Еротичната звезда Анджелика иска да напусне Big Brother

Анджелика Петрова вече не е доволна от условията в Къщата на Big Brother Family. Тя е разочарована от това, че не е получила багажа си и трябва да стои по халат. Анджелика дори обмисля да напусне риалитито, ако багажът й не пристигне скоро.

Обратно в новината

Коментари - Еротичната звезда Анджелика иска да напусне Big Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗ4ЕТОХ КОМЕНТАРИТЕ ВИ И МАКАР И ДА ОПЛюВАТЕ ПРЕДАВАНЕТО СЪМ СИГУРЕН/А ,4Е КАТО СТАНЕ ОСЕМ чАСА СТЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА И ГЛЕДАТЕ НЕ КОЕ ДА Е ПРЕДАВАНЕ ,А БИГ БРАДЪР . БЪЛГАРСИКЯ МАНТИЛИТЕТ Е ТАКЪВ ПРЕД ДРУГИТЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ ,А ВЪВ КЪЩИ СИ ГЛЕДАТЕ НЕЗАВИСИМО ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ,ДАЛИ Е ТОВА ИЛИ ДРУГО ПРЕДАВАНЕ А ТОВА ДЕТО ВИЖДАТЕ ВЪВ КЪЩАТА Е ИСТИНАТА ВСЕКИ 4УПИ СТОЙКИ И СЕ ПРАВИ НА ТАКЪВ КАКЪВТО НЕ Е НА ГОЛИЯ СИ ЗАДНИК

БОЙКО И ЦВЕТЕЛИНА КОГА ВЛИЗАТ?

Че сеира ще е голям спор няма , само се надявам че това не лицето на българското семейство а е просто поредното сценарийче

Чалгата ни е претопила !Крайния резултат се вижда най-добре в къщата на Брадъра. Въпросът е кой има полза да използва телевизята, за да зомбира българите?!

всички лапачи на мангизи от Нова трябва да отидат на СЪД.

Направо вече не разбирам Ники Кънчев!То бива лакомия............М толкова ли не може по друг начин да си изкара парички.......

най-малко 60 канала, с филми, сериали, спорт. ми просто е, не пускайте нова от 20 часа. липсвали ви сериалите, ми сериали бол, даже ги и повтарят. имате избор, но и тук е важно не да упражниш правото на избор с дитанционното, а да се храчи, злобее и да си мислите, че сте много велики. къде пък в живота са тези нормални семейства, които описвате, а погледнете децата навън, дали семействата са нормални или учителите и държавта ви е виновна

Малко ли са клоуните в управляващите ни, та и тази глупост по телевизията. Страшно поучителни неща ни предлагат за гледане. Едно време се ценеше морала,възпитанието, и какви ли не още ценности, а сега, казваме че младежите ни били невъзпитани,били вулгарни и неграмотни. Че от къде да се научат,от кого да гледат....... Това ли е демокрацията- не............това е чиста анархия......

Съвет към всички които имат поне 1 молекула мозък в главата: НЕ ГЛЕДАЙТЕ БИГ БРАДЪР! СМЕНЯЙТЕ КАНАЛА! ГАСЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ! Сам така тази тъпотия която уврежда подрастващите и зомбира по-големите ще загуби рейтинг и ще спре да функционира! Съд за тия които я организират!

Напълно съм сагласна с Лора.Все повече семейства живеят по този начин,жените все повече си приличат,копирайки визията на чалгадджийките и мутресите,а децата на тези хора са тяхно подобие.Всъщност предаването ни показва в какво се превръща нациятата ни,а то е в елементарни,ограниче мъже и силиконови,тъпи жени.

Gledax v4era i ne moga da ne napi6a,4e se otvratix,mnogo jalki xorica na edno miasto se sabraxa!

ГОСПОДА ВМЕСТО ДА ПЛЮЕТЕ ПЪРВО НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ , ВТОРО ЕДИН УМЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК НИКОГА НЯМА ДА ПУСНЕ И ЕДИН ЕСЕМЕС ВЪВ ПОЛЗА НА ТОВА ДЕГРАДИРАЛО ПО МОРАЛ ПРЕДАВАНЕ А ЩЕ СИ ОПОЛЗОТВОРИ ПАРИТЕ ЗА НЕЩО СТОЙНОСТНО.АЗ ЛИЧНО НЕ ГО ГЛЕДАМ ЗАЩОТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗНАМ КАКВИ ЛИЧНОСТИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБРАНИ И ПОЗНАХ СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ. И СПОРЕД МЕН НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ ЕДНО ТАКОВА ПРЕДАВАНЕ.

