Въпреки че от тогава до сега носителките на най-престижната награда във филмовото изкуство събраха многобройни положителни реакции в социалните мрежи, ние смятаме, че е време да им се насладим още един път.

Вижте двете хубавици >>

Хелън Мирън показа очарователната естествена визия на една 72-годишна дама. Звездата от "Кралицата" демонстрира стройната си фигура в дълга тъмносиня рокля, комбинирана с пищна огърлица и обици с диаманти и сапфири. Мирън бе определена от феновете си като "истинска кралица". В края на церемонията тя облече по-пищна рокля и доказа, че и на тази възраст я бива за изкусителна презентаторка. Тя представи джета, подарък за победителя с най-кратка реч, и после яхна машината с дизайнера Марк Бриджис, който спечели състезанието.

Всички рокли от Оскарите >>
Партитата >>
Победителите >>

80-годишната Джейн Фонда, която многократно е признавала, че се възползва от възможностите на пластичната хирургия, отново изглеждаше като богиня. Тя демонстрира изваяната си фигура в снежнобяла дълга рокля от Оливие Рустейн за Balmain.

Balmain показа майсторска игра със светлината >>

В неделя Фонда и Мирън излязоха ръка за ръка на сцената на "Долби тиътър", за да връчат престижната статуетка за "Актьор в главна роля" на Гари Олдман.

"Тези дами преподадоха урок по стил,елегантност и класа👏👍 По-младите актриси може само да им дишат прахта."

"Да остаряваш с финес."


Това бяха само част от реакциите във фейсбук страницата на Life.dir.bg на общата снимка на Хелън и Джейн от раздаването на Оксарите.