Джулиана Гани показа обновения си дом

Еротичният модел Джулиана Гани се похвали с успешен зимен ремонт в дома си.

Обратно в новината

Коментари - Джулиана Гани показа обновения си дом | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късаш ме Джули с тая изкуствена камина и асма над вратата.Много кич и простотия бе мила!

Гледайтииии... Завиждайтиии....

то и момето е страховито с тая гумена захапка, ама хралупата й е истински хорър. получих тик от ужас.

Страшен нео-мутренски стил с примес на циганска екстравагантност. Поне шарките по тапетите и да ги бяха понапаснали малко. Пълно разминаване.

ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ..... ЦИГАНСКИ РАЙ

Доживяхме да видим циганския рай!

Моля да бъда извинен за невежеството ми , ама коя е тази ВИП персона .Защото в България виповете без изключение отговарят на тези технически изисквания.Само моля някой ,да не вземе да я нарече и дама,че вече ще ми дойде в повече

Ако някой дойде при мен и ми каже, че разполагам с неограничен бюджет, ама трябва да сътворя някакъв супер-турбо-мега кич за някой филм да речем, не съм много убеден, че ще мога да надмина това съвършенство на снимките

Абе каквото и да си говорим и пишем, факт е, че Джулата в раздел "Лайф" изби рибата с 200 коментара, па макар и всички да са отрицателни :) Поне ни обедини и гледам, че никой от пишещите няма минуси, все плюсове, ха-ха

Че момето е със скромни умствени възможности всички се убедихме преди време, сега видяхме / без да сме искали/ бардака където заработва- прилича на пещерата на Али Баба

ТЕЗИ ТАПЕТИ НЕТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СХОЖДАТ?

Подробности...

Не трябва, щото няма да стигне ролката бе!

Много подтискаща обстановка,с тези цветове и джунджурии,направо цигания голяма.И фотосите на стопанката будят отвращение.

не виждам индийските пушешти клечки за убиване на миризмата на препотена п..ка

прелича на стая за почасово отдаване ..

Ха-ха-ха :) Баш, баш. Интериора е като на евтин бардак, един от ония клубове, където повечето момичета са от етноса и не взимат скъпо - макс 80 на час. Обаче като че ли липсва нещо, може би чаршафи на тигрова или леопардова шарка :)))

Ужас, егати кича, честно!!!

това не може да е дом, по скоро тука приема клиентите...

Проф. Иван Славов, неуморният борец срещу кича и еснафщината: Мутризацията на културата превърна кича от тоталитарен в тотален. Той блика от всички пори на нашия обществен, политически, светски живот. Профанира изкуството, деградира личността, обезличава културата."

Много сложни думи употребяваш, цитирайки проф. Славов. Хора, адмириращи и лансиращи подобни същества, не могат да проумеят цитата.

Чувствам се недостатъчно информиран по въпроса, дайте повече инфо. Къде се намира домът в Столипиново или ФакултетО?

Страшна цигания.

Като я гледам тая, то Тоца Пернишка направо започна да ми харесва.

Ще се опитам да се изкажа политкоректно: Тази жена е с очевидни умствени дефицити, отчитайки начина, по който изглежда, както и обстановката, която е създала. Дотук нищо лошо, никой не ѝ пречи на девиациите. Това, което силно ме вълнува, е защо медиите държат да ни уведомяват за хора, които очевидно са отвъд нормата и то в лошия смисъл? Защо ежедневно четем за всякакви същества, чието единствено достойнство е женския полов орган? Безспорно добра инициатива беше създаването на приложението Импресио. Но подобрете нивото на поднасяната информация и тук, нека по-младите хора да не остават с впечатлението, че поведението на подобни индивиди е норма и трябва да се подражава.

