Червеният килим ”почерня”. Звездите протестират

Очакваният протест на жените, облечени в черно, на церемонията за наградите "Златен глобус", започна още на червения килим.

Обратно в новината

Коментари - Червеният килим ”почерня”. Звездите протестират | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

снимки 16, 24, 25, 28, 29 - Браво! Бравооо!!!

да, голямо лицемерие. голям протест, обаче договорите за милиони за които се борят, добре им идват. смешно, но това е този бизнес. истинските жертви не са те.

от тия всичките явно само Бланка Бланко и Барбара Мейер имат мозък в главата си щом са решили да си идат с каквато рокля искат вместо да участват в тая лицемерна изгъзица... Тая Мерил Стрийп вече не мога да я гледам, то не беше обществена и политическа ангажираност то не беше чудо... не беше ли и тя от ония които бяха заявили че ако Тръмп спечели изборите те щели да напуснат САЩ? Досега май никой не се е изнесъл като гледам... Догодина може да протестират срещу гравитацията или слънчевите изригвания.

тия пък, получават милиони за снимки в само един филм, пък един секс не могат да преглътнат...алчни хора навсякъде

Значи хем протестираме против сексуалния тормоз, хем сме полуголи! Не го разбирам! Като си решил да ходиш в гората, няма да се сърдиш, като дойде мечката! Варианта "хем до края, хем душата в Рая" практически е невъзможен!

През 1999 година САЩ + желаещи бомбеха Сърбия за мир. Тогава пред "Белия дом" една демострантка носеше плакат с надпис "Bombing for peace is like fucking for Virginity". Ами след толкова бомбардировки за мир, стигнахме и до втората част на плаката.

Тия "звезди" са като българките. Обличат се като проститутки, после се сърдят, когато им подсвиркват.

Тези кучки ако прикрият поне малко гениталии - мисля по-добре ще се предпазят от секс насилието. То те пъхат под носа разголени гърди и задници - после някой ги насилвал бил. Толкова долни и цинични - разсъБлечени и ухилени - протестирали били. Кучки разгонени

В черен цвят с разголени гърди и подробностите от необлечен чатал... Странни представи за солидарност с жертив на есксуално насилие... как забравиха ловкитеи лукави и безпардонни маневри на актрисите спрямо режисьори и продуценти в битката за РОЛЯ... Идва ми в повече целият този крясък с 20-годишно закъснение при повечето от жалващите се... по-скоро прилича на вопъл на жени, които вече никой не задиря поради появата на по-млади и по-красиви... Но като са се включили и в битката с Тръмп с черни дантели, вероятно разчитат на нещо.

ВИДЯХ ЕДНИ ПРЕЗРЕЛИ И СЪСУХРЕНИ ЯБЪЛКИ АМА ЧЕРВИВИ С ПАРИ С МНОГО ПЕТНА ОТ МЪНА И ПЛЕСЕН ПОКРИТИ ЯКО С ГРИМ ,РУЖ,БОЯ,БОТУКС И ФИЛАРИ.ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА НА КОЙТО СТОТИЦИ ПЛАСТИЧНИ ХИРУРЗИ СА НАПРАВИЛИ КУПИЩА ПАРИ.И СЕГА КОГАТО ПОГЛЕДИТЕ НА МЪЖЕТЕ И ТЕХНИТЕ ПОРТФЕЙЛИ СА НАСОЧЕНИ КЪМ МЛАДИ СВЕЖИ ПЪПКИ СЕСТЕСТВЕНО ЖЕНСКИ РОЗОВИ УКРАШЕНИЯ ХОРА НА СЪСУХРЕНИТЕ САПЯЛ ТЪЖНА И ИЗТЪРКАНА ПЕСЕН ИСТИНАТА Е ЧЕ САМИ СА СЕ ПРЕДЛАГАЛИ И НАТИСКАЛИ И НАДПРЕВАРВАЛИ ЕДНА ДРУГА ДА СЕ НАТИСКАТ НА БОГАТИТЕ И ВЛИЯТЕЛНИ ПРОДУЦЕНТИ И АКТЬОРИ

