Червеният килим блесна в цветни рокли (снимки)

Холивудските звезди сияеха на червения килим за наградите "Оскар" в ярки цветове и дълбоки деколтета.

Обратно в новината

Коментари - Червеният килим блесна в цветни рокли (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джейн Фонда и Хелън Мирън са единствените, които изглеждат чудесно! Стремежът към оригиналничене често прави звездите за смях.

за пореден път тия доказаха, че са се капсулирали в некъв техен си свят и нямат никва връзка с реалността

ми... коври. свиркаджийки, както се оказа, 4/5 от тях. свестните не са стигнали до сцената.

На нашите абитуриентски балове е много по хубаво.

Кели Мари Тран е като трън в очите с тези... презрамки на роклята.

Голяма работа, че някоя си имала еди-каква си рокля. По важно е да освободят доктора от задържането.

Честно казано ужас. С изключение на две три. Голяма безвкусица. Нито модели съобразени с възрастта и физиката, нито прически, и тежък плашещ почти вампирски грим.

Тия в Холивууд определено не знаят как да се обличат. Абсолютни провинцялисти с лек безлично мъжкарски привкус. Нито грамче женственост. Посредствена плът и тук таме цвят, нито форми, нито линия, нито стил. И голи да бяха тръгнали все ще е тая. Окаяна работа.

Тия в Холивууд определено не знаят как да се обличат. Абсолютни провинцялисти с лек безлично мъжкарски привкус. Нито грамче женственост. Посредствена плът и тук таме цвят, нито форми, нито ливия, нито стил. И голи да бяха тръгнали все ще е тая. Окаяна работа.

Тие цял живот позират-и в киното и в живота. Ужасно нелепи са! Спомнете си една Елизабет Тейлър как изглеждаше.Облечени са като цветарки.

Такъв кич (някои от моделите) не бях виждал от миналогодишния бал на зрелостниците!

по него, усмихват се и мъбчат. Че наште......Ей сега ""Господарите" пуснаха как Гинка Фон Пазарджик каза, че компанията й не е ОШФОРКА, а Софито знаела много английски думички, но нещо изреченията й куцали и казала на един "Екскюз ми, клозет, клозет", не че й се е...а било затворено. Преди няколко години друга ерудитка се похвали, че била на ШейСЕЛСКИТЕ острови. Дали има връзка и не е плод на УбразУвателната рИформъ? Май всички са от улица "Ханку Брат" във Филибето. Остава да заменят мокета с червен килим и ще я втасаме съвсем.

Брутално грозни рокли!Фаворит ми е роклята на Салма Хайек- ужасно грозна!!

вярно!!! По-зле от Десислава Радева дори. :)))))

УЖАС В ХОЛИВУД-ДЕБЕЛИ,ГРОЗНИ И СТАРИ ДЕФИЛИРАТ...

ПРОПУСНАХ ЧЕРНИЛКИТЕ

С няколко изключения тия женици изглежат като намерени в квартални фризьорски салони...

Най-добре ще бъде да сменят името на тия награди.Като имаме пред вид какви са ги вършили разни продуценти и режисьори с артистките,а и самите артистки се оказва че не са цвете за мирисане,като гледаме какви чудесии ,меко казано,се разхождат по килима,тия награди трябва да се казват не "Оскари" ,а "Маскари"!

Нашата Ангелакова, щото се чува, че и тя била там, колкото и да не е за вярване. Не я познавам, може да е тази ухилената и да си е спретнала една пластика. Като в брамна клетва пред попа е - само смъртта може да ги раздели и накара да пуснат кокала

Тъпо и суетно

Kalin

то и времето изтече да си правят пи ар с сексуалните си забежки за да станат или искат да станат известни.

Светът загива,а те се кефят на потъващия Титаник=Пир посред чума

ТВОЯТ свят загива - напиши послание в бутилка от боярищник..

Има една две стилни дами и те са все на възраст. Останалите или са много крещящо показни или дизайнерите им са без никаква фантазия. Дори и откровено красиви момичета, като Зендая, изглеждат странно увити в пердето на баба си.