Моля,те ама много те моля, научи се, че ЩАСТИЕ се пише с Т, а също и ЩАСТЛИВИ хора. Поне малко грамотност да имаш..

Не съм гледал снощи предаването, за което не съжалявам, съдейки по вашите коментари, но си задавам въпроса - знаете ли дотук колко са коментарите ви - точно 211. Достатъчно,за да засвиделстват вниманието ви - това по всяка вероятност задоволява създателите на това предаване и в частност на личността - ники кънчев.

Много тук са оплюли предаването. Било сеир, това не е представителната извадка, простаци, к..ви и т.н. Аз пък се радвам да има такова предаване, защото показва истината, която наистина не е лицеприятна, но е такава...!!!

Т.нар. шоу е още едно доказателство, че политиците ни са просто представителна извадка от обществото ни. Странно е защо искаме от тях да са нормални, след като виждате кого представляват...

Спасението от тази простащина и от умопомрачителните идеи на тези които правят тази простотия е -никакво гласуване,никакви SMS-и. Така ще им отмъстим,загдето не са сложили поне 3-4 представителни,норма семейства,които не се бият,псуват,снимат трупове или затъват с по 30 хил. лева заеми за да купуват обувки и дрънкулки на проститутките си. Да гледаме и да бъдем внимателни защото тия уроди иначе ще ни превземат и омагьосат и децата !!!

ужас, съкрушена съм, не може да бъде. И организаторите, нарочно са избрали само скандалджии, нищо свесно, карат ни с отвръщгение и нерви да гледаме е чакаме скандали. Няма морал, ценности, поука. Срам, господ да съди всички заангажирани

Пада ни се! Не само, че гледаме всякаква българска измет, тяхните простотии и още по-големите простотии на продуцентите, но си им плащаме. Продължавайте да пускате СМС-си-що народ живее добре на ваш гръб.

изключително си права ,подкрепям мнението т и напълно.Тупарев е едно измислено мужик -продуцен/че/.Вкарал е кал и отрепки,опитва се да ни убеди колко е деградирало нашето общество и как всички са пропаднали и нещастни.

Ужас-това не са жени-толкова елементарни и порнографски изглеждат и с такива мъже до себе си.Чудя се как живеят изобщо.Толкова боклук на едно място не бях виждала.Танцьорки-ма ...... и нито една готина жена???

що за пошлотия и простотия?има си порноканали и тн.Защо една голяма БГ медия трябва да се превърне в такъв канал????????това не са БГ семейства това са БГ МАЛОУМНИЦИ.......

Всички вие сте тотално объркани,затова се налага да обяснявам. Кой ви е казал ,че Биг Брадър е елитарно предаване .Защо очаквате от него стил, култура , класа. Събудете се. Това си е предаване с определен формат ,за определен кръг от хора. То е педназначено да задоволява ниски страсти, непретенциозен вкус и пошли инстинкти. Такова си е предаването и си търси съответната публика. Не се възмущавайте . Попаднали сте на неподходящж предаване. Просто не го гледайте, както смятам да направя и аз - умножавам го по нула и то вече не съществува ..

До ИВАН написал коментар! Това, че в къщата на Биг брадър влезнаха откачени семейства е факт и аз няма да споря, но не съм съгласна, че това е лицето на семействата от провинцията. В големите градове и специално в София има и още по откачени кореняци семейства. Аз съм от провинцията и моето семейство няма нищо общо с тези, а и не познамам нито едно семейство в нашия град, кадето може да прилича на тези откачалки. Така че ИВАНЕ не е необходимо да се оправдаваш с провинцията, огледай се наоколо и ще видиш че и при вашите местни има още по зле. Моето мнение е, че всичко е на въпрос на възпитание и морал!

Извинявай ама ти нормален ли си?!Какъв морал и ценности в столицата, колко кореняк софянци има..., дали е останал един, и изобщо знаеш ли смисъла на думата провинция , правиш ли разлика м/у провинция и село, работил ли си изобщо някога, изкарвал ли си си сам хляба , главата ти осмисля ли изобщо факта , че с поста си поставяш 99% от българите под един знаменател, жал ми е за хора като теб, чието развитие е спряло и поставящи себе си над всичко, разбери , че Земята не се върти около теб!