Приятел, тези жени са обиграни в бизнеса. Не ги обвинявай за това, че са креативни и амбициозни. Доказали са го тогава, някога си, преди светлинни години, доказват го и сега. Те не само предлагат, но и продават много успешно своя продукт. Тогава, са продали продукта си в жестока конкуренция с цяла плеада кандидатки за слава. Бартерът секс среу слава е бил печеливша комбинация. Но е стоял един сериозен морален проблем за пред обществеността -доброволното им гмуркане в постелята на видни личности, би било посрещнато със скандал, достатъчно мощен, за да провали кариерата, както на менажера (продуцента, работодателя им), така и на тяхната лична. Просто тогава, скандалът е провалял, а не е продавал. Днес, те отново са на гребена на вълната. Имам предвид, на бизнес терена. Първо, защото днес, скандалът продава. Дори не продава съсухрените им мяхове и проскубаните гриви, т.е. не продава тях. Продава рекламните материали на рекламодателите, поради прогнилия интерес на обществеността към сландалите. За "младите пъпки" остават само огризки. И отчаянието на неуспелите, разбира се. А вие си се възмущавайте. Те не са се ртководили от срам нито тогава, нито сега, когато е ясно, че на времето не са насилвани, а са проституирали. Но покажете ми съд, който би рискувал днес да осъди тях, а не техните жертви?

Тоя Майкъл е съсипал хубавата жена, прилича на италианска клюкарка с десетина деца-сицилианчета, която пере на ръка и крещи през балкона на съседката.

Кои са тия Западнали наркомани?

Домашното насилие е ЗАБРАНЕНО в страните от Европа и САЩ.. Обаче някакъв БОГАТ ПЕДДЕРАЗІ Бил Гейст или друг плаща Подкупи и е измислил голяма ИЗМАМА. Направил е Закон за Педдерази, а е сложил- името Насилие върху жени.. 1) Геиовете са мъже и жени 2) В БЪлгария, геиовете- шизофрениците и психопати ги пращаме в Психиатрията, да се леквуат... А геиовете без полови органи, както сакати, инвалиди, без ръце и крака, ги пращаме в Болницата.. ВАЖНОТО е да не влияят ЛОШО върху психиката на обиковените БЪлгари. Щото геиовете са и ИЗНАСИЛВАЧИ. Със бой, и изнасилване се женят.

Кой пък се интересува от лелките на съдрания килим в Холишит Изтинското изкуство се прави в театрите! Миналия месец бях в Каунти Хол на "Свидетел на обвинението". Играе се в истинска съдебна зала и зрителите са на местата на съдебните заседатели. И мога да ви кажа, че Катрин Стедман е 100 пъти по-талантлива от всичките тези пластмасови кукли "на червения килим"!

Аз пък в знак на протест ще изпия една голяма студена мичелада! :)

В ХУЙВУУД ПЪРВО СЕ БОРЯТ ЗА КИНТИТЕ И СЕТНЕ ЗА МИРА , РАЗОРЪЖАВАНЕТО И ДЕМОКРАЦИЯТА ПО СВЕТА :))

Смятам утре и аз да облека една черна рокля за работа..така да се каже от солидарност. Егати и лицемерието.

Протестират, ама на всичките цицките вънка. С една дума - ела да ме барнеш, ама да му мислиш. Двуличие.

Много се оказаха п.р-е.е.б.а.н.и актриси бре!Само една беше с червена рокля!Какво нещо е кариерата - всичко дават за нея!

Алчни холивудски Комунистически(90% от холивудските "звезди" са с леви убеждения,идеали и т.н.)пачаври!!!

Много си зле...

Алчни холивудски Комунистически(90% от холивудските "звезди" са с леви убеждения,идеали и т.н.)пачаври!!!

дъртите не могат вече и сега ревът...но младите продължават да се плющът ...модела е вечен.... тези просто изпаднаха от играта и изполвзат момента за да се праат на квот не са....ма много грозно им се получава.....

Вещици ,сигурно са се облекли така за някакви ритуали след официалната част,то иначе само замазват очите,ама е заради друга кауза...

Дърти парцалеси протестират по без гащи, че били насилвани ...

тоя Харви..дори оня с Плейбой можеше да му завиди! Тези същите едно време са се редели на опашка при него за да придобият звезден статут, а сега се облекли кат ония на околовръстното и се праат на девици!

