Елеонора от Big Brother отряза и датското си гадже

Танцьорката Елеонора, която не спираше да твърди, че Николай е човекът заради когото би променила живота си, май вече не е на същото мнение.

Обратно в новината

Коментари - Елеонора от Big Brother отряза и датското си гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ели се държи много по-мъжки от тоз сопол. Давидчо е абсолютен мишкар, комплексар и е толкова прост и елементарен че дори да остане при него ще е временно. Малката палавница и сече пипето и правилно се ориентира към някой истински мъж

eli david bravo na vas

За мен и Ели и Давид са първокурсници в НАТВИС или от самодейния театър във Велинград. Особено Давид - няма такъв рицар на печалния образ. Да, и свекървата заслужава Оскар за поддържаща роля.

Най- после само на кирилица. Поздравления! Който не е съгласен да ходи по други форуми. По темата: Смятам, че Ели е права да не бърза да дава отговори от Къщата, където знае или е усетила, че всичко е много изкривено. Като не познава достатъчно Николай, наистина е редно да го опознае като излезе навън. Ако се окаже, че не я удовлетворява? Пак ли ще бяга? Каквато и да е, не я защитавам ни най-малко, но добре прави, че не бърза. И за друго е права: че ще напусне Чехльото. За този просто нямам думи.

За съжаление наистина брадърите са представителна извадка от от българските семейства. Спомнетие си за това когато на пътя ви засече някой подобен "герой" с див поглед и наежен за бой.

Като цяло целият Брадър е една простотия! Ако тази ''извадка'' е средното българско семейство, то нацията ни тотално ще затъпее и изпростее след още само няколко годинки! Колкото до Елеонора и Давид- тяхната връзка е обречена още в самото начало- тя търси парите в мъжа и ето докъде я докара, а той пък иска манекенка, но поддържането на една менекенка не е 50 лв на месец. Елеонора е млада, красива, още не е узряла за някои неща в живота, тк е само на 19 г, този Николай може да й даде един силен и стабилен гръб в живота. Колкото до Давид- той сам си е винове, като цяло за мен той е един путьо, който върви след г* на една жена, при него липсва силната мъжка дума, силната ръка, ако щете, той е още едно недоозрязло мамино синченце. Колкото до свекървата, аз я подкрепям, защото тя вижда, че това е една пагубна връзка за Давид и Елеонора.Но за цялата тази бъркотия е виновен единствено и само Давид!

Много смотан мъж има момичето . какво да прави с такова подобие на мъж ? и тая свекърва как се понася . изобщо пълна трагедия . чудя се изобщо какво прави там ?

Добре, че се отказа от момчето, щеше да му очерни живота. Тази овца си заслужава живота от начало до край. Мухльо и овца - перфектна комбинация.

А трябва да се пише на кирилица, защото тук сме България. Ако не можете, не пишете коментари на латиница, няма кой да ви ги чете. А що се отнася до Елеонора и сие - всички са прости, тъпи боклуци, не си заслужава човек да ги гледа, защото ще изтъпее като тях.

Ники , изобщо не се занимавай с това Ели. Ще береш големи ядове с нея,заминете тримата с малкото за Дания.Елито е хлапе и още незнае какво иска...

1. Мен Ели си ме кефи, тя е само на 19 и само началника отгоре може да ни съди 2. Давид е абсолютен мишкар и смотаняк, няма да я задържи 3. Николай са го вкарали само да се заформи някаква интрига и да трупат рейтинг ама ме съмнява да излезе нещо, просто Елеонора си е бръмчалка и мъжете бързо и омръзват. Трябва да има и такива жени за да е пъстър света. Ако всички са свестни къщовници ще е адски скучно

А БЕ DO: DIR.BG като искаш да пишеш на инглиш не пиши тук тъпанар такъв!Тук е България не е Англия и се пише на кирилица.Няма тука да угаждаме на хора дето от години не са в БГ и имат претенции!Кат си толкова отворен що не си дойдеш и работиш тука бе ?

