Урокът по стил на Джейн Фонда и Хелън Мирън

Оскарите бяха раздадени в неделната нощ и всички ахнаха при вида на две неостаряващи кино икони - Джейн Фонда и Хелън Мирън.

Обратно в новината

Коментари - Урокът по стил на Джейн Фонда и Хелън Мирън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотни са! Особено Хелън Мирън. Тя, доколкото знам, няма пластични операции. Страшно ми харесва как доказва, че жената може да е хубава жена дори на 72 години, в съвсем естествен вид!

Великолепни!

Написах на английски език като коментар известната английска фраза ''Старо, но златно", много подходяща за случая според мен.Коментарът беше скрит като спам. Липсата на обща и езикова култура при модераторът на сайта е възмутителна! Честит празник на всички хубави, стилни и елегантни посетителки на рубрика "Лайф"! :)

Изключително елегантни дами, дори и на тази възраст. За мен Джейн Фонда е еталон за умерено и успешно използвани естетически интервенции. На тази възраст да изглеждаш по този начин е наистина похвално.

Уважаема г-жо Радева, Невена Николова не е Вашата дизайнерка!

Какво общо имат две фини актриси с две рошави кокошки, че да ги сравняваме...

Стил,класа,харизма!Невероятни!

Жестоки бабета!!!

илиянка да се учи на стил,че с тоя дантелен патрахил приличаше на спънат кон

ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СПЕШНО ТЪРСЯТ КОНТАКТ С ДИЗАЙНЕРИТЕ НА ДВЕТЕ РОКЛИ! ОСОБЕНО НЕОТЛОЖНО Е ПОЛОЖЕНИЕТО С ДЕСИСЛАВА РАДЕВА ТЪЙ КАТО ТЯ ИМА НАВИКА ПО-ЧЕСТО ДА СЕ НАВИРА В ОЧИТЕ НА ХОРАТА!!!

Скъпички са дизайнерите, май мернах Balmain, мисля,че бялата рокля на Фонда е имено тяхна. Но и вие сте прав(и),не става въпрос за скъпи дизайнери, става въпрос за стил, този изчистен силует, кройката,всичко. Няма смисъл да се търси приложението му при споменатите от вас госпожи, бляскавко им трябва на тях, лаченото, полиестер и дантели по много....

ми се струва, че се отнася НАЙ-ВЕЧЕ към "парцалетките" от движението me too. По-добре би били да се поучат от тези наистина кралици на филмовото изкуство, вместо да си показват телесата, докато "плачат", че били насилвани от продуценти и режисьори.

изобщо не е спешен. Десислава Радева е съпруга на президента и нейно задължение е да го придружава при определени прояви. А това, че на някой им пречи и го възприемат като "навиране в очите" (им)по-скоро има връзка с притчата за съчицата и гредата.

Всеизвестно е, че Другарката Радева има навика да опира до притчи за да прикрие словесното си безплодие и както в много други случаи, така и сега, притчата за гредата се оказва неуместна, защото в нея става въпрос за съвсем друго, ...не за навиране в очите. Другарката Радева определено се навира в очите на хората от ден първи, ама няма как...с настоящия президент, уви, се налага да търпим и настоящата му жена.

Навира се в очите и още как. Жена за парад е, едра, снажна и много стройна и обикновено (с малки изключения) изключително неподходящо облечена, така щото се откроява още повече, по-рядко с хубаво и по-често - с лош вкус. Има големи хубави рамене, да ги подчертае, разбирам, но да ги подсили в нейния случай не бива. Има хубави стройни крака, да ги загатне, разбирам, но да ги демонстрира винаги с по-къси поли, предвид възрастта и най-вече позицията - не бива. Някакви в този дух, все се чудя дали само зложелатели има около нея, че няма кой да я посъветва или самата тя си пада малко опърничава. Иначе е хубава жена.

Просто са супер! И двете. Не само стил, но и излъчване! Само мога да се възхищавам.

това се казва стил.дайте телефона на дизайнерите на двете дантелени феи.дебеланката йотова и деса радева.

А дали тези двете са хващали...мотика, че да...стареят по-различен начин:)))?!? Да ви имам...заключенията:)))!!!

Работата на тези две стилни дами не е да хващат мотиката, а да изглеждат прелестното и да интерпретират добре!! Кой за каквото е учил!!!

Стареенето красиво не в съвсем пряка зависимост от мотиката! Става дума за излъчване, дължащо се на достоен живот. Това го имат много трудови жени у нас, които не са в обективите.