Отиде си легендата Елизабет Тейлър

Голямата холивудска актриса Елизабет Тейлър, известна още като Лиз Тейлър, която през годините бе модел за подражание на подрастващите звезди, почина на 79-годишна възраст, съобщи американската телевизия Ей Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Отиде си легендата Елизабет Тейлър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такъв филм като "Клеопатра" и такава красива актриса като Елизабет Тейлър. Много силен филм, природа и артисти. Жалко, че такива хора остаряват и си отиват. Невероятно красива е била като млада.

Какъв ти прах или покой... Бог да прости душата й, защото душата отива в другия свят, където може да е добре, а може и да не е. Но дано има прошка за Елизабет и спасение!

Вечна памет и мир на праха й!Прекрасна актриса,любимка на много поколения,невероятно красива и талантлива,един живот-като за осем такива,тепърва ще се види какво направи Лиз Тейлър, за киното ,за борбата срещу спина ,голяма Дама, щастлива и обичана да е оттатък, да я посрещне Духът на любимия й Ричард Бъртън, бяха великолепен тандем, прекрасни бяха с Пол Нюмън, тя беше Жена-мечта !

Поклон пред светлата й памет!Беше велик артист и човек и много красива жена!Благодаря,Лиз....винаги ще помня прекрасните ти думи за Майкъл!RIP!

Невероятна жена и артистка - нежна, чувствителна, красива, много талантлива и силна. Дано да е била щастлива в бурния си звезден живот. Мисля, че това слага край на един период в киното - периода на истинските филми . Мир на праха й.

Поклон пред любимата ми актриса!!! Беше неповторима!!! Почивай в мир!!!

Lyz Teylar e velika!!!!

Почивай в мир.....!!!

Дълбок поклон пред паметта на невероятната актриса!

Поклон!

най-красивата! Почивай в мир. Изключителна актриса и жена. Но... всички сме се запътили с бодра стъпка натам.

Боже, какво става? Какво се случва? Преди 2 дни почина легендарната диско певица Лолеата Холоуей, а днес Елизабет Тейлър! Да не говорим, че в края на миналата година почена и друга легенда на диското - Тийна Мари! Имам чувството, че Майкъл Джексън вика близките си приятели един по един. Огромна загуба за киноиндустрията, а и за диско културата, която започна да губи героите си от 2009-та със смъртта на Майкъл.

Сбогом, Клеопатра. Твоят Марк Антоний чака зад кулисите на живота. Не се бой от пътя към небето, ти направи каквото можа, ти се раздаде докрай, добре си изигра картите и беше по-красива и чаровна от всякога, когато пишеше филмовата история. Титаничната мощ на твоето трудолюбие, достоинство и любов ти дават право най-сетне да си починеш. Ние оставаме сами тук долу, но филмовите ленти са запечатали твоята искреност и живота, с които играеше. Те остават долу, тук, при нас. Завинаги. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

..........

Поклон пред паметта на голямата актриса и голямата жена Лиз Тейлър.Много бих искала да видя един филм, в който си партнират с Грегъри Пек, иначе най-голямата й любов е разбира се Ричърд Бъртън.

Велика актриса и невероятни филми! Мир на праха и!

Поклон пред паметта й! Тя бе не само актриса, запомняща се и с голямо излъчване, но бе и истинска жена.

Вече е факт - няма я Клеопатра! Ще я помним, след нас също. Поклон, Маестра.

Тъжно е, винаги ще я помня като жената с теменужени очи. Лека и пръст, сега ще краси един друг свят.

мир на праха на тази велика зена. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лека пръст на Голямата Тейлър!

Дано се срещнат пак с Ричард Бъртън и се помирят, както беше в "Кой се страхува от Вирджиния Уулф"......Ето това е истинска звезда! Жена, талант, блясък, всичко. Мир на праха й. Но и ние имаме една такава величина - казва се Лиана Антонова, ако сте забравили.

