Деян Донков - освен като любим актьор от театралната сцена, Деян Донков изпълни главна роля в „Ако някой те обича” на Киран Коларов, описван като „притча за невъзможната любов”.

Вижте снимки на Деян Донков >>

Владо Карамазов - в последно време наред с ролите си на театралната сцена в постановките "Сирано дьо Бержерак", "Вишнева градина", "С любовта шега не бива", "Рибарят и неговата душа", "Идеалния мъж", "Балът на крадците", "Отело", "Казанова", Карамазов може да се похвали и с роля във филма "Адриана" с Петър Попзлатев.

Вижте снимки на Владо >>

Юлиян Вергов
изпълнява главната мъжка роля в телевизионния сериал „Тя и той“ по bTV. През 2010 година той се снима и в „Стъклен дом“ в ролята на безскрупулния Николай, има роля и в хитовия "Мисия Лондон".

Вижте снимки на Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Деян Донков >>

Калин Врачански - звездата от "Стъклен дом" е известен и с прозвището си "българския доктор Хаус".

Вижте снимки на Калин >>

Бойко Кръстанов
- Любимият на всички тийнейджърки актьор от "Стъклен дом" е част от звездния състав във филма "HDSP: Лов на дребни хищници”.

Вижте снимки на Бойко >>

Асен Блатечки - въпреки че напоследък секссимволът на родното кино се изявява освен на театралната сцена и на телевизионния екран в ролята на Чарли в "Стъклен дом", той все още не е доволен от кариерата си. Според него ролята му в "Шивачки" била еднопластова.

Вижте снимки на Блатечки >>

Явор Бахаров
- актьорът от "Стъклен дом" се снима и в ролята на Сташ във филма "Тилт" - дебют в игралното кино на режисьора Виктор Чучков-син, копродукция с Германия.

Вижте снимки на Явор и приятелката му Луиза Григорова >>

Захари Бахаров
- наскоро станалият татко актьор направи изключителни роли в "Дзифт" и "Love.net".

Вижте снимки на Бахаров и Диди Алексиева >>

Ники Илиев
- наред с натоварения снимачен процес за сериала "Забранена любов" Ники Илиев намери време и за развитие на другата си страст - режисурата. Той направи дебют в режисьорската кариера с филма "Кажи "Здравей" на татко!"

Вижте снимки на Ники и Саня >>

Вижте новите секс символи в прегръдките на жените >>