новия вид на коментарите не е добър , върнете стария вариант

много е деградило това момче ..давид, и едва ли някога ще успее да се развие сред такава атмосфера,в която живее ,начело с маика си..а що се отнася до елеонора-за мен тя е едно момиче,,,което освен че се опитва да запази някаква репутация на работеща и грижеща се за издружката на семеиството ...е с минимално сиво вещество..което всущност не и позволява да вземе правилното решение за себе си...но до известна степен е виновна неината маика...която я е оставила сама да се бори с живота...и попадаики на един подобен паразит ,какувто е муют -неориентиран и не на мястото си ...тя отново попада в един "тунел"...без ижод...николаи е природно интелигентен,с твурде калена психика,хладнокрувен ,,но едва ли тои е искрен в откровенията си кум нея..защото тои може да си намери много по-стоиностна з анего жена...:)))каквато елеонора не е на този етап... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не ни ли стига НТВ.Спрете с тази абсолютна простотия Биг Брадър.По-пошло и долно предаване не може да съществува.Някой съвсем умишлено се стреми да ни разврати и оскверни .Къде е СЕМ - тази измислена институция,в която разни малоумници се мислят за ментори.Нали уж те трябва да пазят обществения морал? В какви ценности да вярва един млад човек?Как да гледа децата си в очите един баща?Що за простотия се лее в национален ефир? Хора , осъзнайте се. Да спрем този бълвоч.Да спасим децата си! Да се избавим от ширещата се простащина.Това е антидемокрация.Не се ли вижда как се залага на най-долните човешки страсти?

ду ани: ми ти ма анче,,,,ти ,сопствину,ас,ма е срам за теп,чи с такива катигурични синтенции и упредиленя:::тос пиклю,тас..лигла...ми ас ку та пупитам теби за тува-ти как са самууприделяш,маа дарлинкк..?!! аку си ладъ ши бадиш по-мека,илигантна фаф исказванетата си,,повичку т у л и р а н с ,анче..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ду ани: ми ти ма анче,,,,ти ,сопствину,ас,ма е срам за теп,чи с такива катигурични синтенции и упредиленя:::тос пиклю,тас..лигла...ми ас ку та пупитам теби за тува-ти как са самууприделяш,маа дарлинкк..?!! аку си ладъ ши бадиш по-мека,илигантна фаф исказванетата си,,повичку т у л и р а н с ,анче..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всичките ли коментиращи (деца) са неграмотни? Отишло си е родното образование..

Big Brother е едно абсолютно комерсиално TV шоу и неговите сценаристи подбират и залагат на скандални участници - кой убил баща си, кое е.бал майка си, важното е парите да текат към тях. Разумно погледнато това шоу не трябва да има голяма аудитория, но на практика това не е така, защото зрителите изпитват садистично удоволствие от това, че има много хора и семейства, които са по-зле от тях и това ги удовлетворява напълно. Как би изглеждало едно TV шоу, в което участват само професори и доценти? Никой не би го гледал повече от 2 минути, защото няма да има цинизъм, агресия, долни страсти, простотия, глупост и злорадство към самоунижаващите се, т.е. в този случай участниците в шоуто са по-добри от гледащите шоуто. и няма да има потоци от пари за продуцентите.

МОМИЧЕТО СЕ ОКАЗА ПО ОТГОВОРНА И ЗРЯЛА ОТКОЛКОТО Я ТЪЛКУВАХА ОНИЯ КОКОШКИ С НИКИ КЪНЧЕВ...АМА ТЕ НАЛИ СИ ГЛЕДАТ ОТ ТЯХНАТА КУРВЕНСКА КАМБАНАРИЯ..КОФТИ ,ЧЕ ДАВАТ ПРИМЕР НА ТЕНЕЙДЖЪРКИТЕ..

