Тя и мъжът й не са във възторг, че в Къщата има и деца. Според тях това било голяма глупост,  защото никой не се съобразявал с никого, писа bliasak.bg. Анджелика и съпругът й - бивш таксиметров шофьор вчера влязоха в Къщата на Big Brother Family. Красавицата от беларуски произход, която се снима в еротични продукции заяви, че издържа мъжа си, тъй като не можела да си представи, че той ще изкарва 500 лв. на месец, при условие, че тя изкарва 11 000 седмично. Брюнетката се опитва да научи съпруга си да е джентълмен, а той не може да си престави живота без съпругата си. Дамата обеща, че по 2 часа на ден ще оставя тялото си да почива, разхождайки се чисто гола.

Богатият италианец Массимо, който живее с българка, "oтчаяна съпруга", болна от любов към съпруга си Павлин, която твърди, че е с него само заради детето им, 19-годишната сервитьорка Елеонора, чийто мъж тегли заеми, за да й купува обувки и патриархално семейство посрещнаха бохемите в Къщата на Big Brother Family.

62-годишен инженер-изобретател и съпругата му също влизат в Къщата. Двойката е най-щастлива от 3-те си внучета и все още се държи за ръка и често се целува. Тяхната амбиция е да "превъзпита" младите двойки, които смятат, че "шведската тройка" е нещо нормално за практикуване.

Една от двойките, които влизат в Къщата на Big Brother Family – 31-годишният Цветелин и 17-годишната Ванеса получиха първата си тайна мисия. В продължение на две седмици те ще трябва да живеят отделно един от друг с други партньори и да убедят останалите Брадъри, че са семейства с тях.

Ако изпълнят успешно мисията си, четиримата ще станат пълноправни Съквартиранти, а по време на изпитанието те получават имунитет, който ще ги предпазва от изгонване.

Интригата е, че Цветелин ще трябва да представя за своя жена бившата си половинка с Ива, с която са се разделили преди години. Двамата имат дъщеря, но никак не се разбират – Ива е осъдила Цветелин за домашно насилие и той е получил ограничителна заповед да не се доближава на по-малко от 40 метра от нея.

Предизвикателството за сегашната половинка на Цветелин – Ванеса, е не по-малко. Тя ще трябва да влезе в Къщата заедно с голямата си любов Светлин, към когото не е безразлична. Двамата обаче няма да съжителстват с останалите Съквартиранти – за тях е предвидено отделно тайно помещение. Те също получиха 300 лева.

Първите, които влязоха в Къщата бяха бившият еротичен модел Кристиана и мъжът й Массимо. Те са най-богата двойка – тяхната заплата е 3500 лева, но им се сториха малко. Най-дългото време, което са живели заедно като семейство, е 10 дни.

Претенциозна софиянка и приморски гларус с двете им деца също влизат в Къщата. Дамата още сега заявява, че в Къщата ще общува само с хора, които са на ниво, по-високо от нейното. Сестрата на съпруга е част от организациите, които са били против вкарването на деца в Къщата.

Скинар и съпругата му, заедно с двете им деца и двете им кучета също ще са част от Big Brother Family. Нестандартната двойка обяви, че решава често проблемите си с бой, но за сметка на това кучетата им не са агресивни.

Първата мисия на Съквартирантите се нарича "Оковите на любовта"  и задължава семейните двойки да бъдат буквално оковани един за друг с верига, която не могат да отключват, освен ако Big Brother не разпореди това.

Вижте снимки на семействата в Къщата >>