Коментари - Какво не знаем за Адам Драйвър (Кайло Рен) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излиза,че не е бил интелигентен на младини, дано сега го е компенсирал по някакъв начин.

Тези от Дисни купиха марката "Междузвезни войни" и сега какъвто и бълвоч да предложат правят кинти. Единственото , което остана от оригинала май е Чубака.

Нито го знам тоя, нито искам да го знам. Защото е грозен и по всяка вероятност и тъп. След време ще е и дебел като повечето средностатистически американци. А сигърно като малък са го и били здраво, та са му изкривили физиономията.

А какво ни най-малко не ни интересува за него?

Политическа коректност в киното означава: черен, грозен, плоска и гей в главните роли. Нормалността отива на кино.

Kalin

Абсолютно съм съгласен с последната му точка;-)))

Какви пет лева- още в миналия епизод се питах защо не са избрали някой по красив- щеше да е интересно- хем да е зъл, хем да е секси, а той е много грозен, миличкия

Не става за тази роля. В "двете кули" или роби худ ще пасне идеално но за междузвездни не става. По добре да бяха сложили нещо роботизирано за тази роля отколкото този.

Епизод 15 на Звездни войни ще има 95% женски герои , а Брус(Кайли) Дженър ще играе сам себе си в подържаща роля . Единственоят мъжки герой ще бъде ретроспекция на Йода .

Няма да се изненадам, ако следващия злодей в Межузвездни войни бъде травестит, който вместо лазерен меч държи отрязания си фалос.

Този смешник е по-зле като "лошия" и от онова недоразумение - младия Анакин! Такова преиграване като тяхното няма и в Съдби на кръстопът... Язък за филма, с който са израстнали поколения деца по цял свят!

Не го познавам човека, но за тази роля в Междузвездни войни той е едно от най-големите недоразумения някога.....

Стомашно-чревни проблеми получих и аз като го видях в пародията на стар уорс. Не догледах филма и новия не мисля да гледам.

Пълен бастун и в киното и в живота - поне си признава, че като хлапак е било говедо.

Има защо не си гледа филмите.

И само да добавя, че прави страхотна роля в Silence на Мартин Скорсезе. Човекът е обречен да прави силно впечатление с ролите си.

Много го харесах в един филм, в който играеше баща на бебе, а съпругата ву имаше идеи детето да е веган, без глутен, без мляко.. и бебето страдаше от недохранване, а той тайно го хранеше с месо и мляко. Докато въднорят майката и й отнемат детето, докато се докажеше че не се грижи за него добре, беше голяма драма и битка. В този филм ми направи страхотно впечатретие. Радвам се, че става известен.

Как се казва филма?

Гарвановочерна коса?! Явно писачите на "статията" са далтонисти. На снимките ясно си личи, че има тъмнокестенява, не гарвановочерна коса.

Като чета от биографичните данни - детето си е било леко лабилно, а майка му и доведеният му баща... направо са го докарали готов за освидетелстване!

Каквото детето такива и феновете му ;).

и аз като го гледам ми се повръща

Ммм даа, наистина мн грозен чиляк!!

Красота е субективно възприятие! За едни красиво е човек с обратна захапка, за други - този актьор с неправилни черти! Хора различни и вкусовете също! Но много мразя да ми натравпат някого за секс-символ!!!

Този ли грозник е секссимвол? Че той прилича на кривак в главата!

И на мен ми се струва труден за рисуване ;)

А на мен ми мяза на Джар Джар Бингс...явно продължава роля от предни епизоди

Поне разбрааме, че нема нищо общо с актрисата Мини Драйвър. И още, 190 см. за пехотник-убава, голема цел. И ако требе да се вкопае в окоп ще требе да копа почти двойно на ниските пехотки.

Не го знам този човечец като артист как е. Сигурно е добър човек. Но персонажъм му в Междузвездни войни е ОТВРАТИТЕЛЕН. След мъжкарски герои като Хан Холо, Куин Гон Джин, Дарт Вейдър, Оби Уон Кеноби, Дарт Мол, изигран чудесно от боеца Рей Парк, Кайло Рен стои на екрана гейски несериозно (да ме прощават гейовете) . Лигаво хлапе, тотално неориентирано, което кой хване, пердаши. Не знам как ще го изтърпя още един епизод.

като за начало не знаем кой по дяволите е този. нито името, нито второто име в скобите ми говорят каквото и да е. физиономията му наподобява на нещо мешано м/у гърмян заек и пребозало теле.

