Ким Кардашиян е най-екзотичната знаменитост

Една от най-красивите дами на хайлайфа Ким Кардашиян е призната за най-екзотичната знаменитост, след като посрещна Нова година с напълно променена визия.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян е най-екзотичната знаменитост | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И с тиролската си носия прилича на Сандра Бълок, позираща на Владимир Димитров- Майстора за Шишковските му мадони. Наистина е сладка. За другото да не говорим.

на таз как и мирише буцата не,е са верване,а и газа и,е космат като на повечето арменки

прилича на гаджето на хамилтън

Тази пък коя е?!?

малко ми напомня на ева лонгория, но тя е по-хубава. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама не би. Жив зян си е да не я...интервюира човек.

едва ли и се налага да спи с правилнят човек за да я лансират. това да не ви е николета. ким се лансира сама, защото има доста парички от наследството на татко си- топ адвокат, които успя да изкара невинен като аганте о. ж. симпсон. момичето има достатачно вразки и познати в ентертаинмент средите , просто защото е израстнала в тях. може да е тратлеста, но има прекрасно лице. а и операця има само на буста и задника. по лицето няма нищо. ама нали в бг сте свикнали с това да гледате чалгаджии с хиляди операции, решихте,че навсикаде е така:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тя е четвьрто поколение арменка по баща.Майка и е шотланка.Баща и е известен адвокат и политик.Родена е в Лос Анжелис.Израснала е между Арменци.Има две сестри и брат .Сьгласна сьм ,че егрозна,но е талантлива.

Не е чак толкова грозна, особено за арменка, само в устата има нещо неприятно.

Мяза на нашенско фолк-парче. Ние си ги имаме стотици :-)

http://life.dir.bg/gallery.php?id=6836831&nomer=3 http://life.dir.bg/gallery.php?id=7714497&nomer=7 ЕДНАКВИ РОКЛИЧКИ С ГАЛЕНА

http://life.dir.bg/gallery.php?id=6836831&nomer=3 http://life.dir.bg/gallery.php?id=7714497&nomer=7 ЯЯЯ ЕДНАКВИ РОКЛИЧКИ!!! с нашта Галенкаааааа :-()

Арменка е уж но повече прилича на циганка. Аз в София за 30 минути ще намеря поне 100 по хубави жени. Какво и харесват не разбрах?? Ако и с ума е блонди Господ да му помага на пича който е около нея......

Абе не знам какво толкова и харесват! Дупето и пък било особено красиво! Тя има гъз като бригадирска количка, за каква красота става въпрос бе?

арменка е

От ирански произход е, а не арменка

незнам кои реши да я лансира постоянно за сехсимвол при пологение че има толкова много дръги красиви наистина момичета..о.к разбирам че се е.. с правилния човек,ама за мен лично е доста смугла,космата,мургава,тратлеста и нисто особено без грим и фотошоп ако ваобсте тя има снимка без фотошоп... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А теб пък кога те питаха ?

Аз не виждам кое и е екзотичното, дори прическите са и много еднакви...

http://youporn.com/watch/25679/kim-kardashian-and-ray-j/?from=search_full&pos=1

ако я гепна дънките и ще цепна, имного други работи също *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТЯ Е ЦИГАНКА, ОТ ФАМИЛИЯТА "КАРДАРАШИ", КОИТО ГИ ИМА У НАС ВЪВ ВИДИНСКО.

Името изглежда арменско. Иначе е добро парче.

уникална е, вярно е че има много пластични намеси но пък и има нещо което й е вродено и липсва на много жени- чар, излъчване, обаяние

Абе не ви ли прилича на МЪЖ?

Не знам на какво точно ми прилича, но има поразително противно излъчване това низко същество XD

Не само че си тъп, но и неграмотен! А, и от жени не разбираш!!!