Иван ти понеже живееш в провинцията и знаеш как живеят там ли? Ами и там живеят както в цяла България, да ти кажа, това извън темата, но са адски дразнещи такива глупави коментари. То ако става въпрос, в столицата живеят най-големите безделници и хрантутници, наркомани, както и кухи жени, ама карай, то провинцията виновна за характера на който и да е човек.

толкова боклук на едно място

ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ НА ФОНА ТА КРИЗАТА

гледах едно интервю на Тупарев при Гала , и много , ама много се озадачих. Значи излиза според него ,че щасливите и нормални семейства не правели секс редовно , нямали социални контакти и били неамбициозни. Според вас господин Тупарев , щасливото семейство трябва на всяка цена да си изневерява , да си опрощава след това греховете , така ли ? Това ли е върха на интелекта ? Това ли е духовно извисяване ? Явно вие самият не живеете в щасливо семейство и нямате ни най-малка представа от нормална и щаслива връзка скрепена със семеен уют и деца. По въпроса за секса , напълно нормално е след 17 -20 годишно съжителство и с напредването но егн-то и на двамата партньори , а и стреса покрай деца , тяхното възпитание и работата и ОТГВОРНОСТА която си поел към другия и към децата , да е по-рядък и да не е на преден план, той си съществува, но не в количеството което е било в 1 - та до 4- тата година от съвместното съжителство и това уважаеми г-н Тупарев не означава ,че партньорите са импотентни или че не са привлечени един към друг , не означава непременно рутина , а просто липса на желание защото работещите нормални хора с по 1 -2 деца се уморяват ! По въпроса за социалните контакти също имам какво да кажа , според вас г-н Тупарев какво са нормални социални контакти ? Нормални социални контакти за нормално щосливо семейство са приятели или по-скоро добри познати с които се виждате на кръчма петък вечер или събота , това са близки роднини и добри познати с които нормалните хора празнуват рождени дни , имени дни и други празници и това са им социалните контакти и те се чувстват щасливи и доволни с тях. А ако наричате през ден два жената или мъжа да пият кафе с някоя или някой през работно време и да флиртуват с тях, то наистина това не е в представата на щасливите семейства ! С две думи вие нямате ни най-малка идея за щасливо нормално семейство и затова сте вкарали в предаването си невероятна измет - жените са задължително ку.....ви , а мъжете отрепки и боклуци. За ваше сведение и Слава Богу - имам доста семества които познавам и нямат нищо общо с представителната ви извадка. Далече сте от истината. И все пак тая една надеждица, че не сте толкова тъп и ограничен, а че говорите тези глупости и тъпотии зради пари и сеир , в противен случай жалко за вас. Има стойностни мъже и жени и нормални свястни и щасливи семейства, но може би те не посещават подобни кастинги ! За мое щастие познавам такива хора и семейства !

Вместо да се пените с коментари, правете като мен - не ги гледайте, не ги дискутирайте, ако няма какво друго да гледате - спирайте телевизора. това беше единствената статия която четох и ще прочета за тези клоуни. осъждам ги на безразличие и игнориране

MI NE GO GLEDAITE BE !

ВЪРНЕТЕ НИ СЕРИАЛА ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ИЛИ ПОВТОРЕТЕ НЯКОЙ ОТ ИЗЛЪЧВАНИТЕ ВЕЧЕ! НЕКА ПОНЕ 2 ЧАСА ВЕЧЕР ДА ГЛЕДАМЕ КАК ДОБРОТО ПЕБЕЖДАВА ЛОШОТО. КАК ХОРАТА ПРЕОДОЛЯВАТ ТРУДНОСТИ, ОБИДИ, СТРАДАНИЕ И СЕ ИЗВИСЯВАТ НАД ОБИКНОВЕНИТЕ НЕЩА. МОЛЯ, НЕ НИ ВЪВЕЖДАЙТЕ ГРЕХОВНИТЕ СИ ПЛАНОВЕ И НЕ ВЪЗПИТАВАЙТЕ ПРОСТОТИУ У ДЕЦАТА НИ. ТЯ И БЕЗ ТОВА ВЕЧЕ Е СТИГНАЛА ДО ДЪНОТО.

kva zvezda e taq? koi q e 4uval? vsi4ki dobre znaem kakvi zvezdi sa striptiziorkite -

Мореее, дебела мечешка тояга ! (прощавай, Михаиле, за взаимстването)

Малеййй, тия от Биг Брадър си измислят разни неща и сами си се смеят на тях. Даже очакват, че и на цяла БГ ще са им смешни. Ама това дето го показаха е по-скоро тъжно. И после - гледали сме много турски сериали - ми как няма да гледаме...