лицемери! долни лицемери и застаряващи лицемерки! миналата година мерил стрийп се изтъпани и дрънка половин час глупости като на партийно събрание, щото не харесвала тръмп, видиш ли. тая година опра уинфри, която даже не е актриса, но е на всяка чорба мерудия и има мнение по всеки въпрос, се изтъпани и дрънка превъзбудено обичайните толерастийно-политкоректни глупости. но с всяка година филмите стават все по-тъпи и все по-никакви, макар и все по-скъпи, а разкошното холивудски кино отпреди десетилетия си отива, разтапя се като лански сняг, но пък речите и простотитиите от сорта на разни кампании с черни рокли и червени лентички стават все повече! по-малко кино, но повече толерастия, политика, и политкорекщина!!! ... а разправата с кевин спейси, сталин би им завидял на тия кретени как го направиха за три дни да изчезне...кино ли?! бавно се превръщат в тъпо либерастко политбюро, харчещо много пари за глупости и грозни черни рокли!

ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ С ЧЕРНИ РОКЛИ, ДО ЕДНА СА С НАЙ МАЛКО ПО ПЕТ БРАКА !!! ЕТО ТОВА Е ЧИСТА ПРОБА ШАНТОНЕРИЯ !!!

И у Калифорния ше завали дъжд от игуани! Господ трае до едно време ама после заличава и Содом и Гомор и Рим и све, та му идва края на съвременния рим!

Не ни занимавайте с тези безсмислени хора, които произвеждат сериали като ширпотреба.

богопомазани са ...стига сте ревали мишки

Марш да ми лъснеш обувките и да измиеш стълбите.

Да бъде открита с известната песен на The Guess Who: American woman!

Свърши ли сексуалната революция в Америка? Ще забранят ли на Джоли да се омъжи за пети път?

Трябва да гласи: Какво е влиянието на сексуалната революция в/у модерните тенденции от рода на гей паради, еднополови бракове, безполови индивиди...и пр.

голям протест... тая по-гола не можа да излезе.. и после - ох, изнасилиха ме!

Тези си живеят в някакъв собствен свят. В Холивуд е пълно със сервитьорки, бармани, таксиметрови шофьори завършили курсове по актьорско майсторство търсещи своя удар в живота. Ако не си обвъзан с филмовата индустрия дори на ниско ниво (оператор, гримьор) приятелства заради самото приятелство не се създават. Всичко е интереси, лицемерие, кокаин и кич до небесата. Също Холивуд е меката на порноиндустрията, никъде другаде не се въртят подобни пари. Не знам каква е причината да има толкова унгарски и чешки актриси (с американско звучащи псевдоними), но в собствените си държави от треторазрядни порно филми не биха се издържали.

В основата на тези циркове е опит за съживяване на залинялото либидо и западащ интерес към ам. жени от страна на силния пол. Освен това именно сексът продава холивудската продукция, и това окровено и открито се заявява. Така че пак някой се опитва да ни хваща за канарчета. Именно тези реминисценции в последно време на дамите за упражнен сексуален тормоз в/у тях в миналото представлява fake news.

спечелени от филмите, режисирани от онези, заради които са се "почернили". Значи когато са били на огромна печалба, всичко е било ОК, и изведнъж нещата са се променили. Мълчали с години и забогатявали. Защото така им е било изгадна.

Време е да се въведе шериатското облекло. Тези май това искат!

Другаря Наполеон много отдавна е прозрял истината, че всички жени, освен майка му, са.......А, да не продължавам, че Дир-а ще ме скрие набързо....

Дир-а, защо скрихте най-интелигентния коментар?! Че истината в повечето случаи не се харесва някому (който има интерес тя д не се казва), но все пак трябва да имате профи етика и почтенност. Публикувате откровено просташки и вулгарни коментари, което нормалния човек не може да си обясни, и в същото време триете или скривате това, което трябва да се чете от всички.

прости пачаври

Егати даградиралото племе ! Да го Д

изроди

Потребителите в социалните мрежи били озадаени!... Едни зомбита пригласят на други зомбита. А вие забравяте да си сложите коланите и ще се наказваме...

Дето се вика - смешен плач! Едно общество, което прокламира безразборен, разюздан, бърз, необвъзващ секс; общество, в което личността и качествата и нямат значение, но за сметка на това физическите характеристики на тялото са издинати в култ... .. та това общество да се оплаква от сексуално насилие... непонятно е... сексуалното насилие е резултат от пропагандирания разпуснат начин на живот...

има един подходящ за случая руски виц. Една млада актриса (бъдеща моралистка като тези жени от снимките с еротични облекла) става от легло с режисьор много обидена:защо не си казал, че си режисьор на анимациони филми?!