Велика и ненадмината!Вечна и памет и дълбок поклон.

Кончината на личности като нея е истински шок.. защото са толкова харизматични и талантливи, че човек забравя че също са смъртни.. Страшно ми е тъжно...

Велика актриса. Дълбок поклон!!!

Беше велика!

Поклон, Лиз! За мен ти оставаш една невероятна ЖЕНА преди всичко!

ЕТО ТОВА Е ЧОВЕК ЗА КОИТО НАИСТИНА МНОГО СЪЖАЛЯВАМ11111

ОТИДЕ СИ ЕДНА ВЕЛИКОЛЕПНА АКТРИСА!ЖЕНАТА С ВИОЛЕТОВИТЕ ОЧИ.ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТА И!

НАЙ-ХУБАВАТА, С НАЙ КРАСИВИТЕ РАЗЛИЧНИ ОЧИ. ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА Й!

Уникална жена!Поклон пред светлата и памет!

Жена, личност, красота, талант, че и майка и баба! Една легенда! Отива си светът на легендите! Поклон!

БОГ ДА Я ПРОСТИ! НАЙ-ХУБАВАТА НЯКОГА ЖЕНА И АКТРИСА! НЕЗАБРАВИМАТА КЛЕОПАТРА! ПОЧИВАЙ В МИР!

Ето това е истинска ЗВЕЗДА ! Красива и талантлива. Храбра и добра жена ! Легенда на киното ! Поклон пред паметта й !

Поклон! Една от най-добрите и най-красивите!

Поклон,велика жена!

Велика личност.Поклон!!!!!

Има сякаш наистина някаква сила... С Майкъл бяха сродни души и бяха най-близките приятели! Когато той почина, тя каза, че няма да бъде на поклонението му, защото едва ли ще издържи на церемонията и ще и се пръсне от мъка сърцето. Каза също така, че за нея животът вече няма да е така ценен. Сега Господ ги събра, далеч от пошлостта! Лека й пръст на жената, беше страхотен човек и актриса!

Пълни глупости!! Как може да ги измисли някой!! -------------------------------- RIP!!! Голяма личност!!

Изобщо не са глупости! Като не разбираш, не говори! Почивай в мир, мисис Тейлър!

Абсолютно, това беше първото нещо, което си помислих когато разбрах за кончината и.......... Почивай в мир Елизабет, надявам се сега да намериш покой редом до скъпият ти приятел Майкъл!!!

Не са глупости! Бяха като майка и син! Рядко се срещат подобни отношения! И двамата да почиват в мир!

жалко,една от легендарните актриси на 20-ти век изиграла невероятни роли,особено незабравима Клеопатра! Бог да я прости!

R.I.P.Кралица на Любовта... Ричърд Бъртън вече я посреща горе на небето,надявам се...

Наистина Велика актриса!!! Бог да я прости!!!

Велика актриса и жена! Бог да я прости!

Винаги е тежко,когато си отиват хора,посветили живота си на изкуството и на ценности,които са непреходни...Още повече в контекста на ставащото по света и обезценяването на човешкия живот.Единствено не мога да разбера от кога Лиз Тейлър е голяма американска актриса?Та тя винаги е била гордостта на страната на Шекспир!Добре,че не може да прочете тази статия.Лека и пръст!

Пише ХОЛИВУДСКА. А в Холивуд май няма само американски актьори и режисьори

Жалко ,отиде си една наистина добра актриса!Страхотна роля направи в "Кой се страхува от Вирджиния Улф"!

Скоро гледах филма,,Котка върху горещ ламаринен покрив,,- стар черно- бял филм , в който Елизабет е много млада и красива. Легендите не умират.

Отиде си най-хубавата. Мир на праха й! Бог да я прости!

Много красива и много талантлива актриса!!!Бог да я прости!!! Ще остане едеал за много поколения жени...

Лекъ и пръст. Името и ще е вечно.