ПРОСТО НИКОЛАЙЧО ТРЯБВАШЕ ПЪРВО ДА СЕ ВИДИ С ЕЛЕОНОРКА В ИЗПОВЕДАЛНЯТА ДА Я ПРЕДЦЕНИ НЕ СЕГА ДА СЕ ИЗЛАГА И ТОЙ А ДАВИДЧО СИ Е ПАЛЯЧО КО ДА ВИ КАЖА ДРУГО

ta4kova@

Елементарен мъж, от където и да го погледнеш е съпругът Давид, пък кандидатът май не е преценил в каква мишена се прицелва. Смятам, че Николай не е дообмислил собствените си желания. Много е спонтатен, а курвата, затова е курва, защото не понася само един мъж около себе си. Тая млада жена скоро ще бъде аутсайдер отвсякъде, но е тъпа и наивна, за да го разбере. Все пак тя не е квалитетен покер-играч. Давид е едно непораснало хлапе, което и идея си няма, че отглеждането на дете е отговорност, че на това дете освен храна му се дава и възпитание, особено в първите 7 години. А тая елементарна негова майка на какво го е възпитала? Може би да бъде лентяй и да очаква всичко на готово от родителите си, включително и това, да отгледат и детето му. Жалка картина...

Старите хора са го казали в миналото: " Господ е събирач" Събира мухльовците, с тъпите кифли... Да са живи и здрави.. Нито им завиждам, нито ми пука за тях... Бай Ганьо се е вселил в тези участници на "Биг Брадър"- а.. Изключително жалки дребни душици...

аре стига глупости тоя Николай е същия нещастник станал на 30 и кусур години и се занимава с няква 19 годишна представям си къв е смешник няма никоя зряла жена да му върже ходил в някво заведение видял тая Елеонора да се чекне и се влюбил ахахахаха не забравяйте че все пак тя е от лесните жени и щом и тя не му вързала не му остава нищо друго освен да се самоубие балък ахахах

Оооо,много добре знае какво иска Елеонорчето ... - парички иска ! Горкото дете ...

давид е абсолутен тупанар,няма две мнения по вупроса.нищо мужко в него няма ,нищо. женичката му си я кефи явно живота в нощния клуб,на масата по-точно.няма как да тргне с дацкия принц,не се познават. ялко за него ,щото изглежда поуленгнал ,но явно се е заблудил относно маката.измежду тримката семеиство няма д се получи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имаше едно време песничла такава: "Парички,който има, с Бриджит Бардо,ще спинка, парички,който няма , със цветната и снимка." Повече от това здраве му кажи!

На такива полумъже се полагат такива полужени.

Е ТОВА Е НАЙ-УМНО КАЗАНО...ФОРМУЛИРА ЦЯЛАТА ТЪПА ИСТОРИЯ.

абе незнам за тоя готвач, не го гледах, ама Давид е типичния бг мъж- маминото синче, слуша тъпата си майка, ебаси лайното

Вярно е, че Давид е мухльо, но и Елеонора е пикла, която не знае какво иска. Що се отнася до Николай - той е сериозен млад мъж, който беше готов да отведе Елеонора, но добре, че тя му отказа .

Стига сте съдили и поставяли етикети на хората - всеки да се вгледа в себе си е най - добре! Елеонора наистина мисли за детето си, явно тя издържа семейството на мъжа си и на нея и се иска те да оценяват това - няма значение дали е танцьорка или касиерка. Ако е искала само да се отърве от мъжа си щеше да хукне през глава към българския датчанин. Много му се струпа на главата на това момиче...

глупости. никаква майка не е тя.

Мега тъпо парче. Момчето от Дания изглежда на светлинни години от смешния и мъж. Пардон- пит*о. Не е казано разбира се да му се хвърли веднага на врата, но можеше да му даде шанс. Явно е от жените, които само говорят.

По-тъпо изказване от твоето не бях чел отдавна. Това че теб те мързи да си инсталираш килиризатор, не означава че трябва да ти четем шльоканиците. Пиши на кирилица както ти е написано под коментара.

Аз също,но ти му го каза много добре.

ми не му чети латиницата, бе .. Кой те кара да му я четеш! къде някой е казал, че "трябва да му четеш шльокавицата" .. Ай шъ ти се и ..!

потвърждавам - обичта , момиче не е само секс ...ама .... някой са го принизили до там ....

човекът ми се стори много свестен, но явно и тя не знае какво иска. нека си седи при мухльото

и на мен ми се стори свестен ,но все пак е готвач а тя се цели на високо;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.