"Благой е първият мъж, когото като гледам, се усмихвам. Радвам му се, както се радвам на дъщеря ми. Много странно усещане. Знаех, че нямам право да го пожелавам. По никакъв начин. Защото имаше приятелка и тя беше бременна от него. Слагах си бариери, но се счупиха като кибритени клечки. Сигурна съм, че детето на Благой ще е щастливо с такъв татко" - споделя Лияна.

Срещнах Благой в момент, в който изобщо не ми трябваше мъж и се радвах се, че съм сама и не съм зависима от мъжа ми Махмуд, че имам спокойствие, че мога да изляза и да си поговоря с човек от улицата. Просто се почувствах господар на себе си. Обличах всичките си дрехи, които Махмуд ми забраняваше да обличам. Никога не съм знаела, че мога да изпитам такова удоволствие, като си карам колата, където поискам.

Не съм търсач на силни усещания. Досега съм правила необмислени неща, но с тях съм наранявала само себе си и близките си. Изпитвам вина към тази жена... Не мога да ти дам нормален отговор. Защото от едната страна е тя, от другата сме ние. От нашата страна има любов, от другата – задължения и принципи. Не нараняваме това момиче в името на временни плътски желания" -
завършва Лияна.

Вижте Лияна в сп. Ева >>