С какво жените са по-добри от мъжете зад волана

Специалисти от Института по транспортна икономика в Осло установиха преимуществата на жените пред мъжете, когато застанат зад волана.

Обратно в новината

Коментари - С какво жените са по-добри от мъжете зад волана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не приемете някои от особеностите в някои провинциални региони на Китай и Индия, където при раждане на момиче, то веднага се убива, до раждането на момче, така хем няма да ви пречим и безболезнено ще се отървете от женския род, хем и живота ще си живеете и разни там мухли няма да ви се пречкат, ще се озовете в рая - опитайте може пък и да ви се получи!

жена зад волана е като ярка звезда на нощният небосклон. всички я виждат, тя никого не забелязва!

Каквото и да говорите, най -много и най-тежки катастрофи са извършени от мъже, и да не ви харесва това е истината, а най пострадали от това са жените и децата. Да не говорим, че голяма част от мъжете се държат ужасно на пътя - псуват, нервят се, бият, посягат и на жени, които само се возят, някой ден ще посегнат и на деца, а може би дори и ще убият, та с какво мъжете са по-добри от жените!?!?!? Истината е, че всичко опира до човека не до пола!!!

...и с рога и скопита и с опашка имъжете и мъжете.Дропли сдухани.Все мъжете са ви виновни.За това сте за перманентен лобут, защото нищо женско няма във вас.Все еманципирани и лигави боклуци.

Явно Ти попадаш само на такива, има много свестни жени, но не са атрактивни като тези по които Вие си падате - целите в силикон, задължително руси, а глупостта е направо задължителна, нима може да понасяте до вас жената да е по-умна, а ако изглажда нормално, за вас тя не е атрактивна и дори не я поглеждате, но ако си намериш "нормално момиче" ще видиш света по един доста по различен начин. Знам, че няма да ме разбереш, ама хайде да върви, а пък ако не ти отърва - да си сам също е вариант, защо трябва задължително да си с някоя, и това не го разбирам, ама нищо....бъди жив и здрав!!!!

Внимавам на пътя. Не се доказвам на никого, най- малко на "състезатели" с мощни машини и огромно его. Да бързат....

Защото жените са по-кадърни. Те могат да говорят по смартфона, да пушат цигара, да се гримират и да шофират едновременно. Виждал съм го на живо!

По-внимателни са. Не изразяват агресията си с агресивно каране. Имат по-добро периферно зрение. Имат по-добро цветно зрение. Имат по-добро зрение за детайлите. Карат по-бавно, скоростта не ги опиянява. Жалко, че не се публикуват статистики за пътните произшествия по пол. Мъжете ще бъдат засрамени.

Преди около час, една дама говореща по телефона, абсолютно спокойно внимателно и неагресивно, методично и неползвайки периферното си зрение, управлявайки плавно без да се вълнува красивото си избрано с любов и перфектно цветно зрение червено ситроенче се опита да ме изхвърли от пътя. ...ко да кажа.. Симпатична статия...

Като видеше жена на волана близо до нашата /учебната/ кола, инструкторът ми в шофьорския курс извикваше: "Леко, жена ! ". Като го попитах веднаж защо така се вълнува, каза, че от жената ставало шофьор толкова колкото от негър - скиор. " Ама аз жените си ги обичам.

Стават единствено за е*ане! Но не всички!

Ти и за това не ставаш - комплексар!

Ами избийте ни, а за това за което говориш и секс куклите ще ви свършат работа и без това сега са измислили едни едно към едно с жива жена, че и по поръчка ще си ги избирате, ще се окажете в рая - няма жена няма проблем - ех...живот!!!!

Без да съм чел статията (безсмислено е), директно отговарям на въпросът (заглавието): С Нищо.

Абе видя ли жена зад волана ... айде и специалистите...