Нели Петкова напусна Ку-ку бенд

Беквокалистката на Ку-ку бенд Нели Петкова напусна работата си в "Шоуто на Слави" и стартира самостоятелна кариера.

Обратно в новината

Коментари - Нели Петкова напусна Ку-ку бенд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тази е готова да се изстреля вече изпод задушаващата опека на Мама Славка и сина й. Една след друга му го забиват, но той няма капацитет да се усети, че савмо го използват до време. Дано се отърве и има успехите на Деси, Алекс и другите - "Сатен", Стефан Рядков, Зуека и т.н.

нели...какво да пее, то с това селско излачване..добре че се махна. млада е, има тяло ама селското не може да се изтрие.успех и пожелавам. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Късмет Нели,пожелавам ти много успех и лично щастие

много хубаво пожелавам и успех *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Симпатична, хубава, добре пее...явно това не се харесва на потните злобари с наднормено тегло тук...

SLAVI SI E SLAVI, DERZAITE ZAVISTNICI DOKAZVA CHE E NAI GOLEMIA,A TEZI MISHOCI , KOITO GO NAPUSKAT SLED VREME ZALIAZVAT KATO KONE BEZ ISTORIA. DRASKACHI NAUCHETE SE DA NE ZAVIJDATE, SLAVI PROSTO E ZVEZDATA NA SHOUBIZNESA V BALGARIA.O.K.

Еее, браво на момичето! Напуска това залязващо и просто предаване ! Учиндолеца го напускат и бъркате, че не успяват - примери бол: Любо Нейков, Росен Петров, Зуека ... всички са по-добре, отколкото при тоя злобен старчок Трифонов !

Леле, колко сте злобни. Каквато и да е, аз й пожелавам късмет, най-вече защото е куражлия. Всеки има право да търси по-добри пътища за себе си!

Ама верно много разбирачи и какви прости изказвания, то това говори за вас, не за момичето. Не мисля, че е безлична, пее страхотно, мелодичен и разпознаваем глас и страшно красива! Дано има успех, макар че в държава с толкова отрицателно настроени хора доста трудно.

Абе недейте говори лошо за нея! Талантливо е момичето, но и аз мисля, че просто е въпрос на време да изчезне от сцената! Без як гръб в този бизнес, до няколоко месеца наистина ще бъде само история, ще бъде просто една от бившите вокалистки на Слави!

Не е по собствено желание, повече от предполагаемо, иначе е доста куха лейка, доста глупавичка.

Абе какви сте всички такива разбирачи на музикален бизнес и на гласови данни ????? Тук ще реши човек ,че пишат хора ,които цял живот само с това са се занимавали !!! Безлична била , грозна била за това ставала за другото не. Дръжте се малко по сериозно . Момичето е решило да ПРАВИ НЕЩО. Колко от вас имат смелоста да започнат нещо ново ????? Каква е тази омраза и черногледство направо нямам думи. Успех на Нели .

За какъв музикален бизнес става въпрос в твоя коментар? Това са някакви творчески напъни. Пише се смелосТТа. По- добре е да се прави изкуство, а не бизнес.

Стува ми се добро момиче, но не е от най-талантливите...гласът й пасва само на чалга парченца...другите стилове хич не и се получават. Желая й късмет иначе! ;-)

Поредното протеже на тази диня Славчо. Бореща се за карера некадърна душица достойна само да пее в едно селско предаване - това на Славчо !

Пее фалшиво и стои безлично на сцената!И защото не знае как да се държи,праща непрекъснато въздушни целувки.Най-зле представилата се "певица" в шоуто на Слави!Отдавна трябваше да я смени!!!

неприятно е да изказваш негативно мнение,но съм напълно съгласен

аз си мисля че тоя я смени, тя много проста милата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха да видим колко ще изкара:)) Още си спомням за кариерите на другите напеснали:))) Само с гол задник не става:)

ще ми "липсват" целувките в камера

Извън шоуто на Слави ще бъде много скоро забравена. След по-малко от месец никой няма да си спомня коя е.

Koe шоу?

Браво на Нелито. Това го очаквах тя незаслужава да стои в това шоу бек вокал. Прекален лукс е употребата на таланта и по такъв начин. Успех Нели обичам те.

тая е пълна скръб! да се скрие някъде!

лоши хора гаден народ сме наистина завистливи :) а отречете де а сега тънете въс фекалии ама дърпайте всички обратно в ямата

БРАВО НЕЛИ. ХУБАВА,УМНА.ДАРОВИТА,ХАРИЗМАТИЧНА.СТРАХОТНА СИ. ЩЕ УСПЕЕШ. ГОСПОД ОБИЧА СМЕЛИТЕ. КЪСМЕТ.

Много хубаво казано. И аз се присъединявам към тези думи. На добър час Нели!!! От сърце ти желая късмет!

Много е убава искам кат напусне Слави да доди при мен. На ръце шъ я нося, с кадаиф и ширбет шъ я гощавам, многу доволна шъ остане!

Поне дългия няма да вика по нея. Успех.

Много си е добре момичето. А има и гласови данни, само че Слави я караше така да пее, че той да изпъква когато са в дует. Пожелавам й успех и да докаже, че хората от Карлово сме кадърни.

най-после ни оттърва от себе си. Питах се кога ще се случи. Бездарна селянка. И за поп фолк не става. Да си отива на село на нивата, сред своите.

