Малкълм Йънг от AC/DC почина на 64

Легендарният музикант и един от основателите на рок групата AC/DC Малкълм Йънг почина на 64-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Малкълм Йънг от AC/DC почина на 64 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Oредяваме бавно неусетно почти,велик,R.I.P.

FOR THOSE ABOUT TO ROCK, WE SALUTE YOU, MALCOLM! Щастлив съм, че те видях - 2 пъти, на живо! RIP!

AC/DC не са любимата ми група, но свалям шапка на всички, успели да направят такива неща и да останат заедно толкова дълго време. За всекиго идва време да чуе Hell''s Bells, но малко са тези, чийто камбани се слушат от толкова много хора!

Динозаврите изчезват един по един. Някои ги наричат пенсии, други шлагери. Може би и феновете им са такива. Но нека младите да посочат една нова група след 2000г. която може да се нарече новаторска като Бийтълс, АС/ДС, Куин.

cwetence

...и Pink Floyd (за старите говорим) :)

Велик музикант от ВЕЛИКА група! Почивай в мир ВЕЛИКАНЕ! ПОКЛОН!

Плача! Голям! Поклон! highway to hell

Така е - шмъркането ти изпива мозъка

А, Джордж Йънг дали знае, че е свирил с Eagles?

Велик, почивай в мир май френд!

Бог да го прости.Слушам ги от 1980 година.Незаменими са,легенди.Починал е обграден само от близките си.Джордж Йънг не свирил със другите в групата,нито в Eagles.

къф е тоя пенсионер бе

Ти кой си нещастно пичлеменце?! НИКОЙ??? И такъв ще си останеш!

не им обръщаи внимание,наркотика няма да им прости

Заедно е с Бон Скот са в друг по-добър свят...Светла му памет..Като дете ходех на стрелбището на Солни пазар за картички и нашиеки..Голям е ...

Почивай в мир, пич! Велик!

Малкълм беше един изключително скромен човек. Да почива в мир, но музиката му ще живее вечно.

Ас/ДС в България-сбъдната мечта на няколко поколения меломани! Никога няма да забравя! И ще ме държи още поне толкова години занапред! Велико! RIP!

Сбогом брат ...обичаме те винаги..

Писали сте само за Ангъс, че му е брат. А въпростният ментор на Джордж Йънг също му е брат.

Шило

Бог да го прости! Макар, че името му ще продължи да живее.

Ride on e песен на ди си с Бон, защо скрихте коментара? Всички ние, феновете, ще продължим напред/ride on/ със спомена за тези от тях, които вече не са между живите!

Ден, в който Бог прибра едно от най- светите си чада. Скромен, трудолюбив, всеотдаен предан и поради всичко това велик. AC/DC THE DAY WHEN AN ANGEL GO TO THE SKYES FOREVER FOR THOSE ABOUT TO ROCK WE SALUTE YOU

Живота не е справедлив, мамка му! Пича си отива на 64 години, а Алла Пугачова на 68 години тепърва се жени! Мир на праха му, беше гениален музикант!

имам и свален концерт на живо на компа с БРАЯН ДЖОНСЬН...слущам на слушалки/заради комшиите/ и гледам тьлпата как се кефи на стадиона и си мисля че вече такива групи няма да се родят за сьжаление...

Кофти новина. Бог да го прости. Защо все ни напускат готини хора ? Защо не си отиде някой тъп политик ? Ама не - окопали са се и алчни до малоумие.

Доживях да ги гледам на живо преди две години, без Малкъм, той беше вече болен от деменция. Той има голяма вина за успеха на ACDC, железен ритъм китарист и композитор. Почивай в мир човече, сега може с Бон Скот да забиете Ride On.

Хубаво е всеки да може да си отговори на един въпрос приживе написан в една Книга с главно К , а той е: "Какво ползва човек , ако спечели целия свят, а загуби живота си?"

Toй не беше от тези, които са "спечелили целият свят". Рокаджиите не са като чалгарите, не са толкова суетни, не са толкова натрапчиви. Не са много други фалшиви неща, които чалгарите са. Рокаджиите са доста по-земни и естествени. Ти чувал ли си изобщо кой е Малкълм Йънг, Рони Дж. Дио и т.н.... Но за Азис, Сашка, Лепа Брена и подобни, знае сигурно и баба ми. Капиши, амиго?

Бог да го прости. Велики и незабравими са. До последния ми дъх ще слушам музиката им и ще са в сърцето ми. Благодаря ви AC/DC за всичко което сте ми дали като творчество и присъствие. Дълбок поклон от мен - един от многото ви фенове.

Докато съм жив, Мал ще е жив в паметта и сърцето ми, Бог да го прости. Това са друга категория хора, които плюещите мижитурковци по-долу не могат да разберат.

По всеобщо признание, това е eдин от най-влиятелните ритъм-китаристи, създал някои от най-великите рифове в рока. Почивай в мир, Малкълм, тази вечер ще слушам Back In Black.

Бог да го прости неповторими са

Песен- АЦ/ДЦ- Хелс Белс (Камбаните на Ада) цитат ,, Ако Бог стои от ляво, аз ще стоя винаги от дясно''. Да сега рок динозавъра ще има шанса да отиде при своя рогат господар, но на бавен огън.....

Мурзилка, твоят любим Йосиф Кобзон и тази участ няма да има - него ще го пратят директно при 20 узбекистански девственика, да им пее "Мгновения" докато го "пекат" на бърз огън...

Камбаните на ада ще звучат в много уши, побратиме. В моите, твоите, неговите... Не си мисли, че си много праведен и заслужаваш Царството Небесно, само защото охулваш и злорадстваш нечия смърт.

true, ture... За умрелите или добро или нищо.

преди около з0 години по телевизята даваха някъкъкъв документален филм за живота на млад човек в софия... беше фан на AC / DC ... никаои да си спомня?

Много тъжен ден..толкова много готини моменти с неговата музика, спомням си поне 5-6 концерта. Стотици песни и рифове ми кънтят в главата и сега..Великан!! Благодаря ти, Мал, за всичко това! Почивай в мир.

Чао, пич, и до скоро! Всички бавно идем да те слушаме Там......

Прав си ... и ще бъдем в един по-хубав Свят.

Може би, ще Ви се стори странно, но "It's A Long Way To The Top Of..." е Любимото ми парче на AC/DC ... а е Гарнирано с Гайди, даже и с тази на Бон. Много харесвам Брайън Джонсън , даже повече отколкото си мисля. Но Първото AC/DC e като Първата ти Рожба. Това не се забравя. И от всяка загуба ме Боли ... А как да напиша Rest In ..... че нали знам, че и на Небето, НЯМА ДА ИМА ПОКОЙ.

Тъжна новина. Един от най-великите. Бог да го прости.

R . I . P.

Това е "Дългият път към Върха" ... на Рока и Отвъдното. "It's A Long Way To The Top..."

Тъжно, много тъжно. Бог да го прости---

Да почива в мир! Никога нема забравя концерта на В. Левски отпреди години.

Месец май 2010 г. а все едно беше вчера. Бог да го прости. Уникални са.

Бог да го прости! Голям музикант!

Беше велик! Почивай в мир.