тъй да речем меча п.тка

подобни гърди са хубави само на младини,после ставанещо страшно...виме..И плюс това ,забележете нещо повечето бели жини с черни са перверзни ..има нещо във визията им.

Отвратителна. Има курвенската визия на пишман- nigga whore from the ghetto. Направо не трябва да признаваме, че имаме нещо общо с това недоразумение.

Аз не пиша тук..... но това ме изуми... Мнооого зле. Ама наистина свинска работа. Има пухкави дами, които са симпатични. Това е прасе. А снимките от реклама на АХфон ли са?

Ни мъ изуми тая с тез печени патладжани, ама хич.

Познавам Радина от десетина години. Още тогава си падаше по черни и ходеше с черни баскетболисти, които играеха в Лукойл и Цска по това време.. И черните морски пехотинци в американското посолство обичаше. Никога не съм й симпатизирала, защото се държеше надменно и имаше някаква мания за величие. Беше адски смешна, когато се опитваше да говори английски като черна. Не е глупава, но е адски дразнеща с това непрекъснато филмиране. Има и канал в ютюб с клипчета, където танцува и публикува разни размишления към тези, които я мразят и подкрепят. Въобще филмирана отвсякъде... За тези, които пишат, че е дебела..Ами в Щатите черните харесват пищни жени с пищни дупета. И тя е точно по техен модел. Всеки си има вкус и щом е намерила любовта, нека да е жива и здрава! Ако не я познавах, даже щеше да ми е по-симпатична, ако я оценявах само по снимките..

Преди 10 години се е подвизавала... Значи правилно ми прилича на над 30 годишна... С фигура на 50-60, все пак :)

Новината е ужасна за бг жени. Аз лично ще се срамувам да застана до тая тлъста крава. А и да наричат българка. Но парите не миришат. Но си мисля,че тоя няма достатъчно мангизи,щом е всел тая грозна и тлъстс кака.

Momicheto e mnogo inteligento I rabotlivo, tapite medii pishat gluposti I kachvat snimki ot lichniat I profil bez razreshenie! I da pishete takiva zlobni komentari bez da poznavate choveka govori losho za vas ne za neia!

Хайде, хайде. Вижда се пределно ясно, какво работи тая, и колко е умна. Вижда се от снимките, дори медиите без да си дават труда да ги описват.

Ох на батя, кравайчето!!

на дърти години ще ги подритва

ще ги настъпва, баце

И коя/какво точно е тази цуцулана?....

Кое ѝ е бялото на тази циганка? Вие нормални ли сте. В САЩ тази никога няма да мине за white, по-скоро хората биха я взели за латино или някакъв микс.

Точно черен стандарт))))огромнааааа задница ейй

Подходяща е за говорителка на нашето външно министерство. Божидар Димитров ще я хареса.

....бах мамаму.... ....това се казва жена....

Едно е ясно от снимкитеДжанго обича големи бели цици

на снимката с бялата рокля гърдите ѝ изглеждат 3 пъти по-малки ха ха

Да, бе. И аз го отбелязах. Очевидно или е сбъркала нещо имплатните и са се разпльокали, или прекалено й играят килограмите, особено ако яде ГМО - здраво се налива.