Асен Блатечки: Българското кино продължава да ми е длъжник

Въпреки че напоследък секссимволът на родното кино се изявява освен на театралната сцена и на телевизионния екран, той все още не е доволен от кариерата си.

Обратно в новината

Коментари - Асен Блатечки: Българското кино продължава да ми е длъжник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много добър, характгерен актьор. Не знам колко му е широко амплоата. Виждала съм го само в героични мачовски роли. Струва ми се когато човек почва да акцентира върху нещо, не е точно така, дано не е обратното Не знам нищо за личния му живот и не ме интересува. Децата му от две жени ли са. В момента дали е поне с една от майките. Дано имат късмет децата му - те за разлика от него няма да са щастливи и може биха пожелали друг баща.

Много злоба и помия бе народе!Вс.др. народи си хвалят и радват на известните си хора,а вие как не се уморихте да злобеете?Затова не ни върви на българите,защото сме зли,недоволни,заядливи,завистливи и отмъстителни!Защо не му се радвате на момчето бе катили духовни?Браво Асене имай мечти и се бори за тях,но най ти се радвах но форт "Бояр"-смаза го сърбина!

Много добре си играе ролята! А тя не е никак лесна. По това се познават и добрите артисти. А дали е свестен като човек е съвсем друг въпрос! Сериалът на фона на българските бози след 1989 е просто супер! Разбира се че може и по/добре, но това е началото!

Супер актьор

Много талантлив и чаровен актьор. Желая му здраве и много успехи

този пак, кож го провазгкаси за сех символ?!!! тои или някоя пр агенция?!!!! има ефтино и пяндурско излачване. при това и чар няма. осте повече актиорската му игра е под всякаква критика. дори на малкият праст не мове да се намаве на старите ни актиори , като иван иванов, апостол карамитев и т.н. нито по ваншност, нито по качествена игра. а иначе на тесноградите хора все някож или несто им е длавно. " пази бове сляпо (с вразки) да прогледне" ням думи............. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много е готин, тези които не го харесват, а това са повечето мъже - знае се защо.

Аз съм е гати пича... пък България не ме обича... Такива коментари се правят след леки постижения в киното... май повече го помпят клакьорите... За жалост младото поколение артисти и режисьори са доста импотентни по отношение на киното... Явно дългото време на израждане на гилдията си каза думата - връзкари във ВИТИЗ от 80-те години, 90-те години... Стари кучета, захапали здраво кокала и заемащи главните роли и на по 70-80 г. Явно в БГ трябва мнооого талант и връзки, за да се получи нещо... Все пак - късмет!

Какво разбират някой какво е секс символ?

Блатечки играе много добре, но секс-символът е Карамазов.

Много голямо самочувствие вади този надут пуяк, чак пък киното му било длъжник, не стига че за никщо не става с тази визия на селски пияница, ами пък и претенции

Тоя ли е секс символ??!!!!

Поредното генетично недоразумение, пръкна някаква недомислица."Българското кино ми е длъжник" . А, ти да си му длъжник ???

и с какво точно му е длъжно българското кино? що не се скрие някъде тоя, поне да ставаше за актьор. а и годинките на прекаляване с алкохол и цигари доста си личат, много е противен в Стъклен дом и хич го няма като актьор!

Този "убавец" идвайки от село Блатец, е разбрал, че с нахалство може да се прогресира и набляга на вроденият си селски нахалитет!

Артистите от Стъклен дом започват да се взвмат на сериозно? Искам да им кажа, че филмът е добър в сравнение с бозите, които произвеждаха кинаджиите в последните 20 години. Но той е много далеч от световните еталони. България го гледа и в голяма степен от патриотизъм. Така че по-спокойно. Има още много да учите.

Какво е дал този смешник на киното, за да бъде киното негов длъжник?

На мен пък Холивуд ми е длъжник. Седя си аз в къщи пред телевизора и чакам, а никой не идва да ме открие!

Малко прекаляваш с маниерите г-н Блатечки. Свали малко топката и се дръжте по естествено. Гледал съм Ви и в тертъра и пак така надменно и лигльовски се държите. Това отива само на софийските келеши. Пожелавам Ви наистина да изиграети и роля в нашето кино. Качества безпорно имате. Успех !

Страшен некадърник, слаб актьор, ще го изгоня от сериала. Момче марш да работиш в селското стопанство на страна ни. Там ще си полезен въргаляйки се по цял ден в говежди изпражнения и пикоч. В Холивуд ще те вземат за гей реклама на чорапогащници или силиконови гърди и то ако духаш на продуцента.

