Асен Блатечки: Българското кино продължава да ми е длъжник

Въпреки че напоследък секссимволът на родното кино се изявява освен на театралната сцена и на телевизионния екран, той все още не е доволен от кариерата си.

Обратно в новината

Коментари - Асен Блатечки: Българското кино продължава да ми е длъжник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля да ме извинят онези, които харесват Асен Блатечки, но за мен е обидно да чета, че този натежал и подпухнал от килограми мъж с малко очички, злобен поглед и шкембе е наричан "секс символ на родното кино". Очевидно критериите на пишещите подобни неща са доста занижени. Моля ви използвайте други епитети, ако все поак искате да го похвалите, макар че и талантлив също е с въпросителна.

За мене Асен Блатечки е българският Мики Рурк

Ама Асен Блатечки е много готин нали!?

Голям смях - този "секс-символ"?! Наистина ме разсмяхте!

Всички псевдоактьори сте длъжници на българския зрител, защото го тормозите с бездарието си.

То няма "българско кино", този за "български филм" се натиска! Като си толкова талантлив заминавай за Холивуд - там няма начин да не те забележат!

Не бях чувал актьор да обявява киното за длъжник. Може би досега в света не е имало големи артисти. Най-после се роди първата кинозвезда! Боже, благодаря Ти...

Дано покрай Стъклен Дом се навъдят повече такива качествени филми.

ЧАК ПЪК СЕКС СИМВОЛ

Щерева, вземи да се скриеш вече някъде и да спреш да ни се пробутваш я за писателка, я за певица, я за редакторка. За нищо не ставаш, само се чудиш от къде някой лев от чужд труд да завъртиш!

Строхотен коментар!!!!Не е убавец!!!!! Да отива му да играе престъпник - подпухнал, малки очи, ниско чело, огромно самочуствие. Има обаче приятен глас и хубава усмивка :)

Гледах по телевизията обясненията на този велик артист защо фамилията му е Блатечки: "то е от село Блатец - Македония". Уважаеми, учени артисте, Това село се намира в Кюстендилско и е чисто българско. Не си чувал за селата Лисец и Блатец.

България не те заслужава, зарежи всичко тук и отивай в Холивуд, там от години те чакат !

Да, то село Блатец е едно... Айде погледни и картата на Македония.

Аман от патриоти и познавачи по география, то чисто чисто ама колко чисто ...

Асен е много голям талант, но като повечето талантливи хора, ще си остане нереализиран в тази страна.

Абсолютно е така! Този особено е толкова сериозно набеден за актьор, даже бил и секс-символ! Смях.

MamaNetty

Абе, не знам дали е секс-символ, но съм го гледала на театрална сцена и мисля, че е много качествен актьор, който наистина заслужава и по-сложни, по дълбоки роли... пък били те " на лошия".

О НЕБЕСА ,ВЪЗХВАЛА ЗА ДЕНЯ В КОЙТО СЕ Е РОДИЛ ТОЗИ ТИТАН НА ТЕАТРАЛНОТО ИСКУСТВО,,,ЗАБРАВИХ ,И КИНОТО

поизхвърлил се е малко човека, позволено му е... може да е бил снощен на интервюто в бтв

Смешник !

нямаше нужда да ни казва на кого се оприличава- то и личи. какво да си мисля за нея като мечтата и е червено крагче и десант. кам всяка новина за филма или артистите ли ще я прикачват винаги

този г-н артист ли е?

Подкрепям! И що за самонадеян, самовлюбен и надут "талант" е този, та има наглостта да казва, че киното му е длъжник?!

Кой диоптер са ти цайсите?

Махнете заяждането,това момче ако се беше родило в някоя нормална страна.....Много е добър !!!

помислих,че има някаква грешка за това изказване- самочувствие все едно е взел оскар-

Иди в цирка, там ще си тежиш на мястото.

този некадарник блатечки водеше едно предаване и го засипа . грозноват,злобен с малки очички и сеслко самочувствие. ялак си,мунчо!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Смешко, махай се от ефир, че си толкова посредствен, проваляш и стъклен дом!

палячо жалък,за да те показват теб трябва да сме много зле...

Има такова село и в община Виница, Македония. Провери в интернет за 10 секунди преди да се изказваш неподготвен.

България не ме обича, а аз съм ебати пича :)

И тоя дето го научихме от ТВ, като водещ на някаква простотия си мисли че е артист, нещастник.... Длъжник си ти, че те показват, без да е ясно защо. ПП отделно, кой го нарочи пък за сексимвол тоя?Прилича на селянин

Юбряяяяя, ма ти си ни длъжник, че те пробутват насам натам, а и дикция нямаш, а суратя ти е като на налъм.

Много точно определение, има свински изглед, особено във физиономията.А тия, които го харесват, ма без извинения нямат вкус(

Тоз` пък за какъв се взе....

"България не ме обича, а аз съм ебати пича"... (ироничен цитат от талантливи българи)

Ми Асенчо да се снима в някое друго кино ... няма да си хаби таланта я ... :D

Съжалявам,че трябва да го кажа,но Асен Блатечки е непремерено нескромен и освен това не ролята а играта му е еднопластова,има клиширан подход към всеки образ и е некрасиво да се оплаква,защото почти няма бг филм без негово участие,трябва малко да спре да се появява,защото се превърна в тотално характерен герой.

Точно! Не гледам български филми от 1988г.

Работата е там, че бългапско кино няма. Няма и кино актьори, няма кино школа. Театър е едно, кино е друго. И ако е лесно да се превземаш изкуствено в театъра... то в киното където нещата трябва да изглеждат по истински и реални не е. Нито има кино, нито актьори, нито школа, нито пари за опити...

Страшен некадърник, слаб актьор, ще го изгоня от сериала. Момче марш да работиш в селското стопанство на страна ни. Там ще си полезен въргаляйки се по цял ден в говежди изпражнения и пикоч. В Холивуд ще те вземат за гей реклама на чорапогащници или силиконови гърди и то ако духаш на продуцента.

Малко прекаляваш с маниерите г-н Блатечки. Свали малко топката и се дръжте по естествено. Гледал съм Ви и в тертъра и пак така надменно и лигльовски се държите. Това отива само на софийските келеши. Пожелавам Ви наистина да изиграети и роля в нашето кино. Качества безпорно имате. Успех !

На мен пък Холивуд ми е длъжник. Седя си аз в къщи пред телевизора и чакам, а никой не идва да ме открие!

хахахаха железен си

Какво е дал този смешник на киното, за да бъде киното негов длъжник?

Глупости, Мики Рурк е американският Асен Батечки.

Артистите от Стъклен дом започват да се взвмат на сериозно? Искам да им кажа, че филмът е добър в сравнение с бозите, които произвеждаха кинаджиите в последните 20 години. Но той е много далеч от световните еталони. България го гледа и в голяма степен от патриотизъм. Така че по-спокойно. Има още много да учите.