Коментари - Johnnie Walker пуска феминистки етикет с Jane Walker | Лайф.dir.bg
назад

Johnnie Walker пуска феминистки етикет с Jane Walker

Британската компания "Диаджео", производител на уискито "Джони Уокър", реши да изкара и феминистка версия на етикета на известната напитка.

Обратно в новината

Коментари - Johnnie Walker пуска феминистки етикет с Jane Walker | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жендър уокър с две гърла, и страпон. трябва да си безнадежно увреден на тема 'жените са еднакви', за да сменяш името на питието, сякаш има различна съставка, за жени.

На английски четем: "Johnnie Walker is rolling out a female version of its iconic logo, an attempt to draw more women to the worlds best-selling scotch and acknowledge a broader push toward GENDER EQUALITY." Четете хора, четете, не да ми пишете на дълго и на широко, че джендър значело третополово! Четете статии и на други езици, защото ви лъжат най- жестоко!

четем, и това им е проблемът, защото прочетохме какво означава 'джендър' в прословутата ИК, а не в някаква пошла гей-реклама на вече-не-толкова-модерно-уиски.

четете, една рекламна диплянка, на базата на която ще искате да си променим начина на мислене, както ви е удобен. От кога казанджиите (така се наричат правещите ракия) са определящи за общочовешките и най-вече юридически понятия и тяхното съдържание? айде стига с ИК номерцата. пък и тук няма нищо сериозно, просто лоша (некадърна) реклама.

очаквайте и джендър уокър до дни.

Аз нямам проблем с жените.Ако пуснат и някоя по разсъблечена съм направо във възторг.

Мъжете и жените имат РАВНИ ПРАВА, но това НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СА ЕДНАКВИ! Както мъжете не могат да раждат и кърмят (въпреки опитите на западняците в тази насока), така и жените не могат да се състезават в спорта на равно с мъжете и т.н. ПО ЧИСТО ФИЗИОЛОГИЧНИ ПРИЧИНИ! НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СА РАВНИ!

За това в английския се говори за джендър равенство, а не за секс равенство. Дано разберете поне вие. Биологирно/секс няма как да сме равни, затова говорим за равенство пред закона и в обществото тоест джендър равенство. Потърсете статията в оригинал на аглийски, ще видите че нявсякъде се споменава джендър екуалити - джендър равенство. Това е равенството между двата пола, равни права.

ами не си прав. според ЕС "джендър" е не само 2 вида. а ти ни лъжеш. точно както ИК ни лъже. то става въпрос за секс, ама не точно, и не било 2, а 222... мошеннци.

ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИЯ ДЖОНИ

Английските гейове как може да си правят тези "оглушки" или просто е търговски трик за повече пари ?!

Рекламата на тези трябва да е - ПИЯНА ЖЕНА ВЕСЕЛА КЪЩА!

Има спортове като борба- жени, бокс-жени, вдигане на тежести жени. Защо не и женско уиски. Следват кръчми, хотели, офиси, таксита...и т.н. Какви "успехи" жънат феминистките...ха-ха! Става все по-хубаво, нали?

Ами етикети за лесбийки? Ами за трансгендери? Защо са спрели дотук? Не е справедливо!

Чудо голяма при нас от около 800 години целия алкохол е с феминистки версии: плодова, гроздова, сливова, кайсиева и т.н.

Защо всички се занимават само с тъпотии

Ето така разбират жените еманципацията- да пият и пушат като дядо ми. Това че раждат и отглеждат все по-малко и по- болни деца, кой го е еня.

Направили са грешка - казва се ДЖЕНДО УОКЪР. И без това е най-ментосваното уиски в света.

Tова е следващата стъпка. Така само тренират.

Ако Кончита Вурст стане лице на "Marlboro " отказвам цигарите.

Kalin

Ми за мен отпада това питие.Просто традицията трябва да се спазва и почита.Що французите не променят картината и Мъж да щурмува бастилията?

Последно, жената си остава, но се сменя с Кристин Дубайска от София. Циците и са по хард!

Преди време имаше един виц.Прибира се от работа жената,силна и буйна и казва на мъжа си=Бързо приготви салатата и ракията и лягай да ти тегля набързо една пу,,,ка,че закъснявам за мач,Боже колко са били прозорливи хората някога

а що липсва бурката? Която вече е национално облекло в Англия ? като правите джендърски глупости, поне ги правете до край !

Англия с германия!

На къде отива този свят!? Канада си промени химна, а сега уиски си променя етиката. Съвсем скоро ще променят и етикетите с мъж и жена, и ще сложат брадатата дама. Да си нормален ще е престъпление.