Работата е там, че бългапско кино няма. Няма и кино актьори, няма кино школа. Театър е едно, кино е друго. И ако е лесно да се превземаш изкуствено в театъра... то в киното където нещата трябва да изглеждат по истински и реални не е. Нито има кино, нито актьори, нито школа, нито пари за опити...

Съжалявам,че трябва да го кажа,но Асен Блатечки е непремерено нескромен и освен това не ролята а играта му е еднопластова,има клиширан подход към всеки образ и е некрасиво да се оплаква,защото почти няма бг филм без негово участие,трябва малко да спре да се появява,защото се превърна в тотално характерен герой.

Ми Асенчо да се снима в някое друго кино ... няма да си хаби таланта я ... :D

"България не ме обича, а аз съм ебати пича"... (ироничен цитат от талантливи българи)

Тоз` пък за какъв се взе....

Юбряяяяя, ма ти си ни длъжник, че те пробутват насам натам, а и дикция нямаш, а суратя ти е като на налъм.

И тоя дето го научихме от ТВ, като водещ на някаква простотия си мисли че е артист, нещастник.... Длъжник си ти, че те показват, без да е ясно защо. ПП отделно, кой го нарочи пък за сексимвол тоя?Прилича на селянин

България не ме обича, а аз съм ебати пича :)

Има такова село и в община Виница, Македония. Провери в интернет за 10 секунди преди да се изказваш неподготвен.

палячо жалък,за да те показват теб трябва да сме много зле...

Смешко, махай се от ефир, че си толкова посредствен, проваляш и стъклен дом!

този некадарник блатечки водеше едно предаване и го засипа . грозноват,злобен с малки очички и сеслко самочувствие. ялак си,мунчо!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иди в цирка, там ще си тежиш на мястото.

Махнете заяждането,това момче ако се беше родило в някоя нормална страна.....Много е добър !!!

този г-н артист ли е?

Смешник !

поизхвърлил се е малко човека, позволено му е... може да е бил снощен на интервюто в бтв

О НЕБЕСА ,ВЪЗХВАЛА ЗА ДЕНЯ В КОЙТО СЕ Е РОДИЛ ТОЗИ ТИТАН НА ТЕАТРАЛНОТО ИСКУСТВО,,,ЗАБРАВИХ ,И КИНОТО

MamaNetty

Абе, не знам дали е секс-символ, но съм го гледала на театрална сцена и мисля, че е много качествен актьор, който наистина заслужава и по-сложни, по дълбоки роли... пък били те " на лошия".

ще вземе да се удави ако са много далбоки- транслитерирано

Асен е много голям талант, но като повечето талантливи хора, ще си остане нереализиран в тази страна.

България не те заслужава, зарежи всичко тук и отивай в Холивуд, там от години те чакат !

хахахаха железен си

Мхм, чакат го, така са го зачакали, че са спрели продукциите. В Холивуд държавна субсидия за филми няма, и нещастници като Блатечки умират в кофите.

Гледах по телевизията обясненията на този велик артист защо фамилията му е Блатечки: "то е от село Блатец - Македония". Уважаеми, учени артисте, Това село се намира в Кюстендилско и е чисто българско. Не си чувал за селата Лисец и Блатец.

Да, то село Блатец е едно... Айде погледни и картата на Македония.

Аман от патриоти и познавачи по география, то чисто чисто ама колко чисто ...

Щерева, вземи да се скриеш вече някъде и да спреш да ни се пробутваш я за писателка, я за певица, я за редакторка. За нищо не ставаш, само се чудиш от къде някой лев от чужд труд да завъртиш!

нямаше нужда да ни казва на кого се оприличава- то и личи. какво да си мисля за нея като мечтата и е червено крагче и десант. кам всяка новина за филма или артистите ли ще я прикачват винаги

ЧАК ПЪК СЕКС СИМВОЛ

Дано покрай Стъклен Дом се навъдят повече такива качествени филми.

Има ги бе Даниеле, и все такива качествени. Като почнеш - то не са листопади, съдби, любови и прочее турски бози.....

Не бях чувал актьор да обявява киното за длъжник. Може би досега в света не е имало големи артисти. Най-после се роди първата кинозвезда! Боже, благодаря Ти...

помислих,че има някаква грешка за това изказване- самочувствие все едно е взел оскар-

То няма "българско кино", този за "български филм" се натиска! Като си толкова талантлив заминавай за Холивуд - там няма начин да не те забележат!

Всички псевдоактьори сте длъжници на българския зрител, защото го тормозите с бездарието си.

Абсолютно е така! Този особено е толкова сериозно набеден за актьор, даже бил и секс-символ! Смях.

Точно! Не гледам български филми от 1988г.

Голям смях - този "секс-символ"?! Наистина ме разсмяхте!