Лиса Мари Пресли похарчи наследството на Елвис

Лиса Мари Пресли обяви, че е разорена в следствие на дългата съдебна битка с бившия си мениджър Бари Сийгъл.

Обратно в новината

Коментари - Лиса Мари Пресли похарчи наследството на Елвис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баба Лиса...ех какъв апетитен за..ник имаше навремето

Когато баща ти и майка ти имат само по една МОЗЪЧНА гънка, резултатът е налице

АКО БЯХТЕ ТОЛКОВА УМНИ И РАЗБИРАЧИ НЯМАШЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА МАФИЯТА , АМА НАЙ СМЕ СМЕЛИ И УМНИ ЗАД КОМПА , ИЛИ ПИША НА КИТАЙСКИ

Това и на мен първо ми дойде наум - че лесни пари и наследени, лесно се арчът. Жената си е повервала, че заради баща й, секи ше й лежи в краката. Но нека се признае също, че с текъФ баща талантлив и готин, то е лесно да се самозабравиш.

какво да я мислим, все ще и останат повече пари отколкото ние работещите тук изобщо ще изкараме до края на живота

В Кипър съм от много години и си представям Николета като водещa на английски по чужда ТВ ?! Някой е решил да си направи бъзик с тази статия, защото и гаджето й е толкова вратар, колкото и тя - водеща на английски ?!

Объркал си статията, пич:)

Пари даром бързо отлитат !

Само да е жива и здрава. Ще си намери работа и ще бачка както всички нас.

Освен това сигурно има и немалко големи имоти, които да даде по наем.

Ауу, тая кобра по-дърта и от мен!

Човекът е бачкал по задачи докато наследницата е била в наркотичен (и алкохолен/хазартен?) унес.

Статията е пълна с правописни и граматически грешки.

Тази не беше ли за малко жена на Майкъл Джексън? Наркоманка, в последствие сциентоложка /майка й насила я вкарва в сектата за да я отърве от наркотиците/.... Изобщо тя е идеалната женица - тъпа, разглезена, не знаеща какво да прави с парите и живота си. И съветникът й се е възползвал...

Тя и от него измъкна доста мангизи..но явно след толко време са свършили

Съдбата да те дари накуп с име, известност, среда и толкова пари и да успееш да пропилееш всичко... голям талант се изисква

Име, известност, пари и ... неуки родители. Истинско проклятие! Няма кой да те научи какво да си правиш нито с парите и името си не знаеш как да "употребиш" правилно, а от всеки ъгъл дебнат адвокат-консултанти. Мислите, че случайно разни полуграмотни рапъри, футболисти и т.н. разполагат с огромни средства ли? Как мислите, дали един безкрайно неук човек знае какви са правата му, познава законите на страните, в които пребивава, дали може да си защите "интересите". Или за "интересите" му се грижат други. И кои са тези други?

Според Forbеs Елвис Пресли е "спечелил" 37 милиона долара за 2017 преди облагането с данъци, но все няколко милиона са останали. И това е всяка година. Така че .. да не се правят на разорени :)

Luna0102

"Бившият служител на Лиса продал 85% от дяла ѝ в Елвис Пресли Ентърпрайзис." Предполагам това са правата върху музика, филми и т.н, така че от от тези 37 мил. няма да отидат много при нея.

И като ги обложат, грубо, ще останат 20 и като и вземат, отново грубо, 90% за някаква глупост, каквато ще да е, пак остават 2 милиона долара на година. Ако това не стига .. suck dick :)* Винаги има решение :)

сега, не винаги нещата са само в черно и бяло. Убеден съм, че този т.н. мениджър, впит като пиявица в наследството на дъщерята на великия Елвис, е изсмукал каквото е успял до тук. Нима не се знае колко подобни случаи има от измамници, мениджъри, консултанти, и всякакви мошеници, които са се прилепили към звезди вмузиката, изкуството, спорта и т.н. Така че, нека не хвърляме помия върху Лиса, защото истината е винаги по средата.

Нели, я излез малко на чист въздух, после се върни, отвори статията и прочети какви глупости си изпраскала като словоред и граматика.

...едва ли ще помогне, по-добре Нели да се замисли за алтернативна кариера.

Няма да я плюете ей! Да не мислите че е лесно да се профукат тия пари.

Хазарта не прощава, това е единствения порок, който може да занули и милиардери.

На тате къщовницата!

И тази издънка на прочут човек имала талант -да пропилява мултимилионно наследство. Все пак не е лишена и тя от нещо, което да я направи известна.