Последното му участие в Междузвездни войни не блести, напротив, дори е слабо. А самият филм е истинска кино трагедия, брутално слаб и като сценарий, и като изпълнение, и като ефекти.

Холивут от 30 години насам пробутва уродливото за хубаво, пълни с цветнилки, работи срещу семейния модел и изобщо промива съзнаниението на и без друго болното общество. Подготвя го за предстоящата трансформация от олигархичен капитализъм към робовладелство-феодализъм.

Холивут... но иначе си имаш мнение...

Защо да няма?

Чиба от тук бе неграмотен марксист. Като не искаш Холивуд, оди гледай СК филми.

Суперяк си е пичът! По житейска съдба и темперамент по-скоро го докарва на Анакин Скайуокър или на Люк. А по реакциите от гледането на филмите му съвсем го докарва на идиотията и неуравновесеността на Кайло/Бен. Странна птица е. Откъде го изкопаха?!

Струва ми се че духа/

Има КОНСКА физиономия ного мяза нещо средно на министърката на туризма Николинка Ангелакова и достаджи ефенди Корман Исмайлов

СЕМИТСКИ черти

на хейтърите от форума пожелавам да се излекуват завинаги от омразата към всичко и комплексите, които ги мъчат, както и това- да не си изкарват омразата и избиват комплексите върху невинни хора- като например този актьор; той е отличен актьор-млад и обещаващ - изглежда съвсем нормално на живо - чертите му във филмите са подсилени с професионален-художествен грим и ефекти; жена му е супер-готина мацка (виждал съм ги случайно на улицата) - прекрасна и нормална двойка; самият факт, че този актьор е избран за такива големи продукции и роли, от такива големи режисьори, фактът, че е нормален - има семейство и т.н , че е прекрасен човек, който макар и млад, е станал солидарен с жертвите и ужаса на 11-ти септември - говори, че не трябва да бъде оплюван във форума

Аз ти пожелавам да не взимаш всичко на сериозно и малко да разлабиш жилата, че си се превъзбудил нещо, а не е здравословно.

Ма, ти и комплекси ли имаш? Дано да не са свързани с Адамчо, че като гледам как му лижеш.самочувствието ще сметнем че нещо му се натягаш.

типичен американски рейнджър, скоро ще ги клонират от него ..

Абе кво го мислите кайлорен?! Ходете да почистите междублоковото пространство.

Нищо не знам за този, дори сега за пръв път чувам това име.А трябва ли да знам?Той знае ли нещо за мен? Чудите се вече какви глупости да пишете.

В Silence на Скорсезе играе много добре. Няма друга толкова крива физиономия :)

За неразбиращите :) уплашеното хлапе е точно търсения ефект. Дори Люк когато говори какво се е случило в храма казва точно това ама нейсе кой да следи и да се задълбочава...

Неразбиращите много добре знаят какъв е търсеният ефект на идиотите от Дисни. Драйвър го засилва и е изключително дразнещ лигльо, а на Дисни идеята за ЕМО герои е жалка. Липсват всякакви ключови, всяващи респект, както герои така и актьори. Политкоректен буламач с две думи.Очакваме да се появят и трансджендър джедаи ...

За ушите нищо не казаха!

Ами не го знам, но е смешен като "новия Дарт Вейдър". Поведението му във филма е като на стресирано хлапе. Смешен е.

Така е,смешен е.Но според мен не може да бъде по жалък от този който игра Анакин Скайуокър в 2-ра и 3-та част(даже не му и запомних името - а съм от най големите фенове на StarWars)

то понеже бездарника от първата част игра много добре...изобщо вейдър не случи на хора които да го играят на младини.

Освен че приличаш на оригами, героят ти е една малка пародия на Вейдър. Присъствието ти на екрана е инфантилно, безлично и изобщо не ставаш за тази роля. Рей е обратната страна на монетата - мъжЕНСТВЕНА и не се знае ако си легнете кой кого ще оправя. Меко казано Дисни, ПОЛИТКОРЕКТНО, развалиха сагата с психически нестабилни, емоционални катастрофи - герои.

Наистина, и във втората, част Рей го вади по-голям. А жълточерните герои, да ти напълнят душицата от умиление... Боза, не а пълен коч.

E,сега научихме изключително важни неща за този актьор. Благодарим за ценната статия! Най-вече научихме името му, че май никой не го знаеше.