Дарин Ангелов в Париж с любимите си момичета

Актьорът Дарин Ангелов обикаля из Града на любовта с двете любими дами - съпругата си Антония и дъщеря им Дария.

Обратно в новината

Коментари - Дарин Ангелов в Париж с любимите си момичета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия хора кеф ли и м е да си публикуват снимките от екскурзията на хората не им дреме

Името на детето е Дария или Дарина. Уникални журналисти

Дарин е много добро момче, от Надежда е, брат му е по-луд, свестни хора са!

По какъв случай ни поднасяте този турлю гювеч за един неизврстен герой?

Как може да знаеш,след като не си отишъл на една театрална постановка в живота си. Доста ограничени и злобни хора в интернет пространството,за пореден път се убеждавам!

Просто класата на актьора не е такава, че да се информира широката общественост, че е отишъл в Париж, което в днешно време не е вече чак такава недостижима мечта като едно време, а и градът не е същият.

Божинов знаете ли го ? Николета, Златки и тн знаете нали ? Ако не посещавате места къдет Дарин се изявява няма как да знаете за него или пък за прекрасното му семейство. Когато човек е известен с професионалните си изяви а не със скандалите или парадиране с интелект граничещ с този на амеба е нормално да не го познавате.

хи хи град който е пълен с просяци и араби метрото мирише на пикоч. Париж

Това е истина което пишете, но хората посещават градът не заради арабите и не само метрото мирише на урина. Посещават го заради историята, музеите и архитектурата. Човек преглъща простотията за семплите хора, когато е заобиколен от великолепие за окото което не е свързано с модна индустрия.

Е то понеже тук няма просяци, не е опикано, мръсно и не вони, за циганията и масовото присъствие на цигани навсякъде да не говорим. Техните поне са ги впрегнали да работят. А за великолепието на Париж, не можеш да добиеш предства докато не отидеш там, сега поне е лесно

Гроздето е кисело, нали

И у вас смърди яко,ама не чистиш