Турската звезда Ажда Пекан - прелестна на 71

Турската певица и актриса Ажда Пекан е на сцената от десетилетия и поразява с красотата си.

Обратно в новината

Коментари - Турската звезда Ажда Пекан - прелестна на 71 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи да ходим в турция за пластики. Тя изглежда в пъти по добре от джейн фонда. Явно турските пластични хирурзи са много по добри. Изглежда на много по малко от 40

яне фонда е над 80 години скъпа

Престанете да пишете ужасни тъпотии.Много лесно е да провери човек как точно изглежда тази жена.Добре, за 71 годишна е доста запазена, НО- има едно голямо НО! Всички снимки в мрежата сочат на едно- як фотошоп, множество пластични операции и силен професионален грим. Не прилагам хейт, жената е опитала да съхрани до тази си възраст доста от типичното си обаяние, но операциите й са видни от самолет и не особено успешни.Всъщност ако трябва да сме честни, няма нито един случай на успешна драстична пластична операция!

Luna0102

"Сега турската дива, вдъхновена от историята на индийката Даджиндер Каур, която роди на 70-годишна възраст, планира да стане майка за първи път. Пекан вече се е консултирала с лекар и смята да осъществи мечтата си да стане родител." Е що толкова рано ма кадън? Изчакай, огледай се , може па направо правнуче да родиш.

влезте в ютуб-погледайте и послушайте-после пишете негативи

И на мен ми се видя мноо убава за тези години и погеднах няколко снимки в нета оказва се че тези снимки или са от по младите и години или фотошопа яко е ползван

Тя и Лили Иванова е добре от снимка. Но на живо е вампир. Няма как да е по различно и с Аждето Пекан. А и като цяло от всичките звезди от екрана ако ги видите на живо дали и 20% ще ви харесат???

Е колко може да е прелестна една 71 годишна жена ....... Каквото и да правиш, природата не можеш да излъжеш ....

Вий сте геронтофили...

Погледнах в гугле.... Защо е необходимо да ни манипулират???С хиляди корекции и пак си личат годинките. Комшийката Тинка изглежда по-добре на същите години, родила три деца

Големи глупости с тая туркинял Що пластики е видяла и колко фотошоп има. Па това бебе с кво ще го изхрани , за да го роди, освен с хими и хормони. Смешници!

Прекрасна жена! Това трябваше да бъде и Турция! Но Ердоган със своя фундаментален Ислям "разказа играта" на турците! Скоро,ако не го изгонят самите турци от влстта, няма да виждаме такива хубави хора като тази госпожа... Той ги връща 500 години назад!

Ама как може такива разгологъзени туркини, бе?! Къде са им чадорите и бурките. Къде са им 5те деца?!

проверете снимките в гоогле и тогава я хвалете...наистина е била хубава,но на младини.що се отнася до произхода,то тя е смесица-баща турцин и маика босненка.от там предполагам са светлите оци и славянското излицване. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наистина майсторски пластични операции, жената е една от малкото, която не е заприличала на изрод. Още една тема за размисъл на плеймейтките - в най-добрият случай като се оперират, дори да попаднат на читав хирург - ще заприличат на добре поддържани 70 годишни баби, нищо повече. Иначе тайната на младежкото излъчване на тази певица са най-вече физическите упражнения - това никакви операции не могат да го направят - дълга шия и изправена стойка. На занемарените жени шията се скъсява, надебелява отзад и се сгушват още преди 40....

е, не е изрод, но почти няма нос като се загледаш... кой знае какъв орел с ориз е била преди пластиките

Красива жена! Корекциите са си корекции, ясно е. Но има и излъчване, има и воля, явно и талант. Дано стане чудото и тази прекрасна жена да даде живот на дете! Дано!

Е как да го даде на 70?!

Не съм съгласна, че на 70 години е нормално да раждаш. Природата си знае работата, щом възпроизводителната способност тогава вече не работи, значи така трябва.

Красива жена! Корекциите са си корекции, ясно е. Но има и излъчване, има и воля, явно и талант. Дано стане чудото и тази прекрасна жена да даде живот на дете! Дано!

Тази е проблем на Ердоган. На родоотстъпника намери черен дроб та едни яйца ли ще му се опрат.

ажда пеккан=лİлİ İванова сестрİ блİзнаÇкİ.да са жİвİ İ здравİ.

Питам : Къде хвърлят орязаната 50% кожа ?

Luna0102

Дават я на нашия Плацента (забравих му малкото име), дето би лекарката, за да си прави суджуци.

го видях за 1-ви път във фейсбук с онзи dj Махмут Орхан, който е изключително вървежен. Направи ми впечатление, че лицето беше опънато като огледало, но кожата на деколтето си беше направо сбабичкьосано. Проверих й страницата и си помислих, че е приятелката му и е някаква изгряваща турска певачка. А то се оказа истинска млада бабичка

От днес съм фен на пластичната хирургия. Ето къде са добрите пластични хирурзи - при комшийте. Досега като гледах многобройните обезобразени лица на българки, дело на нашите касапи не разбирах, защо хората си правят пластични операции, за да приличат на изроди, а това не били пластични операции, ами неуспешни опити на некадърници, да не кажа престъпници. Включително и т. н. д-р Енчев започнал като служител в туристическо бюро на мутрите от ВИС, от онези времена, в Гърция и заедно с другия д-р Енчев, брат му. Та този направо е обезобразил съпругата си манекенката, сега жената прилича на травестит. А дамата от снимката е фантастична, направо мечта за визия за всяка жена. И знам, че който казва друго просто е едно завистливо и инатливо магаре.