леле, колко сте злобни всички! какув речник, какув изказ. вазов би ви завидял, а пук баи алеко би ви сложил до бая си ганио. влезте, разбира се ако знаете някоъ език, в някоъ западен портал - англиъски ец, да видите как се изказват хората, и как коментират такива новини. нямала глас; не ставала; карлово; кожен микрофон. момичето е супер талантливо; има невероятен глас и вазможности; пее космически по-добре от десислава и александра; учила е в котел; сигурно има цял рафт с награди. ти кво имаш, че я плъуеш? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Леле, колко си неграмотен. Леле!!!

Haha, lele kolko si prost. LELE! Ne vijdash li, che nyamam kirilica?!?!

Ми тя и без това е безлична. И като всички певици в шоуто на ...и тя не пее хубво. Може да пее правилно, но няма интересен глас. Сага като запее сама ще видим. Слагам я на един кантар с Десито Добрева, която "жъне големи успехи" в Америка, но седи тук и като пее мрънка. Но, все пак успех!!!

нито,визия нито глас.Сега да махнат и Боцко,че той е още по-нетърпим.

uspeh,Neli

е няма такова селско излачване като нели.не и беше там мястото изoбшто. за чалга си е ок.успех и добре че се махна

е, не възможна да има толкова неграмотност - пишем изобЩо и излЪчване

...да не споменаваме, че "невъзможна" е една дума...

излААААчван...и изобШШШТТТо ха ха ха някое хора нямат два грама ум

Така сте го написали, все едно е напуснала белия свят. Чудо голямо станало - нито е първата, нито ще е последната напуснала "потъващия кораб" Слави.

Гаден народ сме и това е! На НС трябва да пише не "Съединението прави силата" а "Убий таланта!!!" И аз не харесвам особено Нели Петкова, защото ми е малко инфантилна на моменти, обаче искам да и пожелая успех с цялото си сърце, защото е много добра певица.

Тъпо е, но си прав/а за съжаление.

Много се радвам, винаги съм се чудела, как я избра Слави. Ами тя горката, с този неприятен глас, че понякога не й достига, мъчеше се, а нас зрителите - още повече. Все пак за нея това време при Слави е тръмплин, пофръцка се и с хубави тоалети, сега вече може да изчезва, стига ни е мъчила. Не зная дали тя благодари на Слави, ама аз съм благодарна.., че се маха.

Абе боклук, ти си прост че гледаш това малоумно (шоу). Тоя кретен слава става да го гледат само прокисналите бабъчки. Селяни прости.

А ти си боклук затова, че защитаваш бозавата невзрачница дето няма никакъв глас.Абе вземи си дой кравите на село и си стой там!

и аз мисля така

Може сам Слави да я е освободил.Добре пее момичето, но не е някакъв невероятен талант.Като цяло я харесвам.Визуално изглежда доста добре и това е благодарение на стилисти, гримьори и т.н, защото спомняте ли си я в началото..?Също така нека си припомним, че нито Алекс Раева, нито Деси Добрева имаха грандиозни успехи, така че.....същото я чака и Нелчето!

Разчистват път за любовницата, на онзи педофил Венелин Венков, Невена Цонева :(

Я повтори! ахахахаххаххаха

Наистина няма да липсва на никого. Освен това няма да прокопса, не защото Слави ще и пречи, а защото няма никакви данни, нито физически, нито гласови. Не става и за фолк певица, освен ако не си е намерила чичко-паричко за спонсор. Щом с пари от Андреа направиха певица, значи всичко е възможно

Ти си музикален инвалид щом мислиш, че момичето не може да пее!

Едно е да можеш да пееш и друго е как пееш.

какво е виновен Дългия , че те не могат да пеят

Ами нали той прави конкурс и той ги избра? Защо избира хора, които не могат да пеят?

отиде и и на нея славата! Ще стане като Деси Добрева,а тя е в пъти по-добра певица и какво от това...и тя една солова кариера направи направо нямам думи....

Напълно съм съгласен.

E, dano uspee! Mnogo dobra pevica, mnogo dobur glas! Normalna stupka - vse pak chovek trbqva da se razviva. Na tezi, koito sa s negativni mneniq ... vidno e edno - nqmate predstava za nisto!

Тия не разбраха ли, че без Слави няма слава :) Баси простия народ

тая маи се взе насериозно

Талантливо момиче, пък на всичко отгоре и хубаво. Господ е бил щедър към Нели. За пюещите по нейн адрес - споко, ще се реаризира успешно и без Ку-Ку Бенд.

Написал си две изречения и те си противаречат.Какво изобщо искаш да кажеш неграмотнико?

къде да почерпя? ужасно същество!!!

Никой,повече няма да чуе за тази бездарна,музикално неграмотна и арогантна "певица".Нивото на Ку-ку бенд ,ще се вдигне много,ако изгонят и онова музикално недоразумение Борис Солтарийски.Въпреки това,че Нели Петкова е некадърна ,може да има успехи само на кожения микрофон.

За беквокалистка става, но за солова кариера е твърде безлична и безцветна.Не впечатлява с нищо.

УСПЕХ НЕЛИ!

Както всички които си тръгнаха от него и от нея нищо няма да стане!

да варви да пее в карлово читалището

Малко късно се е сетила, Славчо отдавна я е осакатил като певица и личност!