До Време е ( нерегистриран ) 28.02.2018 12:04 "са крайно десени и националисти" тоест крайно фашистките пеерази!

Имат правописна грешка ДЖЕНДЪР. Вискито е за джендъри.

Защо превеждате термина Feminist като Феминист, тоест БЕЗ превод! А защо превеждате термина gender equality като полово равенство!!!??? Както знаят, че феминист е феминист, а не трети пол, така и трябва да научат, че джендър е джендър, а не трети пол!!! Помогнете да се спре затъпяването на нацията! Изоставаме много!

Ти се развивай напред, нас ни остави да сме тъпи и прости, че не щем да ставаме джендъри, а се чувстваме мъже и жени. който си има генетични, психични или други проблеми да си ги решава, а не да ни ги натрапва и да ни кара и ние да ставаме като него. Нормата не е болестта.

Да бяхте пуснали едно ликьорче с каката на етикета.А тъй, и....хте м....та на убавата ичкия :).

Има много начини за самоубийство на една марка. Единият от тях е промяна на самоличността.

Ред е на "Beefeater " някоя шотландка с панталон на етикета.

ма сега аз от кое точно требва да си поръчвам..ако пия джейн сексуално посегателство ли ще е или не.. а ако пия от джони да ме не изкарат педал нещо, а,.... май ша спирам уискитата и ше си пия само ракийка!

Единствените, които могат да ни спасят от извратения Запад от една страна и от кървавите ръце на Русия, от друга, са крайно десени и националисти. Иначе ни чака болезнена смърт.

Третополови разхождащи се няма ли? Язък, ако не пуснете и един етикет с нещо дето хем има цици, хем пакет между краката.

Равенство на половете не е да се нашмулиш с уиски като свиня.. Равенство на половете е да може и едини я и другия пол да си смени гумата на колата.. или поне да се научат лампите по таблото коя за какво е. Равенство е като падне предпазител да си отвориш таблото над вратата и да го вдигнеш, а не да седиш на тъмно 2 часа, докато се прибере мъжа.... По чисто биологични причини няма равенство между половете и не казвам че единият е над другия... просто няма равенство... както жената не може да отвие болтовете на колата, така аз не мога да родя например.... Децата - най-невинните създания на този свят правят разлика между половете... между "мама" и "тати".... мама е за сериозните неща... тати е е за игра... като му е лошо на детето гледа да се гушне в мама... като му се играе търси тати да си играе..... престанете с това "равенство между половете"..... Не са равни!!! Няма как да са равни!!!! И в това няма нищо лошо! Това което ни трябва не е "равенство" а уважение!

То и равенство между расите няма, ама е най-голямото престъпление вече да го признаваш.

Тук грешиш. Разликата не е между расите, а между мозъците на хората ...

Равенство между половете е ТРЕТОПОЛОВО според вас и вашата лидерка!

Какво? Закоя лидерка става дума? При мен "лидерка" няма.... аз имам жена и дете! За коя лидерка ми говорите? Един цитат от Българския тълковен речник "Глупост - Глупостта е липсата на интелигентност, способност за разбиране, разум, ум или трезва преценка." Обърнете особенно внимание на "липса на ...... трезва преценка".. Това е нещо което на Вас лично Ви липсва!!!!

Как ли би приел това създателят им?!

Оставете вие уискито, а кажете за това: "Господ създаде хората, а полковник Колт ги направи равни". Кога ще има Саманта Колт?

Наша известна бизнес дама може да закупи без проблем лиценз и защо не и целия бизнес на няой Gin производител и да го преименува на Gin-ка

Равенство, равенство, ама само докато дойде време за риненето на сняг.

Или смяна на гуми :)

равни, равни но като дойде келнера със сметката равенството отива на кино.

Западната цивилизация се самоубива бавно, но сигурно ...

Половото равенство или Gender equality. Пишете статиите без да превеждате термините, за да ги научи правилно балканският европеец.

балканския неандерталец

Sm3hurk0

Вкусът същия ли ще е ? ... или ще на разкрачената Джейн :)))

Моля, в тон с времето "Сливенска перла" да пусне версия "Сливенски пер".

За да бъде съвсем равнопоставена, би следвало новата напитка да е "Краставича перла" :)

Съвсем скоро очаквайте и етикет "Gender walker"!

Това е етикет в подкрепа точно на половото равенство - gender equality. Пише го в статията.

Ааааа, а третия, кога?