В тези времена на изпитания за ресторантьорския бизнес GoGuide Food&Drink Awards идва, за да отличи местата, които геройски устояха на предизвикателствата. Номинациите са в общо 19 категории, една от които е директно посветена на ситуацията на бизнеса през 2020 и адекватното справяне с нея - Best Delivery Idea. За първи път наградите напускат рамките на столицата със специална награда, която ще отличи най-доброто заведение на Пловдив.

"Заведенията в София и Пловдив с всяка изминала година стават все повече и по-добри. На нас се пада задачата ежемесечно да следим какво се случва на гастро картата и да те държим в течение с всички новости по нея. Нашето фино небце и този път успя да отличи всички забележителни вкусове, а нашата жадна бохемска душа - местата, които нямат еквивалент", така Go Guide представиха новото издание на Food&Drink Awards на своите страници, които тази година се случват с генералната подкрепа на Takeaway.com.

По традиция медията прави номинациите, но победителите във всяка категория се решават с гласовете на читателите. Всеки вече може да даде своя вот за любимите си заведения и барове на адрес awards.goguide.bg, като кампанията ще продължи месец, а в края ѝ един от всички гласували ще спечели подаръчен ваучер за Fashion Days на стойност 1000 лв.

Основен медиен партньор на GoGuide Food&Drink Awards са БГ Радио, които ще връчат собствена награда в една от категориите. Повече информация за всички номинирани заведения може да бъде открита на страниците на GoGuide, в сайта goguide.bg, както и на официалните профили в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. Самите заведения са маркирани с характерен червен стикер с лого и знак за номинация.

Церемонията по връчване на наградите ще се проведе в началото на юни при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, а по традиция това многоцветно събитие ще събере в една зала всички най-големи имена в бизнеса.

Актуалната информация за кампанията можете да следите на:

Goguide.bg

Facebook: https://www.facebook.com/GoGuide/

Instagram: https://www.instagram.com/goguide_bulgaria/