Подробните отзиви на стоките, предлагани в интернет пространството, са от огромно значение за всеки купувач, които иска да научи повече за желания от него продукт, и да разбере мнението на хората, които вече го притежават. Естествено, тези оценки стават по-полезни, ако са подплатени със снимки, доказващи думите на потребителите. Понякога обаче мненията, на които човек може да попадне, са по-скоро забавни, отколкото потребни...

Следващите "отзиви" са точно такива.

Сензорът пристигна месец и половина, след като го поръчах. Разопаковах го, разгледах го внимателно и накрая го сложих на перваза на прозореца. Докато се върна от работа, децата ми вече го бяха изгубили... така че не мога да кажа нищо за качеството му.

* * *

Като цяло съм доволна. Единственият недостатък беше, че докато се връщах от пощенския офис ме блъсна кола...

* * *

Селфи стикът е добър, но копчето за правене на снимки не работи.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

* * *

Размерът на сутиена не е моят, но това е без значение, защото качеството му е страхотно, а и кара гърдите ми да изглеждат по-големи.

* * *

Двойнозалепващото тиксо е прозрачно като стъкло. Отрязах един сантиметър от него и го залепих за стената с тежест от 1 килограм, като експеримент. Ще пиша, когато се отлепи.

Е, падна... след 12 часа, посред нощ. Направо ми изкара акъла.

* * *

Бях арестуван, а причината е, че не си носех личната карта. Отнасяха се добре с мен. Килиите бяха просторни и чисти. Храната не бе лоша, но при третата поредна порция ориз ми дойде до гуша. За сметка на това полицаите бяха дружелюбни.

* * *

Жената от този обреден дом винаги закъснява! Ожених се за четвърти път в него, а тя не дойде на време за нито едно от бракосъчетанията ми. Определено не го препоръчвам.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

* * *

Прекрасна храна, котката ми я обожава. След като съм тръгнала за работа, тя е намерила начин как да извади пакета от шкафа, в който го държа, след което го е разкъсала и се е нахранила като прасе.

* * *

Качеството на това колело е невероятно, особено на спирачките. Карайки, реших да ги натисна толкова силно, че изхвърчах през кормилото. Сега съм в болницата със счупена ръка... но колелото е страхотно.

* * *

Bluetooth слушалката е прекрасна. Поставих я в ухото си и сега се чувствам като финансист от "Уолстрийт", въпреки че съм шофьор на автобус. Единственото лошо е, че погледнато отстрани изглежда така, сякаш съм си загубил втората си безжична слушалка и сега се разхождам само с една... като пълен глупак.

* * *

Възхитена съм от тази плюшена играчка! На допир е мека, може да разказва истории с успокояващ глас и те учи на "котешкия език". 2-годишната ми дъщеря я харесва много и постоянно я разнася из къщата, което е чудесно, но проблемът е, че имаме само една играчка... И не съм сигурна как да я поделя с детето.

* * *

Раницата за лаптопа е добра. Освен че е удобна, в нея има достатъчно място и за други неща, освен компютъра. Съпругата ми каза, че с нея приличам на идиот... но аз все пак я препоръчвам!

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

* * *

Бях нервна и отчаяна. Мъжът ми имаше хрема и през нощта хъркаше като дъскорезница. След като настинката му премина, той продължи да хърка все така силно. Спях по 2-3 часа на вечер и постоянно се будех затова започнах да вземам хапчета за сън. Само че дори и с тях чувах хъркането му. Ядосах се и си поръчах тези восъчни тапи за уши, след като прочетох добри рецензии за тях в интернет. От две седмици насам спя като бебе. Лошото обаче е, че сутрин не си чувам алармата на телефона, независимо колко силно звъни.