АЛЛАХ Е ПОМАГАЛ КАТО Е ПРАВЕНА

За туркинята не знам, за пръФ път чувам, но за индийката саму евала! Тая индийка ми събра очите! Бог да благослови сека женица на която й е дшал акъла да ражда, по кое да е време, се е благословия! Индийката спецялно, направо ми се приплака, горката, какво е преживела! Бог да я дари с милостта си!

Това ще да са снимки от миналия век.

Тепърва баба за дърва...

АМИ ИЗГЛЕДА МНОГО ПО ДОБРЕ ОТ БАБА ЛИЛИ, КОЕТО СИ Е ИСТИНА - ИСТИНА Е

Все пак, за да сме честни, Лили е по-възрастна с 10-15 г.

със 7 години.

нека влезе до макарите

Майка или пра-баба иска да става, че не разбрах :)))

Тази е на 70???? Та тя си става от всякъде!!! Цепеняк!

Турските жени, нали знаеш какъв секс правят - турски ч....ии и в дупето!!!

нормална откачалка

Тази жена има хубава прическа , стройно тяло , добър стил на обличане. Можела е да спре до тук и пак да изглежда страхотно на 70 години и без многобройните пластични операции в резултат на които е загубила себе си .Съжалявам тези жени , които се превръщат в пленници на вечната младост .Тя за съжаление не съществува.Представям си какъв ужас изживява когато открие в огледалото поредната бръчка !

Ажда ще ражда.

Kalin

Това е някакъв матйтап.Като я кликнеш в гугал си има снимко как изглежда реално а тук явно боичките и художниците са се престарали

много е красива....,евала.....пластики, не пластики....важното е, че е перфектна....в тялото също добре изглежда и си личи, че много се грижи за себе си....защо толкова е плюете? колко малко. ени изхюглеждат добре над 50

В тялото каточели много държи, лицето й само на тези снимки е ок, инак - шев и кройки и много си личи. Но иначе изглежда едра, здрава, пък и истински представител на турският етнос - смугла, мургава хубавица, почти черна! :-D

Tази младост и красота на суперзвездата Aжда пеккан се дължи на лекаря и доктор Eндер Cарач специалист по аюрведа която се основава на принципите на нетрадиционната медицина от далечният изток. Cпоред някои източнитци, турската мегазвезда се храни основно с протеин източник от бяло месо и риба , минерална вода и много зелен чай богат на антиоксиданти.

Фотошоп и пластика на макс.

Тази не я знам, но и аз като повечето се впечатлих от съотношението възраст/визия. Е Google показва доста по различни фотоси от тези. Единственото,което ме тормози - тази като се събужда и се вижда в огледалото, не се ли стряска от промяната? Сегашните фотоси нямат нищо общо с първообраза, а тя все пак е във възраст, когато спомените от младостта са доста ярки.

Иначе всичко хубаво, но е безумие да има деца на 70...

Защо повечето т.нар. "звезди" изкукуригват?!? Тая 71 г. не се е сетила да бъде майка, сега решила да ражда, че да остави детето сираче след десетина години...

Ако е благословена да роди, ще роди, макар и на 70 и въпреки възприетите клишета кое как и кога трябва да се случи. А децата- те си имат своя път и когато са истински желани и получат истинска любов, макар и няколко години, те я носят закодирана в себе си за цял живот.

Браво на фотографа! Иначе си е бабиера и при това изкуфяла щом мисли да ражда!

Кое по-точно й е на 71? Питам защото, като гледам доста работи са и подменени.

Ста за поpHo3везда :) машала, нищо турско нема в нея освен грозното име!

Както един написа по-долу ако потърсите актуални снимки в гугъл ще видите за какво зомби иде реч. Горките комплексирани женици , не им се остарява, все искат да са на гребена на вълната. При всички обаче се оказва че са на гребена на лайното.

А ще се пусне ли в Плейбой като нашето Лили?!

Истината няма нищо общо с тези фотошопирани снимки. Баба си е отвсякъде, само с повече операциики.

якаръм джанънъ-ъ-ъ-ъ... Виждаме в действие чудесата на успешната пластична хирургия. Запазен глас на 71 години. Баба Лили изостава нещо.

Лили е на 84 и изглежда и пее страхотно! Тази Аджа има да я гони и не може да я стигне!

Лили е родена 1937г., т.е. точно на 80г.

Изостава с операциите, не с възрастта. Което за сега ѝ дава предимство.

Лили е родена на 24.04.1939г. на 78 е.

Не е 39-та. В официалния годишник на Медицинското училище във Варна е вписана 37 -ма.

впечатляващ е само този, който е цъкал на фотошоп. В google има актуални снимки на които прилича на голям ужас - прилича си точно на 70 годишна, само че леко разкривена