Абсолютно подкрепям написаното от вас. Проблемът е, че не само няма да спрат, но ще продължат с подобни "новини" именно за да подтикват младите момичета да тръгнат по "лекия път". Нали на тия дето им плащат им трябва все нови и нови, свежи попълнения- първо за лична употреба, второ за "бизнеса". Посланието е ясно за глупавите, млади момичета- не учете, не се развивайте, събличайте се за кинти и си намирайте "спонсори, вижте еди кой си парцал как си "живее живота", спестявайки естествено колко спихнати... да не кажа какво е обратила. Трагично, но факт.

Имах предвид "бизнесмените", които "спонсорират" т.нар. "независима" "журналистика"

Медиите го правят, за да ни промиват мозъците с тъпотии. Най-лошото в случая е, че имат свобода на писане. Трябва да има контрол, а той липсва.

Чак тапетите са сложили грешно...

А не трябваше ...

Какво е създала тая та ни информирате ежедневно за нея????и за още един куп като нея дето освен за секс, пари оргии и изгъзици две думи на кръст за нещо стойностно не могат да кажат..

Чувстват се длъжни да залеят драгия читател с помия и убийствен кич. За радост драгият читател все още се държи обаче и приема всичко на майтап. И понеже цигането /не го знам с какмво се занимава, но може да се предположи/ си плаща за рекламата, крият коментари на поразия. Да ви имам свободата на словото.

Ебаси циганията ... чак невероятно, колко е елементарно и грозно!!!

Страшен кич ! Ужас

Това на стената зеленото марихуана ли е?

Ох, жал ми е за това същество...

За всичко това си има диагноза.

Това младо момиче е най-добре да се консултира с някой дизайнер,за да й помогне .И да не се излага и става за смях.

Ако ми го подарят този хапартамент, ще ме е срам да поканя и най-добрите си приятели да ги почерпя за подаръка, докато не направя основен ремонт

и мацката, и копторът ѝ. Ма щом има кой да ги харесва - халал да им е.

Е..ати "модата" - надути джуки, избелена с перхидрол перушина и грим като Пиги от Кукленото шоу... А, и етикетчето - "западно/итало-" звучене на Йорданка Ганчева...

Ха-ха-ха-ха! Охо-хо-хо-хо!

Леле, това ако е обновения дом, какво ли е било преди това, а?

Станах, спеше ми се, ама като прочетох коментарите и ме заболя корема от смях :) Малко ми става жал за Джулката, ако не дай си Боже влезе и прочете какво е писано за нея

Tова, палатка ли е, или част от катун??;) Kакто се е нарисувала Tя, с татоси и си е напомпила джуките, такъв и е,.... и катуна!!;))

не видях микровълнова печка

Това в само спалнята. Засега. Очакваме другите стаи ;)

Затуй обаче има камина. А на последната снимка яде от пластмасови кутии, така че микровълновата явно хич не й трябва - ще се разтопят кутиите....

Че е кич , няма спор. Тя да си живее в него , нейна си работа. Мен ме притеснява пердето над камината . Ами ако стане пожар?

Какво му придиряте на цигането- то толкова си знае.За нея това е върхът на красотата и много нейни братчедки от махалата се пукат от завист, че не притежават този ,,рай".

На този китайско-цигански кич би завидял и африкански диктатор ;)) Само като видиш китайската врата за 130 лева, съчетаването на цветовете 'старо злато' с тюркоазено зелено и ти става ясно че иде ред за циганска къща ;))

Леопардовите шарки обаче не знайно защо липсват, биха си паснали чудесно със златното и ярко зеленото

Добре,че децата ми не могат да видят това плашило! А още повече да прочетат колко е "умна" !

на Гана зимното озеленяване

на Гана зимното озеленяване

не знаех че още има хора да лепат тапети беше мода преди 40 години по социализма на бай тошо ама китайската пластмасова камина кърти мивки....иначе на снимката без глава ганката става за бройка

Хартиената "Зеленината" обаче пред банята обаче кърти мивки, човек остава безмълвен за доста време.