Новите секс символи на българското кино

Те са изключителни актьори и съблазнителни мъже, по които въздишат жените. Вижте кои са секс символите на новото българско кино:

Обратно в новината

Коментари - Новите секс символи на българското кино | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

саня става ммммммммм *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Калин е човек, който има много добряшко излъчване..Харесва ми защото е непринуден и много земен. Иначе е секси определено - поне за мен. Владо Карамазов още в училище когатя бяхме в един клас беше много харесван..Той градира.. Асен Блатечки не знам защо ми е много антипатичен и като външност и като държание и като излъчване. Юлиян Вергов е ок ..ама чак секс символ.. Останалите просто няма смисъл да ги коментирам

И кой ги е нарочил тези плашила и смешници за секссимволи, да не би да ги е пробвал по ред как се представят в секса

ЯНЕ ЯНЕВ

Гледам и не вярвам на ушите си!!!!Деян Донков-секс симввол!!!! "Големият артист"!!!!Скоро видях 4е провалил на някаква фирма сезона-като видяли манекена / него/ и клиентите се отказали да си купуват дрехите!!!! Ама май журналистите са виновни,4е ден през ден ни напомнят за тях!!!!!! И съм съгласна с Нина,4е нашите мъже са 100 пъти по-добре от тях и най=ве4е от този "красавец" Донков!!!!!!!

ми то няма други.....

"Вода да му носят "на този дет си лягам с него ! "Мирише"си на мъж.Кви са тея женчовци ,бре?Или жените съвсем изгубиха критерии за мъжественост !?

Владо Александров ( Карамазов ) е готин мъж. Признайте. Деян Донков има доста от чертите на Клайв Оуен.Вгледайте се. Вергов е мъжкар. Доказателство е. Не бъдете черногледи. Забравих Блатечки - той пък има излъчването на Шон Пен. Не харесвам нито Шон, нито Асен. Но това не пречи тези български артисти и мъже да са уникални сами за себе си. нека се погледнем ние в огледалото, защото следствието от поглеждането е:"Не се надявай! Ти си!" хубава вечер на всички

Дай му на българина да обижда! Много са си готини пичовете! Какво не им наред!! 3лобно племе сме си!

Блатечки и Карамазов трябва да си делят първото място, страхотни са!

Колко много злоба в тази малка страна! справка: коментари

БРЕ ЗА КОГО СА СЕКСИМВОЛИ?? ЗА МЕН НЕ СА, ЕГАТИ ИЗМИШЛЬОТИНАТА НА ТЕЗИ ДРАСКАЧИ. НЕ ВИЖДАМ НИЩО СЕКСУАЛНО В ТЯХ, ОСВЕН ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИТЕ...., ПО ТЯХ СИ ПАДАМ, ХА-ХА

QTEK

калинчо каква мусуура на алкохолик/какъвто безпорно е/ е презентирал това ако е секс символ трябва тези да се застрелят!

изиграят един-два филма и станат звезди и секс символи.е, не мога да ги сравня с това,което бяха иван иванов и стефан данаилов

ЩОМ ТЕЗИ СМЕШНИЦИ СА СЕКС СИМВОЛИ -СЪПРУГЪТ МИ Е НЕЩО УНИКАЛНО ПРИВЛИЧАЩО !!! ЕГАТИ ЖАЛКИТЕ ЖУРНАЛЯ

някоя новинарка пак се е подмокрила

Каквото ни киното, такива му и символите...

Абе тоя Калин само на мен ли ми прилича на двойник на д-р Хаус?

да :)

Блатечки е номер едно!

Единственият красив мъж и секссимвол е Владо Карамазов и отчасти Калин Врачански. Къде ги бутат другите грозници и недоносчета.

Няма ден, през който на много места да не срещна името на Калин Врачански. Всяко нещо, което се преекспонира, просто втръсва. Мярката му е майката.

Господииии и кой точно от тея коне е секс символа на България ... Наистина се убеждавам,че явно в Бг мъжете вече са много грозни ... то тея Вергов и Карамазов не бяха ли двойка в живота ? :))))

А защо трябва да са непременно СЕКС символи,а не символи на нещо друго,или за разрушаването на последните устио на морала няма почивен ден ?

аххх какви символи били хахахахахаха кога не показат моя бирентурбух тогава да ми говорят за символи.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боже, Боже .. Секс символи, голям смях. Интересно ми е само кой ги прави тези проучвания.

Много умна е дамата с хубавия мъж....................какво го сравнява с актьорите ? Тук говорим за тях, какво общо има мъжът и???Ами че да се яви и той в класацията...Хубави са момчетата , а от коментариите до тук се вижда прословутата БГ злоба . Прочете си си коментариите и се вижте колко пари струвате....хората си издигат на пиедестал актьорите,а ние ще се сбръчкаме от яд,че някой е преди нас........оооооооо, Българио за тебе те умряха.........................

Тия класации по цял свят се правят за отклоняване на вниманието! Защо мислиш постоянно ни набиват разни манекенки, актьори, футбулисти, а не хора които имат повече ум в главите?

Дали ги издигат заради това,че са красиви и секс символи?Тогава някои нямат никакъв шанс,но иматОСКАР-имена няма да пиша

Скъпа, аз въобще не им завиждам на ''актъорите''. Няма на какво да им завиждам, там където съм и каквото правя си ми е точното място и си го обичам. Но ще ме извиняваш - секс символи... Ха! Всеки един народ си издигал актъорите на пиедестал?! От изброените ''секс символи'' само на няколко бих аплодирал.