Как ги подлбраха тези супер гнусни хора накуп не ми е ясно, един с нормално излъчване няма.всичките са комплексари с мания за величие, това ли ни е нацията?Моля те Господи, не вярвам и не искам да вярвам! Дори възрастната двойка не ми вдъхва доверие, нещо лицемерно виждам в тях, прекалено демонстративно, за какво са там?Призовавам майките - не допускайте децата Ви да гледат тази гнусотия, това се запечатва в съзнанието им като модел за подражание!!!

ТЕ ПРОДУЦЕНТИТЕ ТОЧНО СКАНДАЛНИ ТЪРСЕХА. Да не мислиш, че нормални им трябват. Нали няма да има сеир. Повярвай ми, имаше много свестни, нормални хора на кастингите.

Добре, искате да ни покажете какво би могло да се крие зад лицата на хората около нас. Според вас ни заобикалят деградирали хора, хора които би трябвало да се срамуват за доста неща. Добре, нека така да бъде. Но защо тогава им давате такава голяма награда. Най-добрата награда за най-големия фрийк - така ли? На това му се вика ЛИЦЕМЕРИЕ, тоест лъжете баба си

да

Аз мисля, че много хора ще нарекат това поредно предаване простотия и перверзия. Но българинът си е наложил да живее в лъжа, да симулира семейно щастие, морал и просперитет, да играе някаква роля в обществото и да се мъчи в своето нещастие. Много малко са семействата, които са успели да постигнат, що годе някаква хармония и разбирателство, взаимно уважение и истинска любов!!!

всички се правите на такива каквито не сте , а сте същите неграмотници

Извинявайте, но точно хората от провинцията са трудолюбиви и с повече морал.

всички сте простаци

моля Ви спрете да пускате SMS да ги видиме тия Тупаровци, психоложки и разните тиквеници, дето станаха толкова нагли,пошли, богати и т.н.до каго ще се вихрят и ни натрапват СУПЕР ПРОСТОТИИ.

това предаване (и доста други) нарочно ги пълнят с простотии за да се гледа от тинейджъри и селски простаци - това са 2 огромни групи. И приходите на тези предавания са от SMS и от реклама. Това което може да прави един нормален човек е да не си губи времето с такива телевизии и да не праща SMSи. Само заблудени хора могат да си мислят че ще спечелят нещо като пратят SMS за което и да е предаване. Затова и никога не се обявява броя получени SMSи за да не лъсне истината и се замазва с обявени проценти. Проценти от какво - от 2 SMSа или от 2 хиляди или от 2 милиона

После да не се чудите защо предпочитаме турските сериали !

За всичко е виновна ЧАЛГАТА. Народа живее в една в една чалгаджийска приказка/големи цици и някакви богати чичковци като Христо Сираков, които хвърлят немъчени пари на ляво и на дясно/. Това гледат нашите деца, такива са им и идолите и мечтите.

Абе, Иване, не знам дали си кореняк софиянец, по скоро не, като те гледам кви ги пишеш... 1- Български селски семейства виреят не само в провинцията и на село- Ела да те заведа в Люлин 10 например и да се нагледаш на селяния в цялата й прелест 2 - Живяла съм и в провинциален град и често пътувам по работа до такива - и изобщо не мога да кажа че така се живее там 3 - По отношение на пази боже да дойдат .... - мога да ти кажа , че една част от провинциалната интелигенция работи в София и е сигурно на доста по високо стъпало от теб на социалната стълбица... И следващо по ред - ПРЕСТАНЕТЕ НАЙ НАКРАЯ ДА ПРАВИТЕ ГЕНЕРАЛНИ ИЗВОДИ ОТ ВСИЧКО - ТЕ ПРОВИНЦИЯТА, ТЕ СОФИЯНЦИ ... ВСЯКО СТАДО СИ ИМА МЪРША , НО СПОРЕН ВЪПРОС Е В ЧИЕ СТАДО СА ПОВЕЧЕ.... Ае, поздрави от прованса, селяко!!!