Джордж Клуни и Елизабета Каналис остават без деца

Холивудската знаменитост Джордж Клуни и неговата приятелка Елизабета Каналис са взели решение да не разширяват семейството си, съобщиха американските издания.

Обратно в новината

Коментари - Джордж Клуни и Елизабета Каналис остават без деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще има Клуни дете? Та, от всякъде му личи, че е женчо! Може и да не е гей, ама изглежда доста нефелен, като мъж! Жените му налитат защото се знае, че човека има много пари и са готови да жумят за секса му, стига да се чувстват задоволени материално и ставащи световно известни, покрай него.

Да се обичат животни е много по-лесно, отколкото деца, защото на домашните любимци можем да им проектираме собствените си чувства и те нямат собствено мнение. А смисълът на живота не се изчерпва само с децата, добре бяха писали някои от вас коментари за ромите. Ако намериш начин да служиш, да правиш нещо полезно за обществото, значи не си търтей и си намерил как да си осмислиш живота. Повечето хора ходят на работа, но все пак това не е достатъчно, за да се чувства един човек щастлив. Темата е голяма...

от собствени наблюдения знам, че много стари моми / вехти/ , както и ергени имат неистовота желание да създадат семейство и да имат деца, но няма кой да им се върже. Поради тази причина излизат с тезата, че водят "много" активен живот, като обикалят кръчмите, имат много любовници и искат да се насладят на живота. А основното е , че никои не ги иска. еДНА СТАРА МОМА НА 50 ГОДИНИ НЕ СТАВА ЗА НИЩО, ОЩЕ ПОВЕЧЕ , ЧЕ Е СКУЧНА, ДОСАТДНА, ЕГОИСТКА, А И ПРЕКАЛЕНО ГРОЗНА, НО УМИРАЩА ОТ ЖЕЛЕНИЕ ДА СЕ ВИДИ ЗАДОМЕНА. иМАМ ТАКЪВ ПРИМЕР- ПИШЕ ПРОТИВ СЪПРУГИТЕ НА ЛЮБОВИЦИТЕ СИ ДО ПИЛИЦИЯТА ,ЧЕ Я ЗАПЛАШВАЛИ . зА КАКВО ДА Я ЗАПЛАШВАТ И ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С НЕИНИТЕ ПСИХОПОТИИ.

какъв модел, бе? при това известен ( на кого)???

София Лорен , Мерил Стрийп , Моника Белучи ,Анджелина Джоли ,Катрин Скот Томас...великолепни жени ,великолепни актриси и МАЙКИ! Едно от великите неща ,които може да прави жената , е да ражда деца.Отказването от деца е противоестествено за жената!

Децата кучета ги яли. Как може кучета да заместят собствени деца, тяхна плът и кръв!Явно те са заедно по сметка,а не по любов, защото иначе щяха да искат да имат собствени деца!

Нека който има деца, да им се радва, а не да злобее срещу тези които нямат или не искат, защото така изглежда, че се чувства прецакан. "Грешки сме - хора правим!" Всеки може да се размножава, не всеки обаче заслужава да има деца! Примери, колкото щете.. Преценил си е човека, негова работа. Живи и здрави :)

Много ми хареса това: "Грешки сме-хора правим" Супер е!

Истина е!Човекът е най-голямата грешка на Земята

По-вероятно е Клуни да не може да има деца. А тя за да не го загуби да твърди същото.

хитра мадама и е с граcко потекло.не казва истината

тя не казва истината.хитра гаркиня! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каката си е много хубава, а може Клоуна да не й позволява да имат деца или пък да е стерилен и това да е истинската причина да казва, че не иска да има деца. В този случай могат да си осиновят деца, но ще му се наруши имиджа на playboy

ДА ВИ....ОСТАВАТ БЕЗ ДЕЦА....КАТО ИМААААТ

"задоволява майчинските си инстинкти като угажда на кучетата си вкъщи". Много правилно прави... такива индивиди не трябва да се плодят и да замърсяват човешкия род!

Клуни не е единственият. Ето и Роналдо обяви, че ще си прави вазектомия. Виж Цв.Цв. вече се размножи в троен тираж.

абе тоа Клууни ако не ще деца, да вземе да се обади - аз неам нищо против да й направя на Каналис колкото иска!!:)))

бог е предрекал предпочитанието на човека да се радва на кучета вместо на деца!тази е 1 от чертите на упадака!но на север (еу)е нормално и узасяващо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като бях млад, мисълта да имам деца ми изглеждаше абсурна. Толкова си бях самодостатъчен и самовлюбен, че не можех да си представя, че трябва да се грижа за някой друг освен за себе си :) Но поодъртях, срещнах правилната жена и детето си дойде от само себе си. Сега, когато малката ми дъщеричка вече е поотраснала, така ме радва, прави ме толкова щастлив, че направо не мога да си представя какъв ли щеше да е живота ми без нея :))) Та така, светът се променя, ние също заедно с него, възрастта ни променя, сменят се приоритетите и се чудиш чак на себе си как може да си бил такъв или онакъв преди време. Не знам, може би ако бях мулти-милионер все още щях да си бъда завършен егоист и единственото важно нещо за мен да бъде ЕГОто ми, но съм обикновен човек, и живея обикновен живот, далеч от звездите. Стига ми само, че притежавам най-ярката звезда в къщата си :))) Само се моля за Клуни един ден да не започне да мисли като мен и като се озърне, да види само прасето до себе си.

