Лияна: Детето на Благой ще е щастливо с такъв татко

В болезнено откровено интервю пред сп. Ева певицата разказа драматичната история на своя живот, в който има убийство, насилие, борба, но и фатална любов, която я свърза с футболиста Благой Георгиев.

Обратно в новината

Коментари - Лияна: Детето на Благой ще е щастливо с такъв татко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благой Георгиев един прекрасен ден ще опре за помощ от това дете!

baba яга

Лияна е невероятно красива жена, ама косата на снимката е направена малко странно..

Това е една готина жена. Дано любовта им да е истинска.

оф , тая е такава флъорца,какво ми се прави на света вода ненапита,да не и е за първи път да разделя мъж от бременната му жена,аре стига с оправданията,сега на жертва тръгнала да се прави,кифла залупена

СТИГА СТЕ НИ Я НАБУТВАЛИ ТАЯ НЕКАДЪРНА СИЛИКОНОВА ЧАЛГАРКА,С ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ,НИКАКВИЦА,КОЯТО СПИ САМО С МЪЖЛЕТА С МНОГО ПАРИ

И как така при тебе е любов,а с дугото момиче "задължения и принципи". Да видим като мине любовта какво ще стане?То ако можеше само с любов и без задължения.....Видиш ми се глупавичка или по-скоро наивничка.Абе като прочетох че бившия ти е Махмуд,ясно...

Мило момиче!Дали и другото му дете ще е толкова щастливо с такъв татко??Такива като теб са безотговорни и особенно много егоистични.Мислила си само за себе си,нали?.Но,всичко се връща по един или друг начин,иначе няма да има равновесие в живота.На добър час!

много красива жена *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

едно дете не е виновно за грешките на родителите си....,но когато го правиш трябва да помислиш и за след това,с пари няма да му даде това от което то ще има нужда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тая мисленето и е като от нискобюджетен венецуелски сериал от 80-те...

Лияна не е искрена.Това е само оправдание за пред хората.Такива вртзки не са щастливи и рано или късно приключват.Дано Благой си събере акъла.На тази снимка е като баба Яга...........

Само на мен ли ми прили4а на вещица на тези снимки. Постапката е много долна. Свършиха се свободните мъже,ама той момъка е повече за бой.

Това е "елита" на нашето общество. Пази боже, сляпо да прогледне! Пълно разложение на нашата нация. Жалко за хората, възпитавани и вярващи в ценности и имащи морал. Около нас е пълно с такава мърша. Ужасът е пълен.

Кои са тез хора?

това Лилянче е много просто и жалко.Що не си трае ами само се излага.Чака я същото което стори на друг.Простакела силиконова.

Малко бой е яла от Махмут

Много красива жена.

ляна е една красива булгарка сас странни разбираня за живота..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако не беше се намърдала при Благой, щеше да види корица на Ева през крив макарон.

Абе миличко ,то когато имаш такава майка,за какво ти е баща....

Ей, хора.. ама това не е другарски съд. Така е в живота-един печели, друг губи. И за всичко си има причина. И ние не я знаем, нали така? И освен това никой на никого не принадлежи.. и едно дете не трябва да се използва като застрахователна полица. А иначе всички сме увредена стока. Но като гледам тук всеки смело хвърля камъка..макар и виртуално.

този благои хич го няма,да гледа как расте детето на ляна,а неговото дете ще расте без баща.ляна ако беше много хубава курда нямаше да я остави бе тапако.

този благои хич го няма,да гледа как расте детето на ляна,а неговото дете ще расте без баща.ляна ако беше много хубава курда нямаше да я остави бе тапако. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе,някои да е чувал за умен футболист??????

Изумена съм от всичко коментирано.Не защитавам Лиляна.Главният виновник в случая е така наречения БЛАГОЙЧО. Той е този, който е обещавал нещо на Христина, а не Лиляна.Всеки свободен човек си търси място под слънцето- в случая Лиляна.БЛАГОЙЧО е този,който е трябвало да бъде отговорен, след като е бил обвързан с Христина. Що за ориенталски и чалгаджийски коментари?

Хаха да хубава е но ..моля Ви горката тя ту с престъпник ,те с футболист Е ..стига вече добре че има пара на момнта за за в бъсеще Благо го виждам обикноен ,без пари и живее в гарсониера ..за момнта е добре но после ..куче влачи ..просто си е тъп Всички Фетболсти са така за монта са добре но после ..не ги мисля

А дано и теб да те зарежат бременна заради някоя младичка и свежа ... пък да видим как ще мислиш! Ама то и ти Благойчо май не го обичаш истински ...

Ама откъде ги намира Благо все такива черни и страшни?

И Христина като златотърсачка нямаше равна, затваряше си очите за изневерите на Благо, за да докопа парите му. И като видя, че няма да я огрее, реши да го върже, като забременее. Сега да се сърди на себе си.

От всички коментиращи ти май си най-прав. Ама нали е най-лесно да се плюе по очевидното...

Кой видава право да съдите другите хора? Погледнете себе си, сигурно имате не една постъпка, която да не е най- доброто нещо в живота ви. Но тук всички сте големи моралисти, спрете да оплювате хората.

Как е възможно да има такива жени?! Била си слагала граници, ами защо не ги спазва тогава??? Всеки човек може да си поставя бариери и да се самоограничава, а наш'та фолкаджйка - не. Защо? С какво е повече от останалите хора? А, да... с лекото си и евтино поведение. Това да се хванеш с обвързан мъж, чакащ дете е огромен грях и истински й пожелавам и тя някой ден да изпита това, което сеха изпитва Христина, която между другото е класи над тази никаквица!!!

На тая няа ли някой да й запуши устата най-накрая.Стига сте ни я навирали във всяка една медия.Аман от такива.Много е лесно да се правиш на благороден след свършен факт.Грозна постъпка и то на майка.Точно тя трябва да е наясно какво е причинила на Христина.Хубаво де-влюбени сте,ама си замълчете поне малко,стига сте тиражирали връзката си.Шапка свалям на Христина че не отговаря на простотията на тази жена.Господ да й даде сили да си отгледа детенцето.

Коя е Лияна бе? Какъв Махмуд, какъв Благой?!

как не я е срам тая да коментира и детето!!!