Джей Ло: Любовта е объркваща

Въпреки че е щастливо омъжена с тригодишни близнаци, латиноамериканската дива Дженифър Лопес все още се чувства объркана от любовта.

Обратно в новината

Коментари - Джей Ло: Любовта е объркваща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са различни.Още в началото не ги възприемах,но сега след като имат тези прекрасни деца,Марк да контролира тях,а не жена си.Дженифър Лопес е жена,която сама се контролира,тя няма да позволи на никому това е обидно за изявена певица и артистка като нея,а и за всяка порядъчна жена.Този,който обича да контролира жена си,не вярва първо на себе си и на една от главите си.

тихо,бе,кретен,ти пук какво си разбрал за жените, а жл е велика *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хахах.. Вие Джей Ло не я мислете! Тя ще се оправи, защото има всичко- красота, слава, деца, пари- ВСИЧКО! :)..А и крайно време беше да се отърве от този вампир! Проявявам съчувствие към всеки, който я оплюва- все пак Бог й е дал тооолкова много, че се е забравил! ;) Лошото е, че завистта не ви помага с нищо!..Само разяжда, като ръжда нещастния ви ум и разкъсва изтерзаната ви душа.. Нищо, де! Какво друго ви остава, освен да "изпускате парата" в анонимни форуми?! :)) Вашите злобни изблици звучат, като отчаяни вопли и ме карат да се лутам някъде между презрението, съчувствието и откровеното злорадство! ;)))))

Джей Ло е пръдла.

Джей Ло с големия задник.

Известната с циганския си задник и с възползвала се от услугитe на руска магьоснеца за забременяване на дарти години явно мисли че открива топлата вода...

Джей Ло просто е тъпа и не може да се оправи в личен план, както и повечето жени всъщност.