Да,важно е човека да има поколение,но дали,как и с кого- това си е лично негова работа!:-) Клуни е добър актьор и света ще го запомни с хубавите роли които е изиграл и дай Боже да играе още! Не мисля,че е редно да му се ровичка в личния живот! :) Наздраве!

Като бях млад, мисълта да имам деца ми изглеждаше абсурна. Толкова си бях самодостатъчен и самовлюбен, че не можех да си представя, че трябва да се грижа за някой друг освен за себе си :) Но поодъртях, срещнах правилната жена и детето си дойде от само себе си. Сега, когато малката ми дъщеричка вече е поотраснала, така ме радва, прави ме толкова щастлив, че направо не мога да си представя какъв ли щеше да е живота ми без нея :))) Та така, светът се променя, ние също заедно с него, възрастта ни променя, сменят се приоритетите и се чудиш чак на себе си как може да си бил такъв или онакъв преди време. Не знам, може би ако бях мулти-милионер все още щях да си бъда завършен егоист и единственото важно нещо за мен да бъде ЕГОто ми, но съм обикновен човек, и живея обикновен живот, далеч от звездите. Стига ми само, че притежавам най-ярката звезда в къщата си :))) Само се моля за Клуни един ден да не започне да мисли като мен и като се озърне, да види само прасето до себе си.

Може би огромната част от пишещите са виждали Елизабета само на снимка. Имал съм възможност да я гледам по телевизията близо 10 години, още от началото на телевизионната й кариера в италианското "Господари на ефира". Тя е предимно актриса и ТВ водеща и епизодично модел. Кариерата й няма нищо общо с Клуни, защото тя си беше извоювала уважението на италианците преди него. По начало е усмихнато и приветливо момиче и не е "оборотна" както беше написал някой. След 3-годишната история с Бобо Виери, Клуни е може би 4-тото й гадже за последните 10-12 години. Българските плеймейтки могат само да й дишат праха, ако се говори за лични качества и професионални успехи.

Защитавам решението на Клуни защото:1. - смятам, че човека е най-голямата грешка на Природата и, че той ще я унищожи; 2. човешнкият живот е безмислен, особено ако няма Бог и някаква справедливост в края на Пътя;3. не смятам за српаведливо да обричам друго човешко същество на изпитанията на живота, като загуба на близки, душевни драми и всичко това с единствен край-смърт, само и само да си задоволя егоистичното желание да се мултиплицирам.

При положение че сме последни в Европа по раждаемост (говоря за етническите българи), е цинично и хипокритско да се обиждат Клуни и приятелката му за решението им да нямат деца!

Александре толкова си прост и кух че живееш в минал век по добре е да се вънеш там а не да живееш сега

жалко, че и Вашите едно време не са мислили като теб - щяха да ни лишат от такова възвишено изказване!

НЕЩАСТНИЦИ ......!

Ако една жена обича един мъж , то тя иска да роди децата му.Тая кучкарка или е нещо извратена , или е стерилна.А може и да е обратна , след като не иска да роди деца от такъв мъж!

Лельо Гане, "сал ти ли си жена и сал ти ли само знайш да любиш". Като ти чета агресивното и едностранчиво мнение, се съмнявам, че някой мъж те е залюбил. То човешката любов ако непременно през плоденето минаваше, досега циганите да са направили нов еволюционен и духовен скок след хомо сапиенс-а.

Съвсем точно си си избрала прякора - Леля Гана! Съответства на интелекта ти!

браво много точно казано, тва са типични западняци егоисти, които мислят само за пари и за себе си, по добре да не оставят след себе си още един като тях ....

По- добре честно да си признае, че не иска деца, вместо да създава такива, на които после да не обръща внимание, защото е звезда и е много зает, а те да се наредят в отбора богати наследници, чиято мисия в живота е да обикалят партитата и да имат проблеми с алкохола и наркотиците.

Въпросната "дама" има доста груба челюст и може спокойно да мине за господин...а може би до скоро е била и за това не може да има деца и се оправдава, че не иска. Загледайте се в снимките ивижте колко са й "женствени" чертите на лицето. А за Клуни- просто жалко, че този чаровен мъж не желае да стане родител, няма по-хубаво нещо на света от това да имаш дете. Пък и наистина жалко за хубавя му ген.

Е, хайде сега, чак пък господин.... В момента е една от водещите на фестивала "Сан Ремо" заедно с Белен Родригес и Джани Моранди, гледай довечера, не е толкова зле....

Не и обяснявай на Лили. Няма да те разбере. Тя щом не вижда, как очакваш да разбира?

"... за хубавия му ген..." и от къде се знае че е хубав? да не си му правила изследване на гените?? :))))

Ама че пропилян качествен генетичен материал:(((А други без грам качество се множат ли множат...

качествен друг път, явно един хахо си е намерил подходящ друг хахо, дано да се разбират кучетата й с прасето на Клуни

И при нас има хора, заблуждавайки родителските грижи с отглеждане на кучета. Те, кучетата, ще им наследят имотите, фирмите, адвокати ще се грижат за "интересите" им (на кучетата), та дори и партия и малцинство могат да им създадат (на "мама" "момичето, "момчето")

тази "модна икона", която нямаше нищо общо с модата, и още по-малко с иконите преди да я свържат с клуни, сигурно трябва да се чувства истинска "кучка", щом задоволява маичините си инстинкти грижеики се за кучетата. интересно как ли задоволява клуни своите бащини?!?

еми той нали прасе си гледаше

Чудя се тази дали знае къде е България - най-вероятно не знае. Тогава защо българите трябва да знаят нещо за нея? ПП - ало колегите измислете нещо по-интересно, не ни измъчвайте с тези тъпни.

Ще те светна нещо - по-голямата част от човечеството не е и чувала за България (най-много някой да знае на кой континент сме) и ние трябва да сме изключително щастливи от този факт, понеже за България няма кой знае какво положително да се каже. Мен лично щеше да ме е срам, ако знаеха какви простотии стават тука. Така че по твоята логика ние не трябва да четем за абсолютно никого освен Ивана, Драгана, Недоана и т.н., щото са чували за България.

Пълни глупости-не искала,по-скоро не може.Кой няма да иска дете от Джордж Клуни,да ги говори на шапката си....

Джордж Клуни в много интервюта е споменавал, че не иска да има деца.

А може и да не може... И да се оправдава, че не иска...

кой ще ги харчи тия мангизи не знам.оставете ги на някой да им се порадва.

Е на тая връзка и давам 2-3 г. Ще му омръзне да гледа кучета и ще поиска деца!

Той е станал на 50г. и досега не е поискал деца, та отсега ли нататък ще му дойде желанието, когато му е време за внуци... ама знае ли се

Тази жена е за бой! Да се маха и да си гледа кучетата. Генът на този прекрасен мъж трябва да бъде продължен, а желаещи да му родят наследник мнооооогоооооо....

Ха-ха-ха...Желаещите да му родят може да са много,ама ти защо си сигурен ,че Клуни иска да прави деца на някоя?

Тая мацка, ако си пусне брада е одрала кожата на Клуни! Все едно са братя-близнаци!

Немога да разбера какъв е смисъла на човешкия живот ако не оставиш наследник. Клуни е вече на 50 години, кога мисли да става баща. А въпросната "госпожица" минала 30-така едва ли е най добрия избор който може да направи за майка на детето му.Тя се слави като доста оборотна.

ако не разбираш какъв е смисъла на живота ти, това е много жалко за децата ти, че ги натоварваш да ти го осмислят

браво, много точно казано

И АЗ МИСЛЯ ТОЧНО ТАКА , РЕЯ ! СЪС ЗДРАВЕ .

Глупости!-пак нищо не си разбрала.

Генетичен looser

клуни винаги е казвал че не иска деца

По твоята логика най-смислен трябва да е живота на нашите цигани. Да оставиш нещо след себе си не е задължително да е дете. Клуни е оставил достатъчно след себе си, е тези които не стават за нищо се размножават като хлебарките и бълват роби на планетата.

Г-н Александър, Елизабета е 78 набор и си е доволно подходяща за разждане на деца, за разлика от Клуни който по всички стандарти е във възрастта на дядовците!

Е много стари моми по форумите. А дай боже всеки да има възможност да отглежда повече от едно дете, това съм го писал и друг път, разбира се да му даде нормален старт в живота, да го изучи и да го научи да се справя само след 18-тата са годишнина, а не като старите моми и ергени мама и тате да ги гледат до 30 и повече...

Cамо за сведение на консервите тука: децата значат време, нерви и пари (при Клуни май последното не е от значение ;-) тоест, който обича себе си и живее активен живот с много занимания, фитнес, иога, култура, изкуство, секс, пътувания и тн и тн., не му се губи времето да пише домашни или да ходи по родителски срещи или пък да дремуца с други мамчета на "по кафе и количка" в кварталните кафенета или псевдо-паркове. който както си го направи у живота....;-)

Браво Джордж! И аз съм на същото мнение. Жалко, че малко хора мислим по този начин.

и какъв е довода ти ..да останеш без дете може .но затова трябва да има причина.

наистина е страхотно да имаш дете,щом не искат